Detergent pudra sau lichid?

Detergent pudra sau lichid? | Autor: Tecky

Link direct la acest mesaj

Ce preferati?Detergentul lichid sau pudra?Eu le-am testat pe amandoua dar parca tot la cel pudra ma intorc.Ce detergent imi recomandati sa miroasa frumos,a curat si proaspat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu il prefer clar pe cel pudra, iar ca marca folosesc numai Ariel de vreo 2 ani, dupa ce am incercat pe rand Tide si Persil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Ariel tablete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Pudra, Ariel, am incercat si lichid dar parca e mai simplu de manevrat cel pudra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Persil lichid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

categoric lichid
skyp lichid sau ariel lichid, depinde de oferta, ca doar e criza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

persil lichid

acuma am unul tot lichid de la kaufland, marca lor, e vreo 12 lei sticla mare de 4 litri cred, si si asta imi place la nebunie, mai ales mirosul

mama de Carol (29.12.2008) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Si eu optez tot pentru lichid.
Detergentul praf nu se dizolva complet in apa rece sau calda si de aceea am patit cateodata ca m-am trezit cu hainele negre pline de urme albe, in special cand spal gecute. Cand am inceput sa folosesc detergentul lichid la gecute am fost foarte multumita, nici o urma alba sau bilute de detergent pe la cusaturi.

Totusi mi se pare ca detergentul lichid nu tine asa de mult ca cel solid/praf.

Arielul lichid miroase bine si fara balsam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Sano pudra.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

De cand au aparut, folosesc pernute din acelea cu detergent lichid. Sunt foarte multumita de ele. La inceput am folosit Ariel, acum mi-a adus o cunostinta, Dash.

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu sunt foarte multumita de detergentul sano (sensitive si mai nou cel roz, cu aroma de mosc), de fapt de toate produsele din gama sano !

desi este pudra, nu are acele particule colorate care pot pata hainele deschise la culoare, si este foarte fin, nu granulat, deci se dizolva complet, spala bine, miroase foarte frumos si este si economic pe deasupra, e suficienta o singura masura la 5 kg rufe (usor murdare, ce-i drept, la cele patate sau albituri pun 1,5-2 masuri)

daca pui si balsamul sano la ultima clatire, vei constata ca rufele miros frumos si dupa uscare, ba chiar mirosul se "reactiveaza" cand porti hainele respective.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput