ian-feb2011 - HAI BEBELUSI !!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Tierry n-as vrea sa te impacientez dar la mine acea "secretie maronie" care nu semana nici pe departe cu renumitul dop a fost prevestitor nasterii. Dimineata l-am gasit pe chilotei, mai pe seara au inceput contractii regulate, m-am internat - iar ziua urmatoare am nascut!
Nu inseamna ca asa va fi si la tine... doar iti ziceam ca te poti astepta la orice!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

HAI PATRICIA

In alta ordine de idei, voi cu ce ati spalat sau spalati hainele bebeilor? detergent normal, sau special pt bebe? si balsam puneti?
Eu sunt bolnava cu balsamul de rufe, si am inteles ca nu se prea foloseste. ???

Apropo de Shubu m-am sters si eu la ochi de cateva ori, si ma gandeam cum de mi-a scapat ca a nascut. Chiar bausem un sfert de pahar de bere si am crezut ca a nascut. Hi hi hi!!!

Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mica daria eu am spalat cu Sano senzitiv-deci de bebi; o varianta si mai buna e Dermalin baby; la Robert am spalat normal +dubla clatire, dar i s-a asprit pielea picioruse si am trecut pe dermalin. Balsam zic sa-l lasi incolo, ca nu are nevoie bebe si d echimicalele din el; si eu am folosit balsam inainte de Robert la greu, muream dupa miros si moliciune, insa de cand am rams gravi n-am mai suportat mirosul si gata..economie de bani :)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele eu ma bag la nanita. maine la 6 sunt in picioare sa mergem la spital. ne auzim cand ma intorc. eu zic k pe la max 10 sunt aksa.
noapte buna si somn usor
maine ne mai vine o buburuza

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultimele 2 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Daria, eu am spalat cu Dalin. Si clatire dubla. Nu pot spune daca e bun sau nu, presupun ca o sa vad dupa ce apare bebelina daca are vreo reactie sau nu.
In nici un caz nu folosi balsam.

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu am spalat hainutele cu persil senzitive la Vlad, acum cu ariel normal, dar am dat dubla clatire

Fetelor, eu tocmai am mai facut un scaun moale si am mai bagat o smecta. Colac peste pupaza Vlad a facut si el un scaun moale si a vomitat laptele de la culcare , maica mea care va sta cu Vlad pe perioada plecarii mele la spital a inceput sa tuseasca uitati cum asteptam noi fetita, imi e o ciuda de mor

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Fetelor, mai stie cineva ceva de RaluKara? Intamplator am umblat prin mesajele private si am constatat ca i-am trimis un mesaj pe 20 pe care nu l-a deschis nici acu...O avea ceva nou sa ne spuna???

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patricia nu fi supi las ca le aranjeaza Doamne Doamne pe toate, tu fii fericita d emarea intalnire d emaine!! Si noi..tusim, mucim...nu mai trece dom'le s-o intampinam cu nasurile uscate..dar aia e, dam inainte. Bafta maine!

Si eu sunt curioasa de fetele noastre marile absente..uite Madutz din Galati, stiu ca statea in pat, avea probleme cu colul...oare ce-o fi facut...nici nu stiu daca a lasat un telefon.
Mi-ar palcea sa aflam macar ca toata lumea e ok.

Va pup, noapte buna, bafta bebelumaine..ultima zi doar tu si tati!! Savurati-o!!! Viata nu va mai fi niciodata la fel, va fi de milioane si zeci d emilioane de ori mai frumoasa, mai plina, completa!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna seara, buburuzelor si buburuzeilor!

Si multumesc pentru felicitarile pe care mi le-ati transmis.

Pentru ca nu am avut timp sa dau mai multe amanunt, revin acum cu mai multe info despre nastere si pt prima pagina. Deci, asa cum va spuneam, din cauza placentei praevia centrale care m-a chinuit cu sangerari din saptamana 26, in seara de 4 sept, adica la exact 34 de saptamani, a aparut iar o sangerare care de data asta nu mi s-a oprit repede. Am hotarat sa mergem repede la spitalul Filantropia. Noroc cu sotul care a fost inspirat si a zis sa mergem la Filantropia, ca noi ne planificasem sa nastem la Medlife. Bun...ajungem noi la camera de garda, sangerarea continua, a venit dr. si cam in 5 min s-a hotarat: cezariana de urgenta. In cateva minute eram deja pe masa de operatie si la 00.00 l-au scos pe bebe. Cand mi l-au aratat mi s-a parut asa mic...avea fetisoara cat un pumn. Mi s-a spus ca e bine si au plecat cu el la terapie intensiva. Pentru mine insa, problemele nu s-au terminat aici...pe la pranz s-au alarmat niste asistente, apoi au chemat un doctor sa ma verifice pentru ca li s-a parut ceva in neregula (eu simteam doar durere, habar n-aveam daca e ok sau nu). Apoi au chemat si directorul spitalului si dupa o consultatie s-a hotarat iar: sala de operatie. Facusem un hematom. De data asta am avut anestezie generala, dar parca a fost un cadou, ca am putut si eu sa adorm dupa. Apoi trei zile nu m-am putut ridica din pat...pierdusem mult sange si m-am procopsit cu o anemie severa. Mi-au facut perfuzii cu fier, dar nici un rezultat. Pana la urma mi-au facut transfuzie cu sange si abia atunci am reusit sa ma ridic si eu din pat. In a patra zi am reusit sa-mi vad si eu copilasul, care era la incubator, hranit prin perfuzie si doar cu 5 ml de lapte/masa. Apoi, incet-incet s-a crescut doza si cam dupa o saptamana au inceput sa-i dea cu biberonul. Dupa 10 zile am iesit din spital si am ajuns si noi acasica. De atunci ne straduim sa luam si noi in greutate. Si suntem invingatori pentru ca azi, la 3 sapt. si jumatate, am facut si noi 2500g.

Pentru listuta de pe prima pagina:
Bebe Luca Alexandru, 05.12.2010, 34 sapt, cezariana, scor apgar la 1 min 8, spital Filantropia

[31+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Mimo totul e bine cand se termina cu bine
mamica curajoasa si felicitari pt bebe...bine ca sunteti bine amandoi . Va urez mult,multa sanatate ...poate pui pozici cu comoara ta pe cont

34 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput