Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 22
Bianca2503 spune:
Intre timp m-am uitat dupa mascote pe net si e cu albusuri batute spume...deci complicat. Asa ca nu ma bag la ele.
inapreda spune:
Da, Anamariame, m-am gindit dar inca nu e batut in cuie; mintenas ma duc in Kaufland la cumparaturi; contributia mea va consta in:
-pizza congelata ![]()
-paste (farfalle sau tagliatelle) cu somon afumat si smintina -pentru ca se fac suuuuuuuuuuuuuuper usor
-inghetata de vanilie ; si asta o cumpar; dar vanilie simpla si adaug direct in cupa stafide si un sos caramel
-mai ducem o sticla de Chivas si una de vin
Sor' mea stie ca sint o lenesa incurabila dar, totusi, inca ma gindesc ce as putea face "sa ma scot" in loc de pizza congelata.
Oricum, mie si lui Jambo ne place pizza congelata de la Plus si nu mincam des ca io-s pe Monti, asa ca pentru noi ar fi ceva...festiv
Mai tre' sa cujet o tzira inainte sa dau verdictul.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
mireal spune:
Theo s-a dus pana in Real cu Theo ca am uitat sa luam ceva.Am terminat curatenia, acum asteptam vecinii sa facem niste clatite.Va propun eu o tema: Care a fost cel mai frumos, haios Revelion pt. voi?Pt mine a fost in anul intai de facultate, am plecat la munte cu prietenul si inca un cuplu,ne-am cazat toti intr-o camaruta mica de tot si am petrecut seara pe partia de schii.Mi-a ramas in amintire deoarece nu aveam nicio grija si putin imi pasa ce mananc si unde dorm.
Bianca2503 spune:
Raspuns la tema:
Habar n-am. Au fost multe haioase dar nu tin minte un revelion aparte.
De la prea mult

am uitat;P
Anaan spune:
Tufete, eu azi am facut eclere; au iesit bune, dar mie mi s-au parut greu de facut, cam prea migalos pentru talentul meu culinar
. Nu am reusit sa le fac frumos, bastonase, am facut guguloaie
.
Mireal, asta-i tema de "incalzire". Ok, cel mai haios Revelion: petrecut cu colegii de liceu la o cabana la munte la care teoretic nu aveam cu ce ajunge ( autobuz, tren, ca masina nu avea nimeni), dar am ajuns ( mai cu " ia-ma, nene", mai cu caruta
, mai pe jos), neincalzita ( la un moment dat una dintre variantele de incalzire propusa de un coleg a fost "sa respiram mai mult"
),totul compensat insa cu multa veselie. O, tempora...![]()

anamariame spune:
Gina, clatite cu carne la cuptor? Sau e complicat? Oricum, stiu ca e foaaarte bun :))Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anaan spune:
Anamariame, zi-mi, te rog, cum faci salata de peste, parca m-as incumeta si eu. Ina si eu as manca pizza de Revelion
...
Ce numiti voi "mascote"? Luminati-ma si pe mine!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Anamariame, zi-mi, te rog, cum faci salata de peste, parca m-as incumeta si eu. Ina si eu as manca pizza de Revelion Ce numiti voi "mascote"? Luminati-ma si pe mine! ![]() |
Prajiturile aleamici si si negre. Au forma de trunchi de con, sunt din ciocolata si inauntru au crema.
anamariame spune:
Uite, Gina, un www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17986/Treccia-ripiena-salata/" target="_blank">aperitiv care mie mi se pare foarte usor de facut si pare si foarte bun. Si poti incerca muffins a la Monnvas, in care sa pui cascaval cubulete, masline si ardei gras sau sunca presata. Amesteci ingredientele si dai la cuptor. Foarte simplu.Anaan, am scris salata de peste ca mi-a fost lene sa o descriu in detaliu. Uite: www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/24721/Salata-flori-de-liliac/#entry941614" target="_blank">Salata Flori de LiliacAm uitat sa pun linkul pt Gina si am editat.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)