Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
Salutare!!!
Sunt pe fuga si las cateva linkuri cu poze, la cererea publicului
poze Craciun
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Craciun2010?authkey=Gv1sRgCOvN-pHk7OnJCQ#5555517033206108274
o restanta, poze Moeciu
http://picasaweb.google.com/olgagireada/MoeciuCraciun2010?authkey=Gv1sRgCISXl_uWoaDcGg#5555055023362065522
Am vazut ca ati petrecut tare frumos de Craciun. Ghioceii sunt tare dragalasi langa bradut.
Fug caci m-a apucat curatenia si daca nu plec acum imi piere cheful
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Sunt total de acord: nu cred ca-i face rau copilului nuditatea parintilor, atata vreme cat acestia o considera ceva natural si o afiseaza ca atare. De exemplu, nu cred ca lui Tudor de Leeloo ii cauzeaza nu stiu ce traume psihice sa-si vada parintii dezbracati, ei fiind lipsiti de inhibitii si comportandu-se firesc; dar, in cazul meu si al Inei, pudice cum ne-am prezentat- afisarea in pielea goala in fata copilului e clar ca ar fi lipsita de firesc, iar copiii sunt adevarate radare in cazul asta, iar consecintele cred ca s-ar face simtite intr-un fel sau altul. |
Subscriu si eu la cele spuse de voi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Salut fetelor!! Primiti un copil ratacitor si prost crescut care nu si-a facut timp nici sa va ureze Craciun Fericit?
ee acu chiar de ma boscoroditi sau nu eu intru sa-mi cer iertare pentru spalarea pacatelor si sa va urez de acum, ca dupaia cine stie iar ratez momentul; Un an nou plin de bucurii si impliniri, un an mai bun si mai frumos decat cel care tocmai se incheie si pitici sanatosi de care sa va bucurati in fiecare clipa!!!
ahhh si chiar daca mai tarziu. La Multi Ani Monnvas!! sa fi mereu plina de viata si isteata si frumoasa si piciul si sotul sa te rasfete toata viata. Multi Pupici intaziati de la Familia Gazelor.
Noi de Craciun am petrecut in familie, da am petrecut vre-o trei zile de am ajuns seara sa picam rupti de somn. Gaza s-a bucurat enorm de cadourile de la Mosu si ma bucur mult ca le-am nimerit anul asta. Si acum se joaca foarte incantata cu ele. Printre cadouri am avut si noi masuta cu scaunele (pt care ii multumim Olgai ca a dat o mana de ajutor Mosului intarziat), vad ca a fost in trend si o casa de marcat cu bani(Gaza e mare fan Bani-bani), si set de cescute cu ceainic din care servim pe toata lumea. Ne inscriem si noi in randul ghioceilor cu toane si personalitate la care mai adugam si o doza de maraiala, si de lipici fata de mami, de am ajuns sa ne intrebam Gazu si cu mine daca nu cumva o fi bolnava, sau nu se simte bine ca tare ciufuta mai e in ultimul timp.
Asta pe scurt, daca mai am timp mai intru cu poze. Va pup pe toate si Sarbatori Fericite in continuare.
Ps: Novus, nu cumva ma incaderez eu in acele doua persoane care te-au dezamagit?
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda PS. acum o sa ziceti ca sibt tzaca dar, asta e, musai tre' sa va intreb: mai e careva care, vazind "Totul despre sex 2" a fost incintata de ideea de "maritati da' separati 2 zile pe saptamina"? Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Si eu ma asteptam la altceva de la film iar ideea asta nu-i pe gustul meu pt ca nu am chestii pe care sa nu le fac din motiv de Pisi
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, da' tu mai esti la serviciu sau de unde postezi? Ca vreau sa te sun mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Sunt acasa ca la birou nu ma pot da pe forumuri
novus spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Ps: Novus, nu cumva ma incaderez eu in acele doua persoane care te-au dezamagit? |
De ce, te simti cu musca pe caciula ?
Glumeam, nu te incadrezi, nu sunt de pe forum !
Multi Gazei banoase
inapreda spune:
Musai tre' sa-i spun la Jambo ca voi il vedeti smeker Ma distreaza numai si gindu' de "Jambo smeker"; pentru mine e un soi de exprimare oximoronica
Fii fara grija ca te anunt; tre' numa' sa vad si ce legaturi am ca n-am fost never in urbea voastra!
citat din mesajul lui Ilinca_M. Uite ca si novus a prins quintesentza: privirea smekeroasa a lui Ian "a la Jambo". Ina, sa nu indraznesti sa poposeshti in BM fara sa-mi vezi mecla; tu soune unde se tine seminaru' si patrulez eu pe acolo, cum va da o pauza, cum jap! pe tine. Mie mi-a placut serialul "Sex and the Sissy", mai ales Mr. Big si supersexosul blond, na ca am un lapsus, ala de-o iubea pe cea mai baba si cea mai dezlantzuita...Filmul mi s-a parut boring, partea a doua n-am vazut-o. Ramona, da' nu stii tu serialu'?! Cu cele 4 cucuiete? Cu ele e si filmul. Anaan, te-ai sustras: ce potziuni magice ai pentru par?... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
Ilinca, referitor la podoaba capilara ( sa nu zici c-o dau cotita!): nu-i fac nimic special, asa-i el de la mama natura. Nu folosesc cine stie ce produse de styling, doar sampon si balsam si nici alea o marca anume, imi cumpar ce ma inspira cand dau o raita prin magazine. Stiu ca uleiul de masline face parul mai lucios, daduse mai demult Anamariame ceva informatii despre o masca, dar n-am aplicat
Olga, ce poze frumoase, a meritat asteptarea! Ca de obicei, de Craciun a fost minunat la voi, am eu asa un feeling ca tu esti liantul care face reuniunile voastre de familie atat de reusite! Grozava Chiti in costumul cel albastru, haioasa soacra cu peruca, mortal Cristi cu caciula aia in cap( m-am inecat de ras vazandu-l!), frumos tare iepurasul si absolut ravisanta Domnia ta! Vreau sa te vad si eu o data live cu parul desfacut.
Anaan spune:
Novus, Andrei a facut azi si putina febra, pe care am rezolvat-o cu antitermice, sper sa ne limitam la muci, care tind s-ajunga pana-n brau. Am observat ca-i ies trei masele, deci multe pe capul lui, micutul.
novus spune:
Da da da si eu m-am delectat cu pozele de la Craciunul de vis al Olgai, ce reuniune faina de familie ; tare-mi place atmosfera de sarbatoare de la voi, sunteti o familie pe cinste !!