Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Beatrice multa sanatate!
Vroiam sa va spun ca am descoperit niste supozitoare pt hemoroizi si fisuri care, la mine cel putin, au facut minuni dupa doar 3 zile de administrare. Se gasesc in magazinele gen plafar si se numesc "Crema solida cu propolis" de la Elzin Plant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor cam cate zile poate avea un bebelus mucisori?? la noi este a treia zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

neatza fetelor,

Naste Amelia??Pai sa-i facem galerie:

HAI AMELIA!!!MULT CURAJ!!!

FETELOR VOI SCOATETI BEBEII afara acuma daca ninge? le puneti ceva pe fatuca sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am venit de la vaccin, a fost totul ok, dar mi se pare aiurea ca mi-a spus sa ii dau preventiv Panadol, 2,5 ml, azi, maine si poimaine. De ce sa nu astept sa vad daca chiar face febra si apoi sa ii dau? Si dc depaseste 38,3 sa ii dau jumatate de supozitor Uscosin, parca. Voua v-a dat Panadol preventiv?

In rest, toate bune, greutate ok, mergem tot numai pe lapte matern :) Si in lungime a mai crescut, practic, in 2 luni a luat 7 cm. Nu cred ca e nici mult, nici putin, doctorita a parut tare incantata de dezvoltarea ei. :)

Am scapat de primul vaccin, bucurie mare! Sper sa scapam si fara febra! Voi le faceti toate vaccinurile, adica si pe cele de pe grila optionala?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Ukume: Si eu am intrebat ceva similar, au fost cateva raspunsuri daca citesti in urma si chiar mi-a fost indicat un link chiar pe aceasta tema. Citeste singurica si alege cum procedezi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159448.
Eu am incercat fara si m-am gandit ca daca vad ca tuseste, ii voi pune pe viitor. Dar nu a fost cazul. Bine, azi am iesit putin, iar cand mergeam la plimbare nu era asa frig. Prima pediatra imi spusese sa ies cu ea intre orele 12 si 15 si doar cand sunt peste 10 grade, parca.

Mergi la inceput

Acum a venit sotul de la farmacie si am vazut ce ne-a prescris: nu Uscosin, ci Novocalmin supozitoare, Lioton gel, sa dam pe picior in zona intepaturii de pe piciorul drept si Panadol Baby. Dar aici am probleme, ca v-am spus ca mi-a spus sa i-l dau preventiv (ceea ce mi se pare aiurea, ori are febra si ii dau, ori nu si de ce sa ii dau?) si, in plus, pe cutia de anadol scrie de la 3 luni, iar Iulia abia are doua, ca la varsta asta se face vaccinul... Voi ce indicatii ati primit dupa vaccin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Buna
m-am intors de la spital...maine sunt programata la cezariana. Sunt putin dezamagita pentru ca nu am luat deloc in calcul varianta asta, insa am incredere in dna doctor si merg pe mana dansei. Se pare ca nu mai am suficient lichid, cordonul in jurul gatului, iar colul nu da nici un semn de nastere naturala. Asa ca maine pe la ora 11 trebuie sa ma prezint la spital si in jurul pranzului o sa fie operatia. Inca nu constientizez...parca sunt pe alta planeta.
Amelia ce face oare?
Va pup pe toate fara exceptie

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

salutari si de la noi!!!

Sorina imi pare rau k ai ajuns la cezariana. Dar dc dr zice k e mia bine asa, asta e. Dar maine iti ti bebele in brate si o sa uiti de tot. Curaj si nastere usoara, sunt cu gandu la tine sa fie totu bine

Amelia, tu ce faci???? asteptam semn de la tine.

Beatrice imi pare asa rau k dai din una in alta, multa sanatate si putere sa treci peste toate.

vazut si admirat ursuletii. sunt adorabili. sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi si voi pe langa ei

deci..se pare k eu inchid odiseea.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultimele 2 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

lore, cum se numeste pediatra la care mergi cu bebelusele?? vreau si eu sa merg cu ea si la un pediatru la medlife si nu stiu la care... tot are nasucul infundata si ca sa scap de griji vreau sa merg cu ea pt ca al noistru pediatru este plecat in concediu.....

va rog sa-mi recomandat si mie un medic pediatru bun la Medlife Grivita......oare trebuie sa merg cu ea si la ORL daca are nasucul infundat sau pediatrul imi va spune ce si cum..?? va pupicesc

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

ratusca, dr. marcu cristescu e patroana clinicilor medlife, o dr super (dpmdv), insa tb sa ai rabdare pt ca se decaleaza tot timpul orele programarilor. eu zic intai sa mergi la ea si ea te va trimite mai departe daca e nevoie

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ratusca, bebe meu se confrunta cu nas infundat tot timpul. Cand vad ca se infunda, ser fiziologic si batista bebelusului, ii mai pun picaturi cu Colargol si ii mai faceam aerosoli. Mai tii minte cat de speriata eram cand pur si simplu se asfixia din cauza lor?
Bebe al meu a cam inceput sa tuseascasi sa stranute cam des, deci nu mai este vorba de eliberarea cailor nazale. Panadolul se da de la 3 luni in sus, nu?

Sorinaalex, multa bafta!

Anya, multam mult de sfat!

Fetelor, eu am un mic de temperatura, 37 cu 7.

Mergi la inceput