ian-feb2011 - HAI BEBELUSI !!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Roxana, abia acum sunt prin preajma.
Nu, nici o schimbare semnificativa. Aseara cred ca am scos si eu din dop, probabil doar partial, ca nu avea sange deloc - oricum nu sunt foarte sigura, o sa-mi confirme sau o sa-mi infirme dl. doctor maine dimineata. Parca e si mai jos domnisoara - dar nici de asta nu sunt foarte sigura. In schimb contractii semnificative sau cat de cat regulate ioc, deci nu cred ca reusim sa nastem maine... sau cel putin nu de la sine. Va tin la curent cu ce mai aflam maine dimineata la control.

Ramona ti-a raspuns pana la urma la mailul acela?

Si motate multe si energice pentru Patricia!!!!!!!!!!!!!!!

HAI, PATRICIA! Sa fie totul bine si recuperare cat mai rapida si usoara!

Anca in saptamana 40 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Bebelu, Anca bafta maine
Mimo felicitari inca o data
Patricia tinem pumnii

Noapte buna

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Mimo, sa-ti traiasca puiul, e puternic si uite asa, usor, usor va faceti mari! Multumim pentru poveste, totul e bine cand se termina cu bine - si ne bucuram mult ca totul s-a sfarsit cu bine in cazul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Anca, nu mi-a raspuns Ramona. Probabil o s-o sun cand o sa am nevoie si o sa vad atunci.
Bafta maine. sa ne tii la curent.

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Multumesc, Lucia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Anca, nu mi-a raspuns Ramona. Probabil o s-o sun cand o sa am nevoie si o sa vad atunci.
Bafta maine. sa ne tii la curent.

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Ok, trebuie sa vorbesc zilele astea cu ea si o sa o intreb ce si cum. Multumesc, sper sa fie bine maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna seara fetele! Azi am avut treaba, ca am fost sa ii iau dulap lui Bobita.
Vroiam neaparat sa scot motatele pentru Patricia:

HAI PATRICIA! NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!!!

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

MIMO, imi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin asa o experienta. Bine ca acum sunteti bine amandoi si totul intra in normal. Si eu am emotii foarte mari, pentru ca am ca si tine placenta praevia. Din fericire, pana acum nu am sangerat, dar riscuri sunt in continuare, iar complicatii pot aparea si in timpul nasterii si dupa. Si eu tot la Filantropia voi naste. Ai fost multumita de conditii, doctori, asistente, sectia de terapie intensiva de la copii?

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

RALU, CARMEN va asteptam numai cu vesti bune de la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Va pup fetele, ca intotdeauna, duminica scriu si eu. Felicitari mamicilor si bebicilor buburuze care au mai aparut, nu mai nominalizez ca sigur o sa mai apara cativa pana posteaza sotul mesajul meu. Multa sanatate si recuperare usoara tuturor, buburuze papacioase si necolicoase! Am citit pana la capitolul 152 si m-am bucurat ca totul e bine la Odiseea noastra. Am inteles ca urmeaza mare aglomeratie in 153, astept si eu cu nerabdare, oricum parca vezi ca o sa avem mai multi bebei nascuti in decembrie decat in ianuarie sau februarie.

Azi am 33 de saptamani, yupi… Am fost la eco marti, colul a ramas la fel, ba parca cu 2 mm mai mare, acum mai am 13 mm inchisi. Bebele e un delicat, cred ca o sa semene cu mine, capul e corect, in grafic insa femurul mic mic, sub medie, la limita de jos. La Patrick toate erau mai mari decat media si e un lungan ca taica-su care are 1 m 86. Eu insa am 1 m 50 si toata familia mea e o familie de pigmei, prietenii de poreclesc tantarii ca suntem mici si bazaim toata ziua, deci cred ca bebe Kevin o sa fie mic si rau ca noi. Dupa masuratori bebe are 1.795 g, mie mi s-a parut destul de mic pentru 32 de saptamani. Ei zic ca nu e problema, e numai bine. Patrick la 32 de saptamani avea 1850 de g si l-au considerat mare pentru varsta asta. Iar la eco il evaluasera cu o zi inainte de peste 2 kg, bazandu-se pe lungimi, el insa era lung si slab. Deci masuratorile astea nu prea sunt exacte.

Am avut o zi de permisie, ieri, de Craciun pe 25, de dimineata pana seara am avut liber sa plec acasa. Am reusit sa-mi vad piticul in culmea fericirii, desfacand cadouri, am stat la masa si m-am infruptat si eu din bunatatile mamei, (cate putin asa, dupa cum mi-a permis glicemia), am primit si eu cadouri, a fost super. A primit si bebe Kevin primele cadouase, niste body-uri simpatice de la sora-mea si paturici, botosei, caciulite impletite de ea, sunt super. Are un body pe care scrie : “Le petit monstre”, sper sa nu prevesteasca ceva in sensul asta.. Cand am revenit m-am simtit cam rau, am avut contractii, dar au trecut. Azi sunt bine. Mai am deci o saptamana jumate, in jur de 4-5 ianuarie o sa fiu inapoi acasa, daca e totul OK. Atunci o sa va pot si eu scrie in timp real ca asa ma simt cam rupta de toate, eu raspund dupa zile intregi. Azi mi-au facut o surpriza nemaipomenita fetele de pe forum de la sezatoarea canadiana, un mini baby shower, am primit cadouri pentru bebita, baloane, surprize, nebunii. M-am simtit tare bine.

VERGETURI – nu uitati de ele dupa nastere, ca eu asa am facut si rau am facut. M-am tot dat cu crema inainte, am ramas cu o gramada, si dupa nastere am neglijat complet, nu le-am mai dat cu nimic. Si uite asa am si dupa 3 ani, din alea dureroase si adanci, vinetii. Eventual cautati ceva special pentru dupa nastere.

MIRELA – ma tot gandesc la tine, ca e duminica (deja luni la voi), cred ca deja ti-ai vazut motaneii, cred ca scapi si de durerile de maini, intr-un sfarsit. 36 de saptamani e super bun pentru gemanasi.

Ma gandesc si la celelalte fete care trebuiau sa nasca, cu termenul de 38 de saptamani, cred ca data viitoare, cand mai primesc si eu vesti de la voi, o sa avem o gasculita de buburuze bazaitoare. Vad ca sunt unele care se lasa asteptate, unele care vin mai repede, asa e in business-ul asta, nu e nici unul la timp.

FLUTURAS – ce bine imi pare ca e bine micuta ta, ca respira singura, asta e tare important. E o luptatoare, ai sa vezi ce repede o sa creasca si acusi mergeti cu totii acasa. Ma bucur ca e bine ingrijita.

LAURA_LUIZA- nu mai amana, mergi mereu la monitorizare, se cheama bebe dismatur si e important sa fii monitorizata Desi poate fi un bebe mai mic, nu se stie, nu mi se pare chiar exagerat de mititel. Al meu avea 1795 la 32 de saptamani si mi-au zis ca e OK. Cu diabetul – mare atentie, regimul e sfant. Cresterea glicemiei tale are ca efect la bebe producerea de insulina in exces, organismul tau nu e in stare sa o produca, asa ca organismul lui bebe o va produce, ca sa ii tina piept zaharului din sange. Si asta inseamna ca se poate naste hipoglicemic (produce prea multa insulina). Nu vreau sa te sperii insa am o cunostinta cu copil hipoglicemic, si e destul de complicat.

