Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
Tocmai am pus sarmalele la fiert! Mmmm,ce miros...
Mai am de bagat friptura-n cuptor,de tocat pt salata de boeuf si putina curatenie Eeeee deja vreau cam multe nu?? Nu cred ca ma lasa gaza asta sa fac atatea!
Office mie imi esti f draga,si nu conteaza ce si cum scrii in mesaje. Nu ar trebui sa iei in seama toate nimicurile!
Mai fetelor!!!!ca acu ma enervai,na! ce tot atata bateti saua,cu post-ul altor fete?va rog sa terminati odata cu subiectul asta ca fiecare e liber sa scrie cum vrea,nu e forumul vostru personal,ci e public!Ce naiba?suntem un si nu e corect sa .Daca nu-ti place cum scrie cineva,ignora mesajul si taci!!!!

In fine! Vroiam si eu sa va urez:An nou fericit!La multi ani cu sanatate! Sa vi se indeplineasca toate dorintele!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Ana, daca e un forum liber, atunci de ce sa tac????
Am libertatea de a scrie ce ma deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta!
Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Fistiq

Va pup dragelor si va iubesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Ana, daca e un forum liber, atunci de ce sa tac????
Am libertatea de a scrie ce ma deranjeaza.

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

Da,draga! dar nu vad de ce te-ar putea deranja cum posteaza alte fete! Fiecare scrie cum vrea nu tre' sa-i spunem la cutare sau la cutarica cum sa-si scrie mesajele.Si cand vrei sa critici pe careva gandeste-te bine inainte de a posta,daca nu cumva superi sau jignesti persoana respectiva.Fiecare are stilul ei personal de a scrie mesaje.

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Si hai sa incetam cu discutiile pe tema asta ca dejaaaa.....s-a discutat si s-a rasdiscutat si sincer nu cred ca vom pica deacord vreodata. E anul nou si nu are rost sa ne amaram cu astea!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Helau!

Vad ca discutiile-s pe aici explozive precum artificiile in seara de revelion. Sper ca ele sa se stinga si sa nu se mai aprinda vreodata.
Si eu sunt de parere ca daca nu-mi place ceva dau un virtual "ignore" si trec mai departe. Si scriu cum imi place atata timp cat nu jignesc pe altcineva.

In alta ordine de idei va urez un An nou fericit cu multa sanatate! Si cine stie, cui isi doreste ii urez sa inceapa o noua Odisee

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata...

Iar am un gust amar... o fi de la fierea mea defecta sau de la discutiile de pe forum? Ma rog, sa trec mai departe.
Am facut iar cheesecake cu mure de data asta, ca n-am mai avut mix de fructe de padure. Am facut si ciocolata de casa (pofta sotului meu ca eu nu-s nostalgica si nici nu ma omor cu ciocolata). Ca sa ma imbolnavesc de tot m-am apucat de numarat caloriile din tava cu cioco... brrrr...
Acum fug iar in bucatarie sa mai "compun" o prajitura cat mai doarme piticul. De mancare serioasa se ocupa mama si soacra mea. In seara asta petrecem in familie -parintii, socrii si cumnata.

Aaa... zilele astea ma cam plictiseam si decat sa scriu pe forum mesaje fara continut, am facut ceva mai constructiv si cat se poate de amuzant - i-am facut poze copilului (le vedeti la semnatura)

FISTICEL pt tine si pt Tudor!
ORAMONA, multumim pt cafeluta, tare buna!
ANIAST , m-am bucurat sa te "vad" si sper sa ne scrii mai des.
FULGUTA, asa se intampla cu dulciurile, cand te ambalezi mai tare atunci nu ies cum le vrei. Acum, gustoase sa fie ca se mananca
OFFICE, , mie mi-e drag sa te citesc. Te rog, nu pleca!
ANA, spor la treaba, vad ca ai planuri mari! Te ajuta si Maia?
SIMONA, pe unde umbli?

Gata, inapoi la bucatarie, sa vad ce mai reusesc sa fac. Daca ies acceptabile, va invit la o felie din fiecare.

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Dar tu te-ai gandit ca ma poate supara faptul ca mi-ai bagat pumnul in gura, spunandu-mi sa tac?
Sunt suficient de matura incat sa accept critici si sa selectez din ele, fara sa amenint cu plecarea.Asa ca voi mai posta si la anul care vine cu riscul de a mai deranja pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DONNA - N-am putut sa nu remarc ca de-a lungul vietii flacailor nostrii au cam avut evolutii asemanatoare. Al meu am impresia ca-mi intra intr-un puseu de crestere, cel putin ieri a mancat din ora-n ora. Azi cred ca o sa ma distrez strasnic daca o sa fie tot asa. Tudor da vreun semn...aaa?? Ca din cate am citit cica asta de trei luni e cel mai naspa puseu, oare??
Daca o fi sa faca si el macar iti doresc sa treci de revelion, sa-ti tihneasca

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata gagici.
si al meu s-a foit aseara din ora in ora.nush ce a avut.
fulguta, imi pare rau ca nu au iesit cum trebuie dulciurile.acu ma bag si eu la tort.il fac pe cel cu fructe pana la urma.cu el merg la sigur ca pana diseara, sper totusi pana maine dimineata sa nu mai ramana nimic din el.
va doresc un an 2011 cu cat mai multra sanatate, liniste sufleteasca, impliniri si bucurii alaturi de cei dragi.
eu azi fac un an de cand tineam testul in mana cu 2 liniute(=calin).asa ca dau de baut asa de dimineata.

Mergi la inceput