Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Acum mi-am dat si eu seama ca nu stiu daca maine mai apuc sa intru, asa ca va doresc un an nou fericit, cu sanatate, ca-i mai buna decat toate! "La multi ani" si sa aveti parte numai de bucurii! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) La multi ani si voua! Pupam cu drag boflinele grasute, pe Iustina si pe mami de fete cucuiete |
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui Fistiq pt ca nu stiu cit timp voi mai avea miine, vreau sa va urez toate cele bune pt anul care vine! Doar de bucurii si multa fericire sa aveti parte de la inceput pina la final. Aveti si motive, unul cel putin il stiu si eu si e in listuta de inceput Va doresc si multa sanatate ca-i mai buna decit toate, sa va puteti bucura de cei dragi! Sa nu uitati sa va puneti o dorinta la miezul noptii Va pup pe toate si sa va distrati frumos! Un gind aparte si o imbratisare in plus catre fetele noastre deosebite 2ingerasi, sorana si Crina ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
te pupam si pe tine, fistiqule. la multi ani si voua
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
LoraG76 spune:
Acum chiar plec la culcare, bolfosenia doarme deja...si eu ma gandesc ce minune am reusit sa fac anul asta...ma uit la ea si nu-mi vine sa cred! Am doua fete sanatoase si e cea mai mare multumire a mea, restul sunt detalii!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LUANASHANA spune:
Aniast,diferenta o face continutul mesajelor.
Anul care vine sa ne aduca mai multa empatie!
Sa aveti un an cu sanatate, iubire si belsug!
Petrecere frumoasa!
LUANASHANA spune:
A nu se interpreta gresit, nu numarul mesajelor ma deranjeaza ci faptul ca ele nu au continut.
Intocmai, fiindca toate suntem aicipentru a invata, a ne perfectiona, mi se pare de bun simt sa avem ce citi in mesaje (experiente, intamplari, pareri, opinii, sugestii, ), nu sa postam doar pt a acumula cat mai multe la numar.
fulguta28 spune:
nastasie, am dat-o in bara cu tortul ala. abia la sfarsit dupa ce am pus toate ingredientele mi-am dat seama ca este fara faina, drept pt care am facut un Tortul Fulguta . Cu fulgi de alune. Maine fac si cremoso pt el si naiba sa ma ia ca am dat-o in bara si cu alba ca zapada. Prajitura asta cu nume de personaj bland n-a vrut sa iasa.
Office, hai ia-ma de mana si vino sa-ti pove eu cum este cu plecatul asta de pe forum. Copiii dorm, liniste in casa, tu, stai relaxata pe fotoliu. La un moment dat incepi sa te plictisesti de atat liniste, parca ai vrea ca cel mic sa planga... Te ridici de pe fotoliu, nu-ti gasesti starea, te uiti la calculator. Te indrepti cu pasi repezi catre el, il deschizi si incepi sa-ti scarpini degetele de tastatura. Nu gasesti nimic interesant. Hmmmm... Incep sa te incerce sentimentele de nostalgie... Insarcinata ... cu cine sa impartasesc experienta mea ... Ups, sunt in al treilea trim. de sarcina... Auuuuchhh, incep bebelusii sa curga .... Abia astepti sa te trezesti dimineata sa deschiz forumul si sa scoti niste la inaintare...
Nu crezi ca este pacat sa ingropi toate amintirile astea petrecute cu noi? Chiar daca suntem cateodata enervante sau pentru doamnele mai sensibile, cu hormonii mai activi?
Hai, vino inapoi!
sorana_23 spune:
citat din mesajul lui Fistiq pt ca nu stiu cit timp voi mai avea miine, vreau sa va urez toate cele bune pt anul care vine! Doar de bucurii si multa fericire sa aveti parte de la inceput pina la final. Aveti si motive, unul cel putin il stiu si eu si e in listuta de inceput Va doresc si multa sanatate ca-i mai buna decit toate, sa va puteti bucura de cei dragi! Sa nu uitati sa va puneti o dorinta la miezul noptii Va pup pe toate si sa va distrati frumos! Un gind aparte si o imbratisare in plus catre fetele noastre deosebite 2ingerasi, sorana si Crina ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
sorana_23 spune:
citat din mesajul lui office Va doresc un an bun si plin de sanatate si cumintenie pentru bebelusi! Impresia cu care paresc acum forumul (desi intrasem cu mare drag sa va citesc) este de a nu mai reveni, nici eu, nici atitudinea mea demonstrativa (in continuare nu inteleg de ce trebuie sa urmarim toti un tipar, dar nu doresc sa creez dispute la sfarsit de an asa ca nu comentez mai mult decat atat). Banuiesc ca daca ma razgandesc tot aici va gasesc . Un an mai bun si mai frumos tuturor! Meme de Maiu si Lulia |
Please nu pleca!
Eu citesc cu drag toate mesajele voastre, in orice format va e mai usor sa le transmiteti.
camisv spune:
Buna dimineata!
anul care tocmai trece a fost un an frumos pentru toate, ca doar au sosit bebelusii. Fie ca anul ce vine sa va aduca numai bucurii, sanatate si intelegere, caldura si iubirea celor dragi.
Sa ingropam ce a fost mai urat in anul care trece si sa pastram numai amintirile frumoase.
La multi ani! si multi voua si la copilasii vostri.
Si la noi revelionul o sa fie in 3, dar va fi cel mai frumos.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi. Sa va servesc si azi cu o cafeluta. E pentru toate gusturile, mai dulce, mai amara, cu laptic, frisca .
De papica va ofer niste macaroane cu branza si stafide, am facut ieri si acum infulec la ele, sa nu mai fac altceva.
Ana si fulguta, ce miros de sarmulute ati facut pe aici. Mi s-a facut pofta , cu toate ca am facut de Craciun.
Mai fetelor, lasati disputele la o parte. Mie imi sunteti dragi si va citesc cu placere. Vorba fetelor , 1000 de mesaje puteti scrie unul dupa altul si nu ma deranjeaza. Cui nu-i place sa nu citeasca. Poate ca nu avem mereu ceva deosebit de spus , ci vrem doar sa comunicam cu voi, asa ca nu va mai aprindeti. Poate 2011 nu va lipsi de aceasta discutie .
Va urez si eu din inima "LA MULTI ANI" pentru 2011, sa aveti un an plin de bucurii, de dragoste si impliniri si copilasii vostri sa va lumineze fiecare zi.
Acum mi-am amintit, azi am vazut rasaritul soarelui, a fost asa frumos . Acum de la mine se vede in fiecare dimineata tare frumos, dar nu m-am oprit niciodata sa stau sa-l admir.
Va pe toate , ca am pus la fiert pe salata boef si ma duc sa bucataresc. Eu ieri nu am facut nimic, asa ca azi tortul, salata boef, salata de vinete, fripturica si alaturi de aperitive cam atat.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)