Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

legat de activitatile conjugale...abia ashtept sa fac ca acum doar stau si ma vad atat de mareeee si mereu sunt atenta cu burta

am o leneeee..am calcat rufele,mai am o tura la uscator