MISSSEXY – nu vad locatia ta, insa intelg ca esti in strainatate. Nici aici la noi nu se face 3D, 4D. Si nici nu-ti zice mai nimic. Eco sunt facute in general de radiologi, ii intrebi ceva, zic ca nu se pricep, sa intrebi doctorul. Iti dau un raport cu 100 de prescurtari din care nu intelegi o iota (eu am inceput sa le intelg, punand toate rapoartele cap la cap, cautand pe net). Doctorul mai apoi se uita odata si zice ca e OK sau nu si gata. Asa e la fiecare eco. Ultima data m-am rugat de ei sa-mi arate macar mutrita, nu i-am vazut-o pana acuma. Mi-a aratat asa ceva foarte pal, din profil si mi-a dat o poza, e buna si aia (normal se platesc 10 dolari doua poze din astea amarate in care nu distingi nimic, mie mi le-au dat pe gratis ca sunt clienta veche). Sunt eco particulare, super performante, acolo iti da si filme si poze si de toate, insa sarcina asta fiind mereu in spital, le-am facut aici.

BEBELU – nici eu n-am eliminat nici un dop. Pe la 3 dupa-amiaza mi s-a rupt apa. Cu o zi inainte am avut niste contractii groaznice pe care normal ca nu le-am detectat, buna bazata pe doctorul meu care imi zicea ca se intind ligamentele (desi pe mine ma durea in spate si simteam oasele bazinului cum se departeaza). Of, se apropie si la tine termenul, abia astept sa te vad mamica. Cred ca o sa fiti doua frumoase.

SHUBULINA – si eu cu partea dreapta- cand stau ma doare “copilul” parca stau pe el, e tot aliniat pe dreapta. Protesteaza vehement, cum indraznesc sa-l ingramadesc oleaca acolo, da din picioare, pana ma intorc. Asa ca mai mult pe stanga stau si e numai bine ca asta e pozitia recomandata desi mai amortesc. Mai stau pe spate, nu-l deranjeaza vad.

DANGABRIELA- felicitari pentru bebe marisor! Daca esti bine monitorizata, nu ai de ce sa-ti faci griji. Placenta e normal sa imbatraneasca spre sfarsitul sarcinii, iar daca tii totul sub control o sa fie OK pana la capat! Cu glicemia nici mie nu mi se pare mare, cum zicea si CATALINA si alte fete, ca sa faci o comparatie, mie imi cer 95 dimineata pe stomacul gol si 140 la o ora dupa masa. Ei, eu depasesc cel putin odata la cateva zile valorile astea, desi sunt la regim strict, desi nici mcar un gram de zahar la cafea nu pun in gura. Cam asta e diabetul de sarcina. O felie de paine in plus si am 170. Deci la tine, la o dieta normala, si daca mai zici ca ai mancat si ciocolata in ultima vreme, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji, zic eu. Astept sa vad ce-ai mai facut. La testul de glucoza mie mi-a iesit bun inainte si 190.8 dupa o ora, am fost la limita, insa au zis ca e clar ca am din nou, avand in vedere ca am avut si la prima sarcina. N-am mai facut din ala de 3 ore.

IRINUKA, SHINES – imi place ca citesc numai lucruri bune despre primele buburuze cumintele si ca fetele se simt incurajate de mesajele voastre. Eu am avut un copil, zice lumea, dificil, insa tot mi s-a parut muuult mai usor decat ma asteptam. IRINUKA intr-adevar e minunat cand sug cu ochii deschisi, cand se uita in ochii tai mai ales, putin mai incolo, si ii vezi cat sunt de fericiti acolo la tzatza, te topesc cu totul. Al meu sugea si se tragea de ureche.

LORICH – confirm ca la prematurei se schimba putin datele. Si mie imi ziceau ca e bine sa-l invelesc, sa-i pun caciulita, spre deosebire de bebele nascut la termen ( si sa auzi asta de la canadienii care isi lasa copii in maieu la 15 grade e o chestie!). Cum zicea si SHINES, ei inca nu-si regleaza prea bine temperatura. Cand am iesit cu el din spital mi-au zis ca ei stiu ca am citit in carti sa tratez copilul ca pe mine (daca mie nu-mi trebuie caciula , apoi nici lui) dar eu vreo doua luni, pana la DPN-ul lui, sa ma port mai cu grija, in sensul ca ii trebuie cu o chestie mai mult decat mine. Daca eu am nevoie de o bluza, el are nevoie de doua. Speram insa ca de data asta bb Kevin sa vina corect si sa scape de infofoleala.

ZIKI ma prapadesc de ras cu “Ia o carpa everyone”, sa stii ca se potriveste, mai ales la noi la romani, cand intoarcem casele cu fundul in sus de Craciun. Sunt de coma copilasii astia, cand incep ei sa vorbeasca. Patrickul meu a inceput sa zica prostii…

ACHE o-ho, si eu dupa nastere am avut parte de complimente de genul asta tot inainte. Dar de la oameni care nu stiau saracii… am ramas cu burta destul de mare, mai faceau si ei gafe. Am mers sa inscriu copilul la gradi, dupa vreo 3 luni de la nastere (ca aici trebuie inscris inca de cand esti insarcinata) si m-au intrebat cand trebuie sa nasc, peste o luna sau doua. Eu - sa cad de pe scaun. Vreau si eu la plaja la tine acolo! De fapt eu vreau afara, oriunde, numai in casa nu, haha.

LORICH , TUNDE mai, sunteti de coma, cu sexul…. Bebe Kevin cred ca zice ca e in carusel la cat il zgaltai de ras!!! La noi e greu tare cu partea asta, din mai, de cand am ramas gravida, nimic. Daca o fi ca la Patrick, vreo trei luni dupa fara, iata ca vom face un an de abstinenta. Suntem buni mai apoi de dus la manastire. Cand eram acasa mai gaseam noi metode mai kinky, acuma si despartiti, e tot mai greu. Mie mi-a adus sotu’ ultimul numar din Vanity Fair cu monsieur Johnny Depp pe coperta si cu pictorial cu el, vreau sa zic ca dupa 3 nopti nedormite, a patra, cand am adormit citind articolul despre el, am dormit tun, haha. Eu il mai am pe Johnnyca, insa sotu’ sarcu’ adoarme pe Scufita Rosie si Motanul incaltat, deci slabe sanse la el macar in vis. Macar de i-ar place si lui Patrick o Alba ca Zapada sau vreo Frumoasa din padurea adormita, dar el e cu astea horror : Capra cu trei iezi, Scufita…pe astea le vrea repetate.

MELANIES – de prestat prima saptamana dupa e cam aiurea, IMO. In primul rand ca ai lohii.. care-s mai rele decat un simplu CM, deci nu stiu ce sa zic, al meu sot n-ar vrea el in primul rand. Apoi cusatura se poate desprinde totusi. Trebuie lasat un minim timp de vindecare. Doctorul meu la sarcina trecuta tot 6 saptamani de pauza mi-a recomandat. Dar pe quebecoase le cred in stare de orice in directia asta, haha.

FOXY- si mama a gatit muuuuult, dar eu ma bucur ca ma gandesc ca daca nu era ea, mancau ai mei pizza si Mc Donalds de Craciun. A venit si cu mate, a facut carnati, cu frunze de vita si alte minuni. A avut noroc, ca daca o prindeau astia la vama ne pastea ditamai amenda. In loc sa-si puna acolo haine ca si asa nu are voie decat o valiza, ea scotea din bagaj masini de carne si de facut carnati care cantaresc o tona. Am putut si sa invitam pe prieteni nostri la noi, sunt acum acolo si se distreaza cu totii, eu dau telefon si ii invidiez de aici din spital.

BBYASMI- mie imi plac toate patru in toate combinatiile, si Eduard si Luchian si Dimitri si Lucas. Parca Lucas Eduard imi suna cel mai fain. Eu am cochetat mult cu Lucas, dar n-a vrut sotu’.

Deci fetelor, va doresc un an nou 2011 cu bucurii, va fi oricum special pentru toate dintre noi, primul an alaturi de buburuzele noastre, sanatate voua si familiilor, sa fiti iubite si fericite! Mai vorbim peste o saptamana sau la anul, cand ies din spital.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput