Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

deea, barbatii astia daca ar face totul cum am vrea noi chiar ca ar fi monoton, dar vezi tu, pana se dau pe brazda, nu ca ar face numai cum imi place mie, dar pana se clarifica el cum stau treburile, imi scoate mie par alb in cap si ma face sa plang de ciuda mai mult ca nu pot sa il fac sa vada si sa inteleaga ca nu e normal ceea ce ii spun eu ca nu imi place , de exemplu el crede ca e normal ca motanul sa sara pe mese si sa linga la farfurii, ca cica e matza si asa fac matzele?! ehh nu zau... las ca acum asa fac matzele, dorm afara

cat despre pozele de la soacra, deh... superba zona, in orice anotimp ...ti-a placut si de lebada neagra? 2 rate mai vazusem dar cand ne-am apropriat de lac mai tare au fugit si s-au ascuns, numai lebada a stat sa ii dam painica ... au avut mai multe rate si lebede dar coana vulpe a dat tarcoale si a pus laba pe ele
daca te-ar auzi Nick ce spui ca semanam ... ehh nu esti prima care zice asta, mai toti, 99 % spun ca semanam si ne sta bine impreuna, numai cand ne certam sa nu ne vezi

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

alina.n febra tine cam 3 zile daca nu scade incearca sa ii faci impachetari cu un cearcaf ud la temperatura corpului si puse de la piept pana la genunchi.
varsatul de vant se poate lua de oriunde. Poate si de pe strada

MARIA ; ANDREI si STEFAN 27 s

Mergi la inceput

sa ma laud si eu cu hainutele de le-am cumparat bubulinei azi abia asteptam ,doar stiti ca spuneam ca nu cumpar nimic pana in ianuarie, azi i-am luat cateva, mai ales fiind influentata de visul ce l-am avut cat eram la soacra... sa nu ma apuce nascarea si eu sa nu am nimic cumparat la fata

ahh si i-am luat un set de 2 suzete desi eu imi spusesem ca nu o sa ii cumpar ever asa ceva si nici nu o sa pupe, dar mai stii ce si cum o fi atunci ?

mai am multeeeee lucruri de cumparat, nici macar pe sfert nu am luat, dar incetul cu incetul se aduna, din poze nu par multe dar aveam 2 sacose destul de grele dupa mine azi de abia le taraiam

Hainute bebe si alte lucrusoare

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am intrat doar sa va salut si sa va pupic

maine e ziua cozonacelului meu si mai mult ca sigur o sa fiu ff ocupata , sa nu ma dati totusi disparuta

am citit in diagonala, dar:

deea succes la dr
strumphi sa poarte cu placere bebelina lucrusoarele. Vrem urgent poze

anaxena, ma bucur ca mai ai forta sa mergi la sala La mine arata 52 de zile pana la nastere, din care mai scad 7 ca ma op la 39 de sapt, deci: 45 de zile pana la intalnirea cu bubulina

viss, iti sta f bine cu burtica mare, abia astept sa vad cum o sa arate la final , felicitari ca inca nu au aparut vergeturi, continua sa te ungi in fiecare zi

stefy, off nasol loa voi cu programul. Parca ziceai ca si dupa ce nasti stai putin acasa, nu?

roxy, super burtica , neschimbata de sapt trecuta !

pisuc sa va fie de bine mutarea !

eu nu prea ma odihnesc bine noaptea, cu toate ca adorm repede si nu stau cu ochii pe pereti, ma doare fff tare spatele cand stau intinsa in pat, si ma doare undeva in jumatatea superioara a spatelui, pana acum m-a durea m,ijlocul dar gaseam o pozitie in care sa-mi fie bine. Acum doar in fund ma simt mai bine. Cand ma ia somnul ma apuca disperarea ca stiu ca incep si durerile de spate

Pupicei

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cuCatalina Ioana

AMR 7 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

sa ma laud si eu cu hainutele de le-am cumparat bubulinei azi abia asteptam ,doar stiti ca spuneam ca nu cumpar nimic pana in ianuarie, azi i-am luat cateva, mai ales fiind influentata de visul ce l-am avut cat eram la soacra... sa nu ma apuce nascarea si eu sa nu am nimic cumparat la fata

ahh si i-am luat un set de 2 suzete desi eu imi spusesem ca nu o sa ii cumpar ever asa ceva si nici nu o sa pupe, dar mai stii ce si cum o fi atunci ?

mai am multeeeee lucruri de cumparat, nici macar pe sfert nu am luat, dar incetul cu incetul se aduna, din poze nu par multe dar aveam 2 sacose destul de grele dupa mine azi de abia le taraiam

Hainute bebe si alte lucrusoare
_

superbe, imi plac f mult , lipsesc insa body-urile

Povestea nasterii

AMR 7 sapt

Poze

Mergi la inceput

madutza multumesc si da, lipsesc multe ca nici la magazin nu erau, s-au dus repede ca painea calda astea de 0-3 luni ca reducerile au inceput de duminica si eu abia azi am fost la cumparaturi... o sa ma mai duc la mine la mall in cartier la mothercare si alte magazine, dar azi nu am gasit masuri nici la body uri, nici la pijamalute de alea cu piciorus... nimic din astea esentiale dar am ce face de acum pana in martie, sa tot cumpar body uri si pijamalute , ca hainute de iesit pe afara i-am luat azi

_

Mergi la inceput

strumphi, la mine e invers, are de stat in casa, dormit, etc, dar nu prea are de iesit in "lume" . Dupa 1 ian incep sa spal si sa calc din lucrusoare

va invit si la : CAP NOU

Povestea nasterii

AMR 7 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

am zis ca plec la nani dar nu am plecat
am mai citit pe un forum unde uitasem parolo si acum mi-a venit inspiratia si am putut sa la loghez
acolo am si in ticher si imi arata saptamanile si zilele ramas
pai si eu la fel ca si tine mada trebuie sa scad ca daca ma opereaza la 39 cum a zis
acum eu o sa-i mai amintesc ca la stefy m-a apucat si am nascut-o la 38 si vreo 2 zile
deci si mai putine zile ar fi
vai!!!???
trebuie sa ma apuc de cumparaturi si eu
Strmfule eu ziceam ca nunumai cu nick semeni ci si cu cela;late nemuri
cu fetele , nepoatele..rotunde la fatza toate si cu ochelari
da vrei sa ii fac un compliment lui nick dar sa nu te superi pe mineori a mai slabit , ori acum pe langa tine pare mult mai micutz de cum era el...nu te-am facut prea mare..nu da cu rosii
si tu arati bine si burtica

uff mada ..hai inca un picut si gata du disconfortul asta
sa iti traiasca baiatul si sa aiba drumul in viata usor ca un fulg
azi am fost la eco..se vede ca ai citit pe graba...nu-i nimic asa se intampl;a cand e mult de citit si vrem sa acaparam cat de cat
la dr. mea mai merg abia pe 19...vai de mine cat mai e...

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput