Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Adriana, eu stiam ca produsele bio au gust...cien stie ce ti-au dat aia la magazinul bio... |
Ce sa mai zic? Magazinul e cu produse bio - cel putin teoretic. Acuma, na! de verificat nu prea ai cum sa verifici.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Mycya spune:
hello fetele
in sfarsit am avut si noi o noapte mai bunicica se trezea de multe ori dar nu o bagam in seama si adormea la loc , ce ma mai ridicam eu so invelesc. atat da din picioare sa isi bage plapumioara sub picioare de nu am mai vazut asa ceva s-a obisnuit sa doarma cu picioarele in sus, ati mai vazut asa ceva?? cand doarme langa mine le ridica pe picioarle mele iar in patut gaseste ea pe unde sa le catere
sa precizez ca nu i-am mai dat cereale si mi-a dormit bine , concluzia!!! se satura cu laptic si deci nu e nevoie de ele....
Anca sunt sigura ca nu ai gresit cu nimic, si eu la fel credeam ca am facut eu ceva ce nu trebuia si de aia fata mea e asa cum e dar fetele m-au ajutat sa imi dau seama ca nu e asa . si pediatru a spus ca fiecare copil e cu felul lui de a fi si nu ii putem schimba asta bineinteles daca nu e o problema de sanatate la mijloc. iti dorim multa sanatate
Bamboletta nu a zis ca nu da mancarimi dermatita, ci mi-a zis ca ea nu are asa ceva de cate ori am fost la control niciodata nu avea bubite ca sa vada si ma si intrebat de obicei de la ce ii apar si i-am spus ca imediat de cum iesim afara dar trec in aceeasi zi de o dau cu crema. chestia e ca ea are mancarimi numa in zona ochilor, la sprancene acolo se scarpina mult, de are si pielea foarte uscata in zona aia si cu cojite, mi-a dat bepanthene sa o dau. acum nici nu stiu ce sa mai cred....
Mami de Andra Maria 02.08.2010
lalala13 spune:
multumim de urari!
noi suntem raciti.. a luat-o de la mine. e a doua oara cand ii dau raceala..imi vine sa ma impusc ca ii fac rau puiului..offff
am si eu o intrebare..banana cu biscuite merge? ca nu mai am mere
al meu iar nu a luat de 2 saptamani nici 1 g...
paula_m spune:
Mycya, asa doarme si Raul , cu picioarele pe sus. Si mai nou, doarme doar intr-o parte, pe stanga, si isi sprijina piciorusele de gratii. Il mai intorc eu inapoi pe spate, dar in 10 min , e iar cu picioarele in aer.
Mi-a iesit supica, in sfarsit...Data trecuta, ca o gospodina desavarsita ce sunt , am pus morcovele intreg, 1/2 de patrunjel si pastarnac(cred1!!-oricum ceva alb) si pana s-a fiert mi s-a evaporat aproape toata apa. Daca am vazut ca nu se poate asa...azi le-am taiat toate rondele, cu 500 ml apa, fiert 1 ora jumatate si mi-a iesit. Dar Raul nu a mancat mai mult de 5 lingurite din supa, de fapt vreo 3, ca restul a ajuns pe babetica. Si apoi 2 ling de morcovel blenduit. Oricum e un inceput, ca data trecuta a refuzat cu desavarsire morcovelul. Intrebarea mea e : pot sa-i dau supica cu biberonul, ca altfel albesc langa el, pana ii dau cu lingurita?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6
anca_vlad spune:
la cresterea in greutate...5550 la 5 luni e fff putin si maine face 5 luni!
babana merge si cu cereale si cu biti, sunt mamici care oparesc banana in coaja si iese un piure mai spumos!
aelita spune:
Si eu nitel zombie
noaptea cealalta,Andres vomita in patul Sofiei pe la 2 noaptea,de la tuse.a umplut cearsaful,pijamaua...schimba lenjeria(toate astea cu Sofia dormind ,mutata,schimbat cearsaf,pusa la loc),in timp ce Andres plangea,incepe si Miguel ,si da-i la doua tzambale ! eufugeam de colo colo,pune lenjeria si pijamaua la spalat la masina,ca altfel puteau pana dimineata.am dat drumul asa fara detergent,macar sa se clateasca,apoi le bag la spalat ca lumea..
Ieri,pediatru:
Miguel-bronsita:spray cu ventolin si niste picaturi .
Sofia:antibiotic +un sirop de tuse.
azi il ducem iar,pe Miguel sa vada cum mai e.si il duc si pe Andres ca tuseste rau .
RACUSOR parca ai mai zis tu ca era sa cazi in baie?sau altcineva..
pune pe jos ceva,mochetute din alea mici cu cauciuc dedesupt sa nu alunece,si neaparat sa nu fie niciodata ud pe jos.
eu am manie,sa nu vad o picatura ca fac criza.s-a invatat si tati sa nu stropeasca peste tot cand se spala pe dinti,fatza..iar la cada am geamuri,daca nu ai nimic la cada,acopera cu perdelute din alea de plastic,sa fie mereu solul uscat.
ca iti spargi capul,doamne fereste,sunt periculoase baile.
in timp o sava obisnuiti cu copil mic si o sa mergeti precum chinezoaicele prin toata casa,nu mai mergeti "normal",ca vor veni si jucarii miiiiici din ce in ce mai mici,cu cat creste copilul jucariile devin si mai mici,din alea de iti rupi calcaiele in ele !!!nu acum,mai e...putin!
copil pejos de-a buselea...una alta...in timp o sa mergeti ca pe oua
Katalina noua aici ne-au spus decereale fara gluten,daca nu se mai satura sau daca e mai slabut,etc.diversificarea spre 6 luni,hai 5 luni jumate,mi-au recomandat.eu inca nu am dat cereale,dar o sa iau .au destule vitamine,nu ii va lipsi nimic.eu una nu incep diversificare la 4 luni .nu are mai mult marul decat laptele plus cereale.eu zic sa nu te grabesti.oricum tin mult mai mult de foame cerealele.si stomacul le accepta mult mai bine decat cruditatile in sucuri.
Otilia lafel ca la Katalina.suntem toate 3 "de-o seama"
RAMONASIM-Multa sanatate ! nu ai ceface,oricat te-ai feri,a luat virusul probabil inainte sa semanifeste la tine.de aceea masca si etc sunt degeaba,ca efectul e gata.
cris_ales daca vrei neaparat bio,mai sigure sunt produsele din comert,-..eu una nu ma iau nici dupa alea...dar ai grija ca pe piata la oameni,desi par bio(una lume crede ca tot ce e urat si mic e bio si netratat),sunt defapt mai otravite decat gandacii !!! ca taranul baga pesticide fara vreun control.
daca cele din comert au,atunci cele de pe piata au cu nemiluita,sa omoare si mama omidei!
asa ca grija..ca de la tarani nu intotdeauna sunt bune.
doar de la "mamaia" voasta din gradina,la care stiti ca sunt total curate...altfel ,mai bine din comert,macar sunt ceva mai controlate .
cat despre bio-bio...eu am o maaare indoiala..pt ca desi se crede ca alea sunt curate,au pesticide si ele.
in plus,nici nu pot fi controlati, daca respecta lista de pesticide,sau se aplica tot ca la fructele no-bio.deci finalul e acelasi,de cele mai multe ori...
sa nu credeti ca bio inseamna fara pesticide!ca nu exista asa ceva nici pe hartie!
Anca Vlad-ce sa gresesti?????
depinde ce iti spune pediatra.daca exxista vreo greseala,e la pediatru,nu la tine,ca tu ce poti sa faci mai mult??cu ce sa gresesti tu?sunt doua optiuni aici:ori asa e organismul,si nu e vina ta,nu ai ce face.ori daca e sa aiba ceva,iar nu e vina ta,asta trebuie sa vada pediatra.ce poti tu sa faci mai mult!???mai vorbeste cu pediatra.tie ti se pare ca mananca bine,sau sunt probleme?
imi pare rau ca esti suparata,sper sa gasesti cauza ,important e safie Maria sanatoasa!
LALALA nu tu ii faci rau,nu te mai supara,iiface rau virusul in sine,tu nu ai ce sa faci,orice masura e uneori degeaba,cand tu ai simtomele si te feresti de copil,deja ai contagiat .asa ca nu te amari,asta e nu ai ce face,oricat ne-am feri,daca intram in contact cu un virus...nu neaparat luam de la cine credem noi ca vedem racit,ci de la oameni care inca incubeaza,care nici nu stiu caau luat viruselul...in glob desticla nu putem sa ii tinem,oricat iiferesti de atingeri,etc..
Multa sanatate!si nu te mai invinovati,ca nu ai fabricat tu virusul
Mycya spune:
Paula si Andra doarme numa pe o parte, o mai urmaresc eu cand doarme profund si o intorc pe spate
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Iubita, eu te cred ca nu ti-e bine ca nu e la o greutate mai mare, dar tu nu ai icio vina!! plus ca tu ti-ai dat tot interesul! immportant e ca e sanatoasa iubita mica!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Mycya, asa doarme si Raul , cu picioarele pe sus. Si mai nou, doarme doar intr-o parte, pe stanga, si isi sprijina piciorusele de gratii. Il mai intorc eu inapoi pe spate, dar in 10 min , e iar cu picioarele in aer. Mi-a iesit supica, in sfarsit...Data trecuta, ca o gospodina desavarsita ce sunt , am pus morcovele intreg, 1/2 de patrunjel si pastarnac(cred1!!-oricum ceva alb) si pana s-a fiert mi s-a evaporat aproape toata apa. Daca am vazut ca nu se poate asa...azi le-am taiat toate rondele, cu 500 ml apa, fiert 1 ora jumatate si mi-a iesit. Dar Raul nu a mancat mai mult de 5 lingurite din supa, de fapt vreo 3, ca restul a ajuns pe babetica. Si apoi 2 ling de morcovel blenduit. Oricum e un inceput, ca data trecuta a refuzat cu desavarsire morcovelul. Intrebarea mea e : pot sa-i dau supica cu biberonul, ca altfel albesc langa el, pana ii dau cu lingurita? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze luna 6 |
poti sa-i dai..eu i-am dat si la un moment dat nu a mai vrut si ma punea sa ii torn din biberon in lingurita..altfel nu manca..si se uita atent sa fie din biberon e un smecher...
anca mersi mult. eu iti zic ca te inteleg!ca si al meu, desi are 7600, intr-o luna jumate a luat doar 800 de g...si la 70 de cm e slab.