Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline DONNA - N-am putut sa nu remarc ca de-a lungul vietii flacailor nostrii au cam avut evolutii asemanatoare. Al meu am impresia ca-mi intra intr-un puseu de crestere, cel putin ieri a mancat din ora-n ora. Azi cred ca o sa ma distrez strasnic daca o sa fie tot asa. Tudor da vreun semn...aaa?? Ca din cate am citit cica asta de trei luni e cel mai naspa puseu, oare?? Daca o fi sa faca si el macar iti doresc sa treci de revelion, sa-ti tihneasca mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
Ma crezi ca la asta ma gandeam acum?!? Eu il banuiam ca papa mai des pt ca regurgiteaza mult si credeam ca din pricina asta e mereu lesinat de foame. Si aseara a adormit ff greu, a tzocait vreo 2 ore, vai de bietele tzi . Morala... sa ne imbracam comod diseara, in bluze cu nasturi sa aiba micutii acces rapid la sursa de hrana .
aaa... buna urarea cu o noua odisee. daca reusesc sa scap de kg eu ma inscriu rapid, pana nu-mi trece euforia!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
LoraG76 spune:
'Neataaa!!!!!
Nu puteam sa plec la ai mei fara sa mai scriu un mesaj...sper sa mearga si acolo netul, sa pot intra la noapte.
Donna, vin si eu la prajituri!
Eu n-am facut sarmale, am facut ardei umpluti, ca-i mai simplu.
Bolfosenia mea e agitata rau...o deranjeaza gingiile, se agita, tipa, rontaie suzeta si jucariile si degetelele si tot ce prinde. Asta noapte a dormit cu tzatza-n gura tot timpul, cum ii scapa, cum o cauta imediat.
Gata, fug sa fac bagajele. Va pup si ne "auzim" la anul! La multi ani, inca o data!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
donna79 spune:
NASTASIE, frumos cadou de revelion ai avut acum un an. dar anul asta va fi si mai frumos , petreceti in 4...
LORA, iti pastez cate o felie din fiecare! pupam bolfosenia zambitoare, pe Iustina cea frumoasa si pe mamica lor! Petrecere frumoasa!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
simona24 spune:
donna, aici sunt...
al meu baiat a stat treaz de la 22 pana la 7! NU MAI POOOOOOOOT!!!!!
aseara a fost ok cat de cat ca nu m-a pus sa-l plimb prin camera si nici nu a plans! l-am avut cu noi in pat si i-am dat si suzeta(mare prostie cred ca am facut!) molfaia 5 min la ea, dupa aceea o arunca si evident, incepea sa maraie daca nu o avea la loc in gurita! plus ca ma certa si daca nu eram activa in joaca degetelelor! ...si uite asa mi-am petrecut toata noaptea! a, pe la 6 jumate, am scos si mucisori!nici n-a urlat mult....
sunt foarte obosita si mi-e sa nu clachez! mai am o gramada de treaba si prin casa, mi-e si foarte somn si mai sunt si irascibila! numai chef de revelion am!
macar prinde si el trecerea dintre ani treaz!
m-am plans destul!
iar in legatura cu al 3lea razboi mondial ce isca sa vina peste noi... forumul este un loc unde putem scrie vrute si nevrute! cine are placerea sa citesca ce am scris foarte bine, pe cine deranjeaza, la fel! fiecare scrie cum, ce, cat vrea! ai o problema cu persoana respectiva, trimite-i mama un PM, ca de-asta l-au inventat astia! si cearta-te acolo cat vrei!
hai sa nu mai exageram si sa ne purtam ca niste femei cu capul pe umeri! nu mai avem 5 ani sa ni se puna pata din orice rahat!( ma scuzati, dar m-am enervat foarte tare!)
Luana, chiar atat de greu este sa treci cu vederea modul in care office scrie pe forum? cum spunea si lora, parca,, ea asa s-a facut remarcata! nu a deranjat pe nimeni pana acum!
a, plus inca o faza care ma scoate din pepeni! zoze s-a luat atat de mult de kat, incat a facut-o sa plece de la noi! kat a plecat, si pe zoze n-am mai vazut-o decat fffff rar! not fair, parerea mea!
DECI!!! haieti sa incepem noul an cu zambetul pe buze, sa-i multumim lui Dumnezeu pt minunile din viata noastra, pentru sanatatea care ne-a dat-o si sa-L rugam ca anul ce vine sa fie un pic mai bun, cu mai multa intelegere, si sa ne ajute sa ne crestem/sa avem grija de familia noastra cu bine! sunteti de acord cu mine?
va pup si va iubesc pe toate, va multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat si imi cer iertare daca in anul ce se incheie astazi am suparat pe cineva! incerc sa nu se mai intample!
cu drag, mezina forumului!
vanyy2009 spune:
buna dimineata si La Multi Ani!!!!!
Spun si eu prezent la strigatul catalogului...tanamera .....pe aici sunt , va citesc , ma bucur sa citesc ca ati petrecut frumos craciunul.Crina un ic special pt tine si micuta Veronica. Noi craciunul l-am petrecut jumatate de zi in 3 si cealalta jumatate eu cu baiatul la mama si sotulica la munca astaa este....acum de revelion eu sper sa il facem acasica in 3 dar am fost invitati la cumnatul meu....nu stiu ce sa fac daca sa ma duc sau nu ca e cam departe.
In alta ordine de idei baiatul meu face greva biberonului il refuza cu desavarsire....dar in greutate tot ia..deci papa ceva de la mine, a luat 500grame in 2 saptamani.
Avem 6.650 grame si 63 cm la controlul de 3 lunite.....am facut si vaccinul...offf ce a mai plans saracul, mi-a facut si febra si aseara s-a culcat aproape la 11, cred ca in serul ala era cafea
hai ca m-am intins va
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
vanyy2009 spune:
acu am vb cu sotu...cica mergem, asta este,
fetelor puteti sa imi trimite-ti si mie parola/lele de la conturi?plssssss ca nu le mai stiu si in mesajele private nu le mai am si vreu si eu sa va vad
edit:...si ca sa ma laud si euuuuuuu baiatul meu a invatat sa se intoarca de pe burtica pe spate, de vreo saptamana
....are mama baiat mare ce mai
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!