Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)
Raspunsuri - Pagina 7
felicitas spune:
Inca un pic si ne vedem bebeii! Asa de repede trece timpul.
Ieri am fost la nasi la tara, am conlindat, am povestit. A fost foarte placut.
De kilograme nu am ce sa ma plang deocamdata. Am pus 11 kg pana in saptamana 20 si de atunci surprinzator tot 75 de kg am la 1.73 inaltime, vergeturi inca nu, vom vedea noi cum va fi pana la sfarsit. Kg tot 75 sunt, dar burtica a crescut foarte mult, nu imi explic cum. Toata lumea care ma vede ma intreaba ca dupa Sarbatori nasc?!
De ce ma pot plange sunt cariile dentare care au aparut in ultima luna dupa vreo 10 ani fara nici o carie noua. Sunt klar de la sarcina pentru ca erau interioare nici nu au ajuns la suprafata dintelui.Bebe dolofan se hraneste la greu cu de toate inclusiv calciu.
In rest sunt foarte bucuroasa ca-l simt tot mai activ si raspunde tot mai mult la stimuli este un bebe foarte jucaus.
Feli cu Miriam in burtica 30 +
irinuca05 spune:
Viss ai dreptate!
Si pentru noi va fi cred pt prima dara cand, de Rev, dorinta pe care o sa o pun nu va mai fi,in primul rand, in legatura cu mine!
Si asta va fi doar primul pas!
24+
bb_yasmi spune:
irinuca as fi vrut eu ![]()
am zis ca nu mi-a iesit planul de a intra in luna a 8-a cu +6 kg sau macar +6,5 kg 
...
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
32
AMR 8 s !!! 
irinuca05 spune:
Scuze Yasmi! De obicei, nu citesc pe diagonala, se pare ca astazi neuronii imi joaca feste!
Apropo, am uitat sa-i spun lui Strumphy ca si eu am inceput sa "chiorasc".
Am miopie -1.25, dar acum vad din ce in ce mai rau la calc si tv. 
24+
simonacip spune:
Le-am facut mamaligutza. Unul a vrut cu sarmale si cu sana, unul cu ranza si cu sana...AM mincat si eu 2 sarmalutze.mmm
nici nu-mi era foame
Simona, mami de baieti
David, Matei si
30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ama22 spune:
Voi cu discutia despre kilograme, eu cu revolutia in dulap :)) dupa ce ma deprim ca atatea haine nu ma mai incap, am facut frumos ordine in dulap si ce nu ma mai incape am pus deoaprte sa nu ma tot impiedic de ele.
Fetelor, la mine problema nu e atat burta cat sanii. La majoritatea bluzelor nici nu mai ajung sa vad daca acopera sau nu burta pentru ca nu trec de sani

No, si dupa toata nebunia asta acum ma doare spatele de abia stau. Eu cred ca o sa inebunesc de spate mai incolo :(
Am vazut si eu cateva poze noi :)
Lalely ce burtica mare ai 
Simo ce frumoase poze de familie! :) Arati grozav, sa nu te mai prind ca zici ceva de umflat :)
Madutza ai avut un Craciunel adorabil! Dar si costumasul tau era atat de dragalas!
24+
Natalia
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
simonacip spune:
Ama...da-mi mie pe sani putin ca nu ma supar! Oricum tu ai burtica micutza si frumoasa. Iar sanii, arata numai bine...lasa bluzele vechi, de acum esti o mamicutza sexy, bluze decoltate si strinse sub sani
Simona, mami de baieti
David, Matei si
30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
irinuca05 spune:
Gata! Ma pregatesc sa plec acasa!
Si in Bucuresti inca ninge... Si eu sunt cu masina fitzoasa (BMW), cu tractiune pe spate!
Mama lor de fitze! Acum o sa merg cu frica sa nu ma bushesc!
Va pup
O seara placuta va doresc!
24+
viss spune:
am vazut si eu poze multe noi, si frumoase, cu burtici si fete dragute
26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

bb_yasmi spune:
simo sa iti fie de bine. ti-am spus ca si eu am papat mamaliguta cu peste file si cu branza si smantana la amiaza.....

ama, aceasta problema o aveam si eu la prima sarcina....schimbam sutienele in fiecare luna
merg sa pozez si eu burtosu'...si...simo astept o parere sincera (despre cat a crescut
) 
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
32
AMR 8 s !!!