Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
Arianna11 spune:
Buna fetele,
Oramona ms de cafeluta si mic dejun,chiar aveam nevoie dupa 2 nopti nedormite cu asta mica...colicii...de data asta siropul nu a mai avut afect si o apuca numai noaptea pe la 1.
Am profitat ziua cand ea dormea de m-am odihnit si eu un pic ,de aceea nu am mai intrat pe la voi.
De Huidu imi pare rau si mie,chiar aseara m-am uitat la emisiune in reluare.
Pt roseata la fundulet eu am rezolvat cu crema de galbenele ,la tub mic,este si la cutiuta dar asta la tub e mai grasa ca si consistenta....imediat am remediat pb.
Cat despre alaptat,slava Domnului nu ma plang..azi dim m-am trezit uda pe pijama ,sutienul baltea de lapte cu tot cu cupele protective,din cauza ca Alesia nu mai mancase de vreo 4 ore jumate,a adormit pe la 5 dim si s-a trezit pe la 9.30.
De rev si mie mi-e cam asa ca tr sa-i stric programul fetei..aseara vb cu sotul si am zis ca ar fi frumos sa-l facem numai noi 3 acasa,dar azi s-a schimbat situatia...avem musafiri....asa ca Alesia o sa fie iar mofturoasa de la galagie si nesomn la timp...asta e...om trece si de asta.
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
Klarisse spune:
Asa stiam si eu ..copiii hraniti la san nu au nevoie de hidratare in plus insa cei pe LP da..Am cunostinte care desi alaptau tot dadeau si ceiut ca aveau bebelusii gurita uscata.. acum..fiecare dupa cum crede mai bine.
LoraG76 spune:
'Neata!
Ramona, multumim pt. cafeluta, chiar acum o beau, cu bolfosenia in brate...deci scriu cu o mana. Daca o pun jos, sunt ace!
Pity, i-am dat eu ieri, pentru prima data, suc de mere. Azi a baut pt. a doua oara, deja. Ii place f. mult, a baut 20ml. Stiu ca se da cate o lingurita prima data, dar eu nu procedez asa, indiferent de parerile altora. Noi am inceput cu mere de la tara, din livada. Dupa sucul de mere o sa-l incercam pe cel de morcov, apoi supa de legume. Daca as fi alaptat, asteptam pana la 5-6 luni, dar asa, ea ziua mananca doar LP si noaptea de-al meu, doar.
Cat despre intorsul la serviciu, ma asteapta si pe mine asa ceva, mai curand decat as fi crezut. Colegul de care va ziceam ca a facut accident cerebral a murit, din pacate, duminica am fost la inmormantarea lui..ce ciudata e viata asta.... Un alt coleg din birou a plecat din tara acum vreo luna, asa ca, din 5, au mai ramas 2 fete. Ieri m-a sunat seful si aveam emotii ca deja ma cheama, dar a zis ca discutam saptamana viitoare.
revin!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Arianna11 spune:
Ana spor la facut sarmalutele,ne-ai dat un pont cu frunzele..
Fulguta sper din tot sufletul sa ai laptic ca inainte...e tare rau sa te chinui...bafta multa..
Klarisse si noi tot asa vroiam sa facem rev-ul dar nu ne tihneste...e frumos si cu musafiri dar mi-e de Alesia...
Eveline un rev frumos alaturi de cei dragi...e bine ..o sa ai ajutor la Victor
Ma duc ca se foieste bebelina....bine ca am prins sa mai scriu si eu pe aici,nu ca mi s-ar duce lipsa
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
fulguta28 spune:
Arianna, multumim! Sa speram ca o sa creasca la loc lapticul.
Sunt fericita ca mi-a venit si mie azi cadoul de la scumpul meu sot. Parfumul meu preferat Cerruti 1881.
Ma apuc imediat de facut sarmale si alba ca zapada pentru Rev. Sarbatorim acasa Noul An, pt ca nu am chef de nimeni in afara de familia mea iubita. Pe data de 1 ianuarie, mergem la bunici sa-i sorcovim si sa bem un pahar de vin.
Fetelor, va pup si ne auzim mai tarliu!
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Ana spor la facut sarmalutele,ne-ai dat un pont cu frunzele.. Fulguta sper din tot sufletul sa ai laptic ca inainte...e tare rau sa te chinui...bafta multa.. Klarisse si noi tot asa vroiam sa facem rev-ul dar nu ne tihneste...e frumos si cu musafiri dar mi-e de Alesia... Eveline un rev frumos alaturi de cei dragi...e bine ..o sa ai ajutor la Victor Ma duc ca se foieste bebelina....bine ca am prins sa mai scriu si eu pe aici,nu ca mi s-ar duce lipsa DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 |
Fistiq spune:
salutari tuturor!
ce au crescut copilasii nostri, incepe diversificarea Lora, ai deja o domnisoara mare
bb Tudor papa doar tzitzica deocamdata, fara apa, fara ceai si asa mi-as dori pina la 6 luni sa o tinem.
ieri, cind statea pe burtica si-a ridicat funduletul, aducindu-si genunchii sub el. nu stiu ce incerca ca a repetat figura de vreo 3 ori, dar a cazut in nas cu poponetul in sus.
de revelion noi o sa fim musafiri la nasi. sunt indragostiti de Tudor, ei neputind avea copii. de fapt nasa e prima care l-a vazut venind pe lume, chiar cind a fost scos din burtica.
inca nu stiu cum o sa facem cu baita, cred ca o s-o devansam cu citeva ore, ca sa nu o sarim de tot si sa-l prinda 2011 nespalat
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
ana_25 spune:
Arianna multumesc! Da,e buna ideea! Se fac frunzele moi ca hartia!
Fulguta spor si tie la facut sarmale!! "Tarliu" spun si eu !
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
simona24 spune:
ziua buna, mamicutelor!
am intrat un pic sa va salut. matei a adormit si profit sa fac putina ordine pe-aici.
bineinteles ca azi-noapte a dormit doar pana la 2... si pana la 6:30 a plans incontinuu! am scos si mucisori, ne-am si leganat, am dansat... degeaba! nu pot pricepe ce a avut de a urlat asa. cum adormea , incercam sa il asez in patut, dar parca al naibii patut avea senzori;imediat simtea si incepea iar scandalul! nici in pat cu noi nu a vrut! nu stiu cum a reusit mihai,dar pana la urma l-a adormit. si pana la 10 m-am odihnit si eu. mai nou a inceput sa si tuseasca... ne-a dat dr siropel ibalgin si eurespal. Doamne ajuta sa fie bine!
ma iertati ca m-am intins mai mult decat era cazul...
a, sa va zic "programul" nostru pt revelion. maine vor veni parintii mei la noi, iar pe la 23 plecam la biserica( se tine un te-deum de multumire pt anul ce se sfarseste), dupa aceea venim acasa si servim ce va aduce mami.
gata, am zburat!
fulguta28 spune:
Ana, multam fain! Bun pontul cu varza! Spor si tie!
"Tarliu" suna caraghios.
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Arianna multumesc! Da,e buna ideea! Se fac frunzele moi ca hartia! Fulguta spor si tie la facut sarmale!! "Tarliu" spun si eu ! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
Klarisse spune:
Vad ca majoritatea dintre noi stam acasa in noaptea dintre ani asa ca propun sa ne adunam dupa ora 24 sa ciocnim o cupa virtuala de sampanie in cinstea lui 2011..care sper sa fie un an minunat pentru noi toti. Ce zic fetele?