Detergent pudra sau lichid?
Raspunsuri - Pagina 2
ioanadara spune:
Lichid clar. Eu am un copil cu trecut cu alergii si pediatra mi-a spus clar: nimic praf.Toate produsele de curatat si in baie si in bucatarie trebuie sa fie lichide.
Eu am lichid Massalia acum.
mess0804 spune:
GEL
eu is incantata de Ariel Gel, pudra nu se dizolva bine, lichid parca nu e asa bun ca gelul si puneam si prea mult ca mai turnam un pic cu sticla ... sa curete mai bine. Gelul cu capacelul special e tare fain si bun.
gaby76 spune:
Sano, categoric!!
Mai nou am incercat si pernutele de la Ariel si de la Dash si-s multumita si de ele, miros extraordinar si spala bine. Dar, tot la prima "dragoste" raman : sano. Si detergent de vase, si pt curat aragazul, toaleta, etc.
diana_jors spune:
Lichid; de la pudra am avut surprize sa nu se dizolve bine in apa rece si sa imi lase urme pe hainele colorate... nu am o firma preferata, ma straduiesc totusi sa iau cat mai des detergenti ecologici...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)
CorinaDani spune:
iulix & maria_alexia
sano este de fapt o gama larga de produse pentru curatenia casei; sunt facute in israel si chiar sunt foarte bune dpdv calitativ, iar pretul este in general mai mic decat cel al produselor similare de la alte marci/firme.
eu sunt foarte multumita de aceste produse, le-am descoperit de vreo 3-4 ani. am folosit pana acum : detergent, balsam de rufe, pasta pentru spalat vasele, detergent solid ptr wc (si de agatat pe marginea toaletei, si de pus in bazin), solutie pentru curatat cuptorul cu microunde, odorizant pentru frigider (de fapt neutralizeaza/absoarbe mirosurile neplacute), solutie pentru spalat parchetul, lotiune pentru sters mobila, solutie de spalat pe jos cu efect anti-gandaci, lotiune pentru intretinerea hainelor de piele/canapele/genti. mai sunt si alte produse, inca nu le-am incercat pe toate
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Sa inteleg ca Sano e detergentul de la kauf ? |
nu stiu daca are in kauf, dar in unele supermarketuri, magazine de cartier, in general cele cu detergenti, chimicale, gasesti sigur.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar