Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, nici noi nu avem pb cu somnul dar e invatata sa adoarma cu mine langa ea (desi la gradi adoarme singura!!) asta de pe la 2 ani de cand doarme in pat mare. azi am vrut sa incerc sa o las sa adoarma singura dar pana la urma am cedat, m-am pus langa ea si in 5 minute dormea :)
simo, exact asa au aparut si ale mele, deasupra de buric :((( mamaaa lor!!!!

alina, si eu ma pot abtine de la orice mancare...dar cand vine vb de dulciuri....no way!!! nu pot si nici nu vreau :)) stai ff bine cu kg!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

yasmi

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Eu va las ma duc sa-i dau de papa la Naty, mai tarziu mergem la socrii la masa , va pup.

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, pai si la gradi tot au pe cineva care-i supravegheaza si pt ei conteaza asta...Eu ma bucur ca adoarme repede, chiar dc e sa stau linga eil putin..sora-mea se chinuie cu al ei...adoarme foate foarte greu, o chinuieste...
Alina

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
La multi ani tuturor Stefanelor!

Am vazut ca ati petrecut foarte frumos de Craciun!
Eu nu am fost cuminte deloc : am fost la socri tot weekendul, am avut vizite, am fost in vizite si sambata am fost in CLUB!
Nu prea am dansat, am stat mai mult pe canapea, dar vreo 5 ore au batut boxele alea, incat simteam vibratiile bassului, pana in fofo! Pe la ora 3 simteam ca nu mai pot, ca ma iau niste dureri ca de ciclu . M-a luat panica, ma gandeam sa nu pateasca bebe ceva! Si acum mi-e frica sa caut pe net ce urmari pot fi dupa expunerea la sunete puternice. Sa nu mai spun de fum de tigara!!!
Ma tot gandeam la Strumphitza, cand a fost la concert...
Pe la 3 mi-am luat sotul pe sus si am plecat acasa. Toata noaptea am avut mici dureri si intepaturi! Si o frica...
Am zis ca nu ma mai duc in club!
Mai am un hop: petrecerea de Revelion, pt ca mergem la un restaurant in Bucuresti. Cand ma gandesc ca toata noaptea trebuie sa stau pe un scaun...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. ma bucur ca a-ti revenit pe forum..nu aveam ce citi, si era casa cam pustie, nici gandurile voastre nu le mai auzeam .
- am uitat sa mentionez ca am facut azi dimineata prima injectie de maturare a plamanilor bebici. mai am una diseara si gata.ma bucur ca un copil mic, cand mai fac cate ceva in folosul lor.ma si gandeam la revelion - la ora 24 cand ne punem o dorinta, si mi-am dat seama ca asta va fi primul an cand dorinta mea - nu va mai fi legata de mine..
- burta mea desi creste ca aluatul pus la dospit, nu are inca vergeturi.dar ma tot gandesc ca zicea yasmi ca ea a pus multe kg in ultimele luni, si cred ca tot atunci au aparut si vergeturile..deci mai am timp sa-mi iasa..
- diseara ma duc la o prietena care mi-a adus de la mama ei, de la Fetesti, niste dulciuri de casa, si ceva hainute de baietel..ma bucur ca s-a gandit la mine. ma mai bucur ca are o canapea mare pe care sa troneze burta mea, si lift la bloc

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

simo, eu de asta intrebasem...da se culca singur sau stai langa el pana adoarme. in rest nu avem pb cu somnul. seara de la 22 pana dimi la 8-9 si ziua inca 2,5-3 ore
eu nu am mai asteptat sa fie gata papa...ca imi era o foamee......si am bagat 2 sandwich-uri si o bucata mare de panettone cu o cana lapte.....asta da mancare de craciun.....

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

da viss la mine au aparut vergeturile spre sfarsitul lunii a 8-a ... pana atunci nu am avut nici o urma. si dupa s au extins ca panza de paianjen... eu sunt sigura ca din cauza kg multeeee puse la sfarsit.
cand mai ai timp/chef mai pune pozici cu burtosu'-frumosu'

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Am vazut ca vorbiti de dusmanul nostru, cantarul
Am + 5,5kg!
Sper ca sunt in grafic, dar cand vad ca ma apropii de 60kg... Niciodata nu am avut mai mult de 54-55kg.
Yasmi, tu la 32sapt ai +6.5kg? Pai, cand ajung ca tine, peste 2 luni, sigur voi pune mai mult de 1 kg

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Vis, ce bine ca nu ti-au aparut inca!Persevereaza cu crema..just in case... La Matei cind mi-au aparut mie eu credeam ca nu am nimic, nu le vedeam si erau sub burta...sis mi-a spus ca am facut, dar nu ma asteptam la asa multe...
Lavi, daa, stau langa el, dar nici n-am incercat sa-l las singur...ca sunt 2 si sigur nu s-ar culca ci s-ar tine de prostii. Lasa ca si eu am mincat azi salata boeuf, cozonac cu lapte, ciocolata, masline cu ceapa si branza, am scris la capitolul trecut ...si acum de la gustul ala de ceapa imi vine sa maninc mereu...
Irinuca, nu cred ca are bb nici o prolema din cauza zgomotului, mai degraa fumul sa fie periculos...Cu restaurantul de Rev nu cred ca t sa-ti faci griji, mai iesi afara, te mai plimi, te mai dezmortesti...

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput