Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 11
magdyi2001 spune:
Am revenit...
Scriu cu o mana, asa ca scuzati greselile.
Am probleme cu Maria mea.
Prima: am fos azi la doc si i s-au unit labiile mici... I-a facut o mica incizie si i le-a desfacut. Mi-a zis sa am grija ca sa nu i se uneasca la loc, caci a avut fetite carora li s-au "desfacut" si de 5-6 ori. Sper din punctul asta de vedere sa nu mai avem probleme... Si cand ma gandesc ca Gabitzu meu nici nu este decalotat... Mamicile de fetite, v-ati confruntat vreuna din voi cu problema asta???
A doua: i s-a strambat capusorul
. Este usor suit spre dreapta, ea dormind mai mult pe partea stanga. A tot incercat eu in fel si chip sa o culc pe dreapta sau sa o intorc spre o sursa de lumina ce se afla in dreapta dar nu era chip, m-am gandit ca nu-i place ei partea dreapta si am lasat-o sa se suceasca cum vrea ea. Numai ca nu am facut bine si acu iata consecintele. Am inceput zilele trecute sedintele la osteopat. Tipul este optimist si zice ca i se va forma la loc craniul, dar eu tot stau cu teama.
Am o stare de kko si ma simt tare aiurea stiind ca nu am facut prea mult sa o ajut...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Novus, Andrei a facut azi si putina febra, pe care am rezolvat-o cu antitermice, sper sa ne limitam la muci, care tind s-ajunga pana-n brau . Am observat ca-i ies trei masele, deci multe pe capul lui, micutul.![]() |
Ooo, sanatate mult atunci va doresc !! sa va faceti bine anu' asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Ilinca, referitor la podoaba capilara ( sa nu zici c-o dau cotita!): nu-i fac nimic special, asa-i el de la mama natura. Nu folosesc cine stie ce produse de styling, doar sampon si balsam si nici alea o marca anume, imi cumpar ce ma inspira ![]() |
Pt cele care nu ati vazut-o live pe Ana, va zic eu ca are si un par de invidiat
, eu tot cred ca se coafeaza inainte de fiecare intalnire 

novus spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 A doua: i s-a strambat capusorul ![]() . Este usor suit spre dreapta, ea dormind mai mult pe partea stanga. A tot incercat eu in fel si chip sa o culc pe dreapta sau sa o intorc spre o sursa de lumina ce se afla in dreapta dar nu era chip, m-am gandit ca nu-i place ei partea dreapta si am lasat-o sa se suceasca cum vrea ea. Numai ca nu am facut bine si acu iata consecintele. Am inceput zilele trecute sedintele la osteopat. Tipul este optimist si zice ca i se va forma la loc craniul, dar eu tot stau cu teama. |
Si la Ada i se deformase putin pe o parte de la dormitul in aceasi pozitie dar apoi am culcat-o invers si si-a revenit
novus spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Venim si noi cu poze recente mini-petrecere de pici si Craciun 2010 Am vazut poze by Inapreda , m_monique si Anaan ![]() ![]() ![]() .......superbi ghiocei![]() |
Am vazut si eu craciunita
, dar va rog nu-i mai dati bani in mana, cred ca sunt cele mai murdare si pline de microbi chestii www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
No, da' fain v-ati petrucut, Olga draga!
Nu stiu cum se face, da' n familia voastra, toti sinteti faini de pica!
Super Iepurasul si Albastra Craciunitza!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
De Pisigri stie cineva ceva?
Cum sint? Sint acasa? A disparut pericolul?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Magdy, da' ce fetita mare si
ai tu acolo! Ce repede trece timpul!
Imi pare rau ca aveti probleme; sa stii ca si Ian INCA are capsorul deformat si cred ca asa ii va ramine
Si al meu e deformat. Nu cred ca e o problema foarte grava; cred ca tine mai mult de partea estetica;
si sa vii mai des pe la noi.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Magdy, da' ce fetita mare si ai tu acolo! Ce repede trece timpul!Imi pare rau ca aveti probleme; sa stii ca si Ian INCA are capsorul deformat si cred ca asa ii va ramine Si al meu e deformat. Nu cred ca e o problema foarte grava; cred ca tine mai mult de partea estetica; si sa vii mai des pe la noi.Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Ina pupam gasca. Lui Ian tot de la dormit i s-a deformat capul sau l-a "mostenit"? Mie mi s-a zis ca daca nu fac nimic acum, pe masura ce creste, creierul nu i se v-a dezvolta normal. De aceea am mers la osteopat.
Mersi pt compliment. Intr-adevar timpul trece tare repede. Parca mai ieri imi faceam testul... Din pacate a fost si ultimul test... Acu ma apuca nostalgia cand vad femei gravide...
As trece eu mai des daca as avea si timp. Acu scriu cu Maria in brate... Gabitu e la bona.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora (23.12.2005-25.12.2005)Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Ilinca_M. spune:
Clar is superbe pozele Olishkai, abia astept sa ma delectez pe indelete cu ele, acum am tras numai o "rasfoire": personajele mishto dintotdeauna, atmosfera plina de veselie...Deci "codana" e soacra-ta?
Nu-mi amintesc s-o mai fi vazut in poze, sau nu mi-a picat mie fisa...
Magdyi, Sophiphi cand era mica dormea numai pe spate si cand avea vreo 4 luni nu mai stiu cine s-o horipilat:"vaaaai, caputzul ei care era asa rotund, s-o turtit!!! trebuie s-o pui sa doarma pe parti!!" Ete fleoshc, da' cum sa oblig fata, ea n-a dormit pe o parte pana pe la 6 luni...ma intristasem si io ca, nah, chiar era turtit bostanu' da' uite ca pana la urma nu mai are nicio "turta", mie mi se pare absolut ok...in concluzie: cred ca li se remodeleaza lor capul la loc, nu vad cum i-am putea obliga sa doarma in anumite pozitii...
Inapreda, dar unde, maica, va este deformat capu' tie si lui Ian?! Sa ma-mpusti si io n-am vazut asa ceva, auzi tu, capete deformate...acum na, de tine poti sa zici ce vrei, dar de gineru' sa nu mai vorbesti asa ceva, daaa?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

. Am observat ca-i ies trei masele, deci multe pe capul lui, micutul.