Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 24
Kea spune:
Maine eu fac niste rulade din carne de vita. La pranz. Noi noaptea nu mancam. Bem.
Cu batutul am stabilit: calculam astfel incat la 12 sa ciocnim ulimul pahar din sticla/e (?) si mergem la nani, ca Keutu nu stie ca a fost revelion. Ati inteles ca "petrecem" in trei, pe teren propriu, da?
De revelioane haioase nu-mi amintesc.
Eclerele imi plac tare tare mult, dar si mie mi se par migaloase. Eu o sa fac un tort savarina. Daca ma chinuie talentele si ma lasa copilul fac si un cremsnit, ca am foi cumparate. Restul mai fac si la anu` ca n-au intrat zilele in sac.
Interesant ce mananca si bea Chatonescu acolo!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Ce faceti, doamna Novus? ![]() |
Tocmai am culcat mucioasa care pe deasupra mai facu si febra , nu mare ce-i drept dar ma enerveaza ca numai ce terminaram cu tusea si hop alta oferta

Nici nu stiu la muci lichizi + temperatura ce mai dati ? eu i-am dat doar Panadol si ser in nas sa vedem cum evolueaza si ce o fi
Voi cum mai sunteti Anaan ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Tema: nici eu nu am pana acum un revelion care sa fie memorabil dar mai e timp, nu
?
In schimb stiu ca in afara de cel din 1989 cand eram proaspata boboaca la liceu si s-a organizat revelion iar ai mei de frica teroristilor nu m-au lasat, am mai stat in Deva de revelion anul trecut si anul asta deoarece la mine majoritatea revelioanelor = munte adica Retezat de obicei si pot sa spun ca fiecare a avut ceva deosebit si de neuitat ![]()
La anu' trebuie sa gasim ceva frumos si la pret bun la munte ca e pacat sa stam acasa acum cat ghioceii mai vin cu noi la revelion, nu ?
novus spune:
Chatonel si eu m-as teleporta pana la tine de rev la e bunatati ai tu acolo si nu numai pt astea 

Kea, bun program aveti si voi
!!
chatonel spune:
apoi, io v-astept, fetelor, de papa se gaseste, abia ce mai punem si noi de-o sezatoare cind ni s-o uri de stat la masa :) 

m_monique spune:
tema:
- un revelion memorabil a fost in anul '95, cand am sarbatorit la o cabana de vanatoare langa stanceni si am mers 7 km pe jos pe un drum forestier cu zapada pana la genunchi. la miezul noptii ne-am apucat de bulgarit si dat pe derdelus pe pungi de nailon, ca nu aveam sanie.
- revelionul care a trecut fara sa mi-l amintesc (cum la fel a trecut si craciunul atunci) a fost in anul 2007, cand andrei avea 2 saptamani.
inapreda spune:
Pina la urma am luat si ciolanul ![]()
Tre' sa fie dezosat; il pui la fiert cu sare, piper boabe, foi de dafin, ceapa, usturoi, morcov, telina, seminte de ardei iute etc etc -poti pune tot ce vrei si-ti place- Inspre final, pui si muuuuuuuult usturoi pisat si mai lasi sa dea citeba clocote bune.
Apoi, il rulezi in folie alimentara si ai grija sa-l modelezi sa ai ba o forma cit mai rotunda, ovala, cum iti iese
Tre' sa-l infasori foarte strins. Il dai la rece si cind ti-e pofta, iti tai cite-o bucata; sau doua, sau trei...
Daca vrei, inainte sa-l rulezi, poti sa-l freci cu mustar amestecat cu ce-ti place.
E simplu de facut ca numa' l pui la fiert si, in timpul asta, tu faci altceva, de exemplu, stai cu noi la taclale ![]()
Iti mai zic o reteta care se face in 3 minute si jur ca nu exagerez.
Cumperi: brinza de vaci, somon afumat, smintina, sare, piper, marar. Si le amesteci!
Mai simplu nu se poate, este? Somonul trebuie maruntit, of course! E o minunatie cu piine prajita dar eu o maninc cu biscuiti din aia "fin crisp" de la Kaufland.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Imi dai mai multe detalii tehnice te rog ca suna tare delicios ciolanul !Si zici ca e buna pizza de la Plus ?? ca arata tare bine ambalajul si ma tot tenteaza cand merg pe acolo www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
N-am probleme in a recunoaste cind o comit ![]()
Si, desi nu pare, sa stii ca gatesc; aproape zilnic! Desi urasc aceasta indeletnicire.
Pina la urma, o sa fac si cartofii lui Novus
si o ciorba si salata boeuf -da aste 2 le las acasa! Si le fac pentru ca asa sint eu, "de omenie"
si modesta. Mi-e mila de Jambo ca e innebunit dupa boeuf si, anul asta, am facut de vreo 5, 6 ori dar Montignac si lui nu-i place ca uraste nautul. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal Ina, daca nu ai chef sa gatesti,cumpara ceva si zici ca ai facut tu :), zici ca ai gatit de final de an ca la anu nu mai gatesti nimic. |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Pisik06 spune:
Seara buna,
NOVUS, ANAAN, SIMONAPRO, multa sanatate puiutilor
NOVUS, ANAAN, daca voi va inverziti eu ar trebui sa ma movulesc
.
Noi avem de vreo 2 saptamani stabilit Revelionul, il facem la nasii nostri si mai vin si finii si prietena mea, ca altfel ii luam pe nasi la pachet ca tare sunt simpatici, la urmatoarea intalnire, apropos, ii luam cu noi![]()
O sa o luam si pe Ana, sper sa reusim sa o rezolvam cu somnul, ca nasii au numa 2 camere si mai vine si finuta care are 3 ani, dar sper sa fie ok, pana nu vad nu am de unde stii.
INA, o salata de ton cum suna? Conserva de ton, porumb, ceapa, maioneza, eventual ceva salata iceberg de la punga, eu mai pun uneori, lamaie din belsug si gata treaba. Eu duc o salata din asta maine, iar restul de contributii mi le fac mami si buni, asa ca m-am scos ![]()
Azi am fost in METRO bantuind dupa Activity sa jucam la nasi (cine a fost la Moeciu cunoaste
) si ma simteam f aiurea ca lumea iesea cu carutele descentrate de mancare si bautura, iar eu am iesit fluierand, ca nici jocul nu l-am gasit
. Dupa cat am cumparat pt Craciun si cat am gatit, mancare ce-o mai am si acum in frigi si probabil va sfarsi la caini, m-am lecuit![]()
Mami de minune mica
Anaan spune:
Novus, Andrei e mai bine, astfel incat acum plimba caruciorul pe care i l-ai cadorisit
. Am observat ca are treaba cu caruciorul in special in nocturna. V-ati prins ca inca nu si-a reglat programul de somn....
. Speram ca Ada nu a mai facut febra, dar uite ca nu a scapat, saracuta. Circula niste viroze tare enervante...
Ina, maine cumpar ciolan si somon, daca oi gasi.
Am admirat si salata recomandata de Anamariame, dar si aceea se inscrie la categoria "cam prea complicat pentru mine"![]()