Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

las ca vne roxy si ea sigur e de acord cu mine ca a crescut tareee burta!!!

fug ca mi-au ajuns musafirii....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, nu vb de grasimi...ci de dimensiunea burtii...
pup, esti o dulce oricum.stiu eu de ce imi place cand vb noi doua

daaa e tare joasa sarcina asta. si acum sunt si "plina" pana-n gat :))

AMR 8 s !!!

Esti foarte bine, sincer iti spun, esti prea bine...dar probail ca dc tu nu te-ai simti mare nu ai arata asa bine
Uite, gata! nu te mai laud ca cine stie ce cred fetele astea apoi...

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

LA MULTI ANI! tuturor Stefaniilor,Stefanilor

fericita 30+ cu Sara Andreea

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Am petrecut frumos Craciunul, in familie, dar am si lenevit ptr ca mi se umfla picioarele daca stau mult in picioare
Cu mancarea am exagerat un pic, dar de astazi un pic de dieta
Va las
Va doresc o seara minunata

fericita 30+ cu Sara Andreea

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

inca nu am ajuns acasa, suntem in tren... uhhuuu taca taca nu face ca in romania trenul aici ca e smooth , dar ce m-am enervat ca la ora asta trebuia sa fim aproape de Londra si noi abia am plecat , ca a trebuit sa ne duca socrul cu masina in alt orasel sa luam trenul ca pe traseul normal pe care ar fi trebuit sa ne intoarcem nu mai mergea nici un tren ca au avut probleme din cauza vremii cu semnalele si astia aici nu se joaca , peste tot e cu health and safety dar las` ca ajung eu si acasa la mine, sa vezi ce bine e... abia astept, mi-e un somn de nu vad bine, am dormit cam rau azi noapte, amortesc asa de repede si trebuie sa ma schimb de pe o parte pe alta plus ca Nick a sforait de numa` , il impingeam si ik trezeem si ii spuneam ca sfoaraie sa se intoarca , el numa` bine ce ii spuneam, in 5 secunde iar incepea noaptea asta cred ca o sa dorm mai mult si mai bine, la mine in pat fara sforaicios, ma mut in camera alaturata sa ma odihnesc si eu

va pup , va las ca mi se descarca bateria la laptop si nu mai am chef sa scotocesc in geanta si dupa cablu de alimentare sa il pun aici in tren la incarcat

ne auzim mai tarziu dupa ce ajung acasa

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

BB_YASMI Ce burtica mortala ai ! Numa' burta e de tine!
VISS o burtica foarte frumusica si maricica!
SIMONACIP ce bine semeni cu sora ta, foarte tare!
LALELY imi place rochita ta foarte mult!
Toate sunteti foarte frumoase! Numai frumuseti la Odisea noastra!
Azi citeam pe net despre ceaiul de zmeur ? Ati folosit careva la o alta sarcina? V-a ajutat?

Feli cu Miriam in burtica 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Feli, eu am citit ca ar fi bun de baut, la sfirsit, dar nu am folosit si...sincer nu prea as crede ca are mare efect...

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am revenit si eu. Toata ziua am lenevit, pt ca a nins si e o mocirla pe jos... Nu mi-a venit sa ies deloc. Ma tot gandesc ca la anul poate o sa fim la casa noastra cu curte si atunci e altceva

Miki, , multam. E greu fara sot, dar cum spuneam, noroc ca vb in fiecare zi. Ma gandesc ca lui saracul ii e si mai greu, ca eu ii tot povestesc ce face bebe, cum se misca... Plus ca stiti voi cum sunt taticii cand li se naste primul copil, si baiat pe deasupra... si el n-o sa fie aici. Asta e viata, ce sa facem.

Lalely, pantalonii i-am luat din Craiova, sunt ff comozi. Incearca la mall la Premaman. E al unei prietene de-a cumnatei mele si imi spusese si ea ca are, sau daca nu are, aduce special. Asa ca du-te acolo si intreaba, si eventual daca nu au spune-i vanzatoarei ca stii ca poate sa iti aduca.

Strumphy, ma bucur ca ai avut program de rasfat. Cam asa sunt si eu. Nu emit pretentii. Dar tot mai mult mi-ar fi placut la mine acasa cu sotul si copilul . Adica mi-e gandul la sarbatorile viitoare.

Ia sa mai citesc si eu din urma, ca am vreo 8 pagini de recuperat.

in sapt 24 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

intru si eu repede ca nu am chef de scris

bb_yasmi nu ti-a crescut burtica,si sa nu te mai vaitzi ca n-ai intrat in luna a8a cu 6.5kg ca pt 0.1kg te vaitzi tu,shtim noi!

eu am mancat ca o purcica,n-are rost sa va spun cat arata cantarul ca ma deprim si mai rau,n-am papat mult,dar am ciugulit mai mereu..rau e sa stai acasa...nici nu shtiu ce e de facut acum
am pus foarte mult pe fund ,iar burtica mea chiar se vede cum evolueaza
abia ashtept sa schimb prefixul,dar mai am ceva...sincer de acum nu mai am rabdare,vreau sa nasc!!!visez ca nasc...ufff!!
ma duc sa mai vegetez in pat,nu de alta dar sa se puna bine kg astea noi!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc.

probabil in poze nu se vede asa bine cat a crescut burtica...dar a crescut!!! toti care ma vad asta imi spun primul lucru....

anaxena....vb noi pe mess de ale noastre

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput