Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANA, asa a fost si Vladimir: tuse productiva insa fara sa rupa nimic si mucila greu.

Vezi ca si dupa antibiotic tot o sa ramaneti cu tuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Am vazut copilasi lui Magdy si pe Eva mica,care a crescut.Si noi stam acasa de revelion,eu o sa fac ceva de mancare,niste peste cu cartofi si maioneza, niste friptura si cam atat. Prajituri am cumparat deja.Ma duc sa fac curat ca e ca la balamuc la noi, macar sa strang lucrurile pana se trezeste Theo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Va doresc un An Nou plin de bucurii si reusite!

Mergi la inceput

Stie careva dintre voi daca angajatorul este obligat sa te primeasca la servici inaintea implinirii celor 2 ani? poate stiti vreun art din Codul Muncii sau alta lege.Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui pikka

Stie careva dintre voi daca angajatorul este obligat sa te primeasca la servici inaintea implinirii celor 2 ani? poate stiti vreun art din Codul Muncii sau alta lege.Multumesc anticipat!

intreaba la sectiunea "probleme legislative" ca acolo ai sanse sa primeste o parere avizata.

eu stiu ca pana la 2 ani te intorci din proprie initiativa, sau la intelegere cu angajatorul. daca pe postul tau e angajat cineva cu perioada determinata, nu stiu cum se procedeaza legal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

noi de revelion mergem la socrii, asa ca nu mai imi bat capul cu preparatul.

inapreda noi cand ne grabim facem salata de mazare, porumb si ton. o cutie de mazare (poate fi si cu morcovi), o cutie de porumb, 2 cutii de ton se scurg si se amesteca, se pune putina ceapa rosie tocata, maioneza si lamaie, sare si piper dupa gust.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui pikka

intreaba la sectiunea "probleme legislative" ca acolo ai sanse sa primeste o parere avizata.

eu stiu ca pana la 2 ani te intorci din proprie initiativa, sau la intelegere cu angajatorul. daca pe postul tau e angajat cineva cu perioada determinata, nu stiu cum se procedeaza legal.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Multumesc de raspuns, o sa postez acolo intrebarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Anaan, sanatate multa andreiutului

Sanatate si pisicoaselor grix

Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori si nervi tari mamicilor!

Noi stam acasa miine seara, io ma tot agit de zor pe-aci, sa fac cumparaturile, miine avem la meniu:

_ stridii
_ cochilii saint-jacques cu creveti
_ cocos castrat (chapon) cu fasole verde si ciuperci (cèpes)
_ platou de brinzeturi cu salata din gradina socrilor
_ inghetata de vanilie cu piure de castane

Vin alb alsacian pt ce vine de la mare, vin rosu (bordeaux) pentru ce e terestru si spumos (bio) la desert.

Poate iesim pe la 12 noaptea prin oras, daca sintem curajosi (ceea ce nu prea cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua cucuiete! Cum merg pregatirile pt noul an? Vad ca sunt multe fete in situatia mea...aceea de a face revelionul in familie, acasa, in pat sau in jurul mesei. Noi o sa facem acelasi lucru.maine dupa ce vin de la munca....o sa pregatesc cateva salate si vreo tarta sarata...si gata. Ce sa fac alceva daca azi sunt la munca de dimineata pana seara,iar maine vreo 5 ore tot la munca?

Am vazut poze de Craciun frumoase frumoase...m-am delectat un pic si eu privindu-le.

Va pupam si va dorim sa petreceti frumos in noaptea dintre ani, sa fiti frumosi cu totii si cu toatele, sa intrati cu bine in 2011, sa aveti copii sanatosi si voiosi.

La multi ani cu fericire!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam!

Ne primiti daca nu am "recuperat" din urma si nici nu am urcat pozele? nici macar pe cele de la Moeciu...

Voiam sa va uram "sarbatori fericite".

Noi suntem bine (ma rog, cu un pic de mucishori, cum ne shade bine in vremuri de iarna), am umblat cu colinda pe la rude si prieteni la Targoviste (o sa urc probele... dar nu stiu cand ), iar acum am revenit in Bucuresti si ne pregatim pentru intrarea in Noul An, an pe care ni-l dorim cel putin la fel de bun ca asta care se termina.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput