Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

cu legume si fructe bio: am luat vineri de la magazin bio 2 morcovi si 2 dovlecei. Nu va spun ca am dat pe ei 10 lei! Si zic sa gust si eu morcovii sa vad ce mare branza sunt; pai erau atat de ... nu aveau gust, ba chiar dupa ce rodeai la ei iti ramanea un gust amarui pe gat. Yach! Nici nu mai iau.

pai morcovii din gradina nu sunt asa gustosi, chiar sunt putin amarui, eu asa tin minte... parca si crissy si eladea ziceau asa...

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Lalala, Raul avea la 5 luni 71 de cm si 7500 g si eu consider ca e slab la inaltimea asta...Dar pe de alta parte a luat bine 800 de g intr-o luna jumatate, ca eu stiu ca de la 5 luni tb sa ia cam 500 de g pe luna...
Anca, si eu iti zic ca tu nu ai nici o vina. Mai ales ca pari sa ai solutii la toate pb, nu cred ca ai vreo vina. Asa ii e felul Mariei...banuiesc ca ai dus-o la pediatri!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

asa e cum zice Rody adica eu f f rar gaseam la mama in gradina morcovi dulci, si iti ramane si un gust amarui la urma cum spunea Adriana

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

buna dimineata, delfinariu

eu raportez o noapte minunata, dupa chinul cu adormitul. pe langa ca o sacaie ceva, nici nu vrea sa doarma!! si in final, cade rupta in mijlocul unui urlet, de nu mai stiu ce sa fac cu ea... daca o tin eu in brate sau o plimb, musai sa fie cu titi in gura, de care trage in toate partile... daca o pun jos sau ma asez eu, e foc! la tati e putin mai bine, dar tati nu poate sta mai mult de 12 sa o adoarma, ca a doua zi merge la lucru pana seara la 6-7...

ideea e ca m-am trezit la 5 dimineata mirata ca inca doarme, s-a trezit la 6 si la 11 si acum e treaza si vesela. se pare ca in a doua parte a zilei avem furtuna doar...

Sebastian Petru Andrei si Stefan Andrei , sa cresteti mari si sanatosi!!

_
luna cadourilor

Mergi la inceput

tu fete, sa fac o precizare: nu e al meu sot asa de tont, dar dupa interminabile discutii ieri cu Maria, ca ei nu-i merg jocuri 3D pe calculator ca trebuie sa-si instaleze plug-in (sa vedeti ce limbaj are fiica-mea ), de la D3 la 3D n-a fost mare lucru

_
luna cadourilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, cand mi-ai spus ieri cat scoti dintr-un morcov mediu imi venea sa-mi iau campii, ma gandeam ca nu e storcatorul bun. Dar de fapt asa-s morcovii astia...
Noi chiar avem morcovi bio-echo, cum vreti voi, crescuti in regim propiu, asa ca stiu ce zic, dar asa e, nu imi plac aproape deloc, astia de magazin sunt mai zemosi, gustosi...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, stai linistita, nimeni nu ti-a suspectat sotul de nimic. Dar oricum, a fost fain.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

sa va mai povestesc una din "perlele" sotului meu : ii spun sa-mi ia de la farmacie vitamina D3, ca nu mai am de 2 zile si ma tot uitat... ei bine, intra in prima farmacie si cere vitamina 3D , la care tipa ii spune ca nu are, poate aduce maine . senin, cauta alta farmacie si cere iar vitamina 3D, gaseste pe una mai deschisa la minte care-i spune ca 3D nu are, doar D3 , si i-a dat, desigur, ce vroiam de fapt

_
luna cadourilor

hhaaa...super tare...ce ti-e si cu tehnologia asta...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

legat de produsele bio...am si eu o mare nelamurire...mai ales ca am inceput diversificarea iarna, cand nu gasesti nimic pe piata care sa fie natural...asa incat, o sa incec sa caut cat de cat ceva bun si proaspat, uneori o sa apelez la borcanele Bio daca e ceva ce merita si nu se gaseste in magazine...doar ocazional...

apropo de asta, eu cumparam cand era Eric mic borcanase din Germania, de pe babypoint .ro au f multe sortimente pe care la noi nu le gasesti, multe sunt Bio..in plus au si altfel de produse in afara celor de papa.. tocmai vreau sa-i cumpar cateva, cu fructe pe care la noi nu le gasesti in periaoda asta...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Am venit si noi de la doctor, are rosu in gat si ne-a dat antibiotic slab ce e drept, eu care stiam de la voi ca nu trebe neaparat antibiotic i-am spus daca nu merge si altceva si mi-a spus ca daca nu dam antibiotic da in otita sau coboara la plaman raceala ca asa se da pana la 1 an la copii. Voi ce credeti? Ea tuseste destul de urat si ii tot scot mucii care sunt albi, scuze descrierea.
Asa de rau imi pare, asa este Aelita nu pot face nimic dar oamenii care se stiu bolnavi n-ar trebui sa vina in vizite,parerea mea. Daca imi dadeam seama dar persoana respectiva s-a infundat pe final si era rosie la fata
Cum am intrat intre voi deja ma si plang dar stiu ca voi ma intelegeti, sunt suparata

Ramona, mami de printesa Daria-Cristina

Mergi la inceput