Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 23
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Prajiturile aleamici si si negre. Au forma de trunchi de con, sunt din ciocolata si inauntru au crema. |
Aha, cam complicat!
inapreda spune:
Anamariame, multu' dar de cind cu Mihaita, am mincat la muffinsi in toate combinatiile ca mi-au iesit pe urechi. Sa "cocalesc" (adica, sa fac coca) nu mi-a placut never
Pentru mine, simplu = se desface o conserva si se rastoarna pe farfurie
Poate fierb ceva ciolan (afumat si dezosat)cu multe condimente si muuuuuuuuuuuult usturoi, il trag in folie si-l bag la rece; e
, usor de facut dar zau daca am chef! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Tema: nu mi-au placut never sarbatorile de iarna; anul asta cu atit mai putin; pentru mine Revelionul era fain daca-l petreceam cu sor' mea, mama si tata, imbracati toti in pijamale identice, cu glumitze stupide, papa bun, vin si mai si si povesti muuuuulte. Pentru mine asta insemna "acasa" si fericire mai mare n-am cunoscut.
Inca...
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
mireal spune:
Ina, daca nu ai chef sa gatesti,cumpara ceva si zici ca ai facut tu :), zici ca ai gatit de final de an ca la anu nu mai gatesti nimic.
Ilinca_M. spune:
Olario.
Stam acasa, ma simt foarte bine cu ideea asta, deocamdata, la fel ca si anul trecut, mi se pare formula ideala: io, Sophiphi si huzbandul. Si maica-mea, dar care biata adoarme la ora ei de somn (20-21) si ne pune s-o trezim cu 10 minute inainte de 12 sa ciocneasca cu noi
. Au trecut anii revelioanelor "salbatice"
...poate vor reveni, cine stie, deocamdata nu m-as simti impacata cu gandul s-o las pe Sophiphi si noi sa mergem sa benchetuim pe undeva. Mi-ar fi placut un Rev cu familii cu copilasi mici, dar nu ni s-a aratat asa ceva.
N-am chef sa ma dau peste cap cu nimic si nici bani de catering, cum am facut la Craciun, nu mai am
. Asa ca vom avea pe masa minimum minimorum, sa nu zicem c-am avut masa goala. N-am chef de nimic sofisticat si sofisticat la nivelul de lene pe care il am acum inseamna...cam orice:))). Ne vom rezuma la salata de vinete si poate voi face si o salata de conopida; ambele cu maioneeeezaaa, deci m-oi ingrasha. Asta e meniul de care pot sa ma ating eu. In rest maica-mea va face niste minunate chiftele si snitele pentru carnivori, alias ea si huzband. Am luat si un cozonac de la Vel Pitar
. O sticla de vin spumant rose, ala-mi place cel mai mult si un baxuletz de Heineken mici, cate trei de caciula (eu si huzband suntem purtatori de caciula in acest caz
). Deci saracacioasa treaba, dar in definitiv e o noapte ca oricare alta, o sa ne distram intre noi si gata. Oricum niciun program de Rev nu m-ar putea face sa rad cum ma face huzband, asta-i clar. Sper sa nu ma pish pe mine tocmai in noaptea dintre ani din acest motiv
.
Cu tema, cam greu, am avut multe revelioane salbatice intre 18 si 30 de ani
Nu se cade ca o dna profesoara respectabila ca mine sa povesteasca de-astea
:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Mda...sunt cam verde de ciuda! ![]() |
Si eu imi cam rod unghiile dar asta e !
Lasa Anaan ca la anu' ne luam noi revansa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Poate fierb ceva ciolan (afumat si dezosat)cu multe condimente si muuuuuuuuuuuult usturoi, il trag in folie si-l bag la rece; e , usor de facut dar zau daca am chef! ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Imi dai mai multe detalii tehnice te rog ca suna tare delicios ciolanul
!Si zici ca e buna pizza de la Plus ?? ca arata tare bine ambalajul si ma tot tenteaza cand merg pe acolo
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
sa-mi fac tema:
nici un revelion care sa imi lase amintiri pina la batrineti... ar fi citeva interesante, dar... cam atit:
_ unul, cu primul ex
, pt ca eram indragostita pina peste ureki si ma simteam iubita (de atunci am invatat sa fac diferenta intre "a crede" si a "a fi"
_ un rev in care am invatat sa beau :) pina atunci "pupam paharul", cum ziceau bailestenii care-s crescuti cu zaibar
_ un rev in care am slabit vreo 3-4 kile, pr ca eram prima peste tot la distractie (a durat citeva zile) si a culminat cu un chef acasa la mine, dupa care mama a ajuns acasa mai devreme decit trebuia ![]()
_ unul, mult mai tirziu, in care am avut accident cu ex-ul recent, asta acu vreo zece ani (deci e cam vechi
)
simonapro spune:
Buna seara!
Ne inscriem si noi la copii muciosi si tusaciosi.
Azi am avut o mie de nervi, ca am vrut sa-mi duc copilul la medic si nu am avut unde, ca toata lumea e in concediu si eu in urgenta la spital am refuzat sa merg, ca cine stie cu ce virusi ne mai alegem.
Azi l-am analizat, parca gat rosu nu are, in schimb are gingiile umflate la masele, a si inceput sa-i curga balutele. Aseara a facut febra 38 si ceva, a scazut dupa un sfert de ora ce i-am administrat Nurofen si apoi alerga cu Sebi prin casa
De aseara nu a mai facut febra si i s-a mai imbunatatit starea, doar nasul ne chinuie mai mult, dar in schimb nu prea vrea sa manance si e marait, daca nu-i convine ceva, se pune pe plans si nu mai termina curand 
Nici nu stiu ce sa fac, ca vroiam sa mergem de Revelion la niste prieteni cat rezista copiii, dar acum mie teama sa-l mai iau cu noi ca au si ei doi copii mici si sa nu le transmita ceva, cu toate ca vad ca Sebi e ok pana acum. Apoi ii lasam la soacra-mea pe copii si petrecem mai departe in doi
, ca nu prea vedem noi asa ceva prea des ![]()
noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

fericita de