Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
nastasie spune:
mari, eu mi-aduc aminte la razvan ca a facut reactie numai la vaccinul de 6 luni atat.sper sa reusiti sa-l faceti.si sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si tot ce va doriti.asta daca nu mai intri.
simo, felicitari pt masuratori.si sper sa scapati cat mai repede de nenorocitii aia de mucisori.
chichi, sa stapanesti sanatoasa cadourile.
eu am terminat de pigulit la mana
si sufrageria.TOATA.maine am baia si bucataria.bey, frate, toate prostiile se strang
.am aruncat saci intregi de gunoi.i-am facut loc si lui razvan unde sa-si tina jucariile ca desi aveam erau tot timpul mai la vedere si ma cam enervau.
idalis spune:
Noi ne-am intors din oras; bineinteles ca mie nu mi-am cumparat nimik. Doar sotzul si printul nostru s-au innoit. Am mai fi stat la shopping daca nu era ora pt alaptat, asa ca am fugit repede acasa.
Acum ne pregatim de baita si sper sa treaca seara fara prea mult chin din cauza colicilor. Offf ce mult imi doresc sa pot manca orice si sa nu ma mai simt vinovata pt durerile lui de burtica. Mi se rupe inima cand il vad cum se chinuie si nu stiu ce sa mai fac 
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
Klarisse spune:
Buna seara
.
Semnam si noi condica pe astazi, am avut o zi agitata, am fost la Mall cu tot cu Matei, se simte tare bine in aglomeratie si zumzet. Noi de 2 saptamani dormim toata noaptea,de la 21 pana dimineata la 7-8..inca nu se vine sa credem
.
Vorbeati de tensiunile din familie, nici noua nu ne-a fost usor..schimbarile au fost foarte mari, practic nu prea mai avem control asupra programului nostru, totul se invarte in jurul lui Matei. Important e ca macar unul din cuplu sa fie mai docil, mai intelegator si ideal e sa fie barbatul acela. Spun asta pentru ca noi trecem prin schimbari mult mai profunde si radicale decat jumatatile..
Haideti ca incep sa teoretizez prea tare..![]()
si nu vreau sa va plictisesc.
Crina am vazut pozele cu Veronica, este o frumoasa si sunteti tare norocoase sa va aveti una pe alta.

Chichiutule te pupacesc!

Sa aveti o seara frumoasa!
donna79 spune:
Seara buna!
V-am tot citit dar de scris mai greu... la noi au "lovit" iar colicii sau ceva din ce am consumat eu l-a deranjat la burtica... asa ca azi a fost scandal mare. Plus regurgitat plus balit la greu... o zi cam grea ce sa zic...
Am petrecut frumos de Craciun cu familia (parinti, socri, cumnata), ieri am avut prietenii in vizita, Tudor a primit o multime de cadouri si i-a rasplatit pe toti cu gangureli si zambete. Eu am primit dulciuri o gramada, de, imi stiu toti slabiciunea
, o pijama super (cel mai tare cadou, ca in ultima vreme stau mai mult in pijama
) si de la parintii mei... juma' de canapea (adica banuti). Tati saracu' n-a primit mare lucru, dar il are pe Tudor si nu-i mai trebuie nimic.
MARI, un An Nou fericit cu sanatate si bucurii! te asteptam sa te intorci sa ne faci cafeluta. succes maine la vaccin sa va incadrati in timp si sa nu aiba reactii.
SIMONA - sanatate multa si spor la distrus mucisorii.
pentru Mateias cel voinic si pt mamica lui.
CRINA, domnisoara Vero e superba si mi se pare ca-ti seamana bine 
FISTIQ, EVELINE 
Referitor la chelit, si Tudor a inceput sa naparleasca in fata, in rest are un par luuung...
Mai aveam de spus multe dar nu ma ajuta neuronu, ma duc sa admir bebeii din album.
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
ana_25 spune:
SIMONA felicitari pt bb grasun !!!
MARI drum bun si distractie placuta de revel. La multi ani si an nou fericit !!
MAGDY am vizionat pozicile. Am vazut doi copilasi superbi si o mamica f eleganta (la botez). Maria e ca o papusica. 

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Fistiq spune:
sa va zic si buna seara!
donna, ti-am admirat craciunelul, care cred ca e cel mai craciunel de aici avind in vedere numele de familie
sa stapiniti sanatosi cadourile. chiar si pijamalele![]()
azi n-am mai facut baita. suntem prea lenesi si motaim prea frumos la tzitzi ca sa ne mai obosim cu asta. pai dupa o zi cu doar jumate de ora de somn ar fi si greu...
desi ne-am ales cu o zgiriietura faina pe nas, nu pot sa spun ca am fost rai. doar ne-am jucat, pupat, pozat, hlizit![]()
Mami de baietel Tudor Stefan
(14.10.10)
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui idalis Noi ne-am intors din oras; bineinteles ca mie nu mi-am cumparat nimik. Doar sotzul si printul nostru s-au innoit. Am mai fi stat la shopping daca nu era ora pt alaptat, asa ca am fugit repede acasa. Acum ne pregatim de baita si sper sa treaca seara fara prea mult chin din cauza colicilor. Offf ce mult imi doresc sa pot manca orice si sa nu ma mai simt vinovata pt durerile lui de burtica. Mi se rupe inima cand il vad cum se chinuie si nu stiu ce sa mai fac ![]() Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre |
Incearca si da-i Bonnisan, 20 pic/3xzi. Eu cu Bonnisan l-am scapat pe Alex de colici. In ajunul Craciunului efectiv nu m-am putut abtine si am baut 4 pahare de Pepsi, in conditiile in care in toata sarcina si dupa nastere n-am pus gura pe bauturi acidulate... A doua zi, pe 25, a fost horror pana m-am luminat sa-i dau o doza de Bonnisan. Durerile au trecut ca prin minune si Alex a redevenit senin si zambitor.

LoraG76 spune:
Seara buna!
Scuze pentru lipsa din ultima vreme, dar chiar n-am mai apucat sa intru pe net...am umblat bleambura pe la rude, pe la gratar la zapada, nasi etc.etc., azi la cumparaturi..am cam avut programul incarcat. Azi am umblat prin toate magazinele de profil pana ne-am hotarat sa luam un storcator de fructe/legume si un aparat foto...nu prea performant, insa ok, totusi...in limita bugetului deja dat peste cap destul de rau, dar cum cel vechi s-a stricat, era musai sa facem si investitia asta.
In rest, despre noi, toate bune si frumoase. Am pus si eu niste poze noi in albumul comun, dar sper ca maine sa am timp sa fac cateva cu noul aparat, la brad. Am admirat craciunei si craciunite tare dragalasi, sa ne traiasca!!!

Va pup si sper sa revin maine!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Buna dimineata! Cum Mari nu-i aici sa dea cafeluta,va poftesc eu cu o cafeluta buna!
Voi ce creme folositi pt fundul bebelushilor? Eu am primit doua creme bune dar niciuna nu-i prieste la d-soara. Eu o dau cu Bepanthene inca de la nastere. Dar nu puteam sa refuz cadourile,nu? Una dintre creme e Sanosan(fara parabeni) si cealalta e Penaten. Nu am dat-o pe Maia decat de vre-o trei ori cu ele.Sunt noi si pacat sa le tin degeaba in dulap. Daca le doreste cineva eu le ofer cu drag.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
idalis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Incearca si da-i Bonnisan, 20 pic/3xzi. Eu cu Bonnisan l-am scapat pe Alex de colici. In ajunul Craciunului efectiv nu m-am putut abtine si am baut 4 pahare de Pepsi, in conditiile in care in toata sarcina si dupa nastere n-am pus gura pe bauturi acidulate... A doua zi, pe 25, a fost horror pana m-am luminat sa-i dau o doza de Bonnisan. Durerile au trecut ca prin minune si Alex a redevenit senin si zambitor. ![]() Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007) |
buna dimineata! bineinteles ca nu am dormit deloc din cauza colicilor.
ANIAST multumesc mult de sfat. Nu cred ca este medicament pe care sa nu-l fi incercat.Nimic nu functioneaza la el. Infacol,bonisan, espumisan,sab simplex,debridad, colic baby, baby drink, baby calm, colief, protectis, gripe water, babynos, pernute cu gel, comprese calde, masaj... toate le-am incercat si degeaba
. Daca tin dieta sau nu tin e la fel. Am sperat ca dupa 2 luni vor trece, nu a fost sa fie, asa ca asteptam si ne chinuim.Am uitat sa va invit la o felie de chec si un ceai, cafeaua nu imi iese buna asa ca las pe altcineva sa o faca.
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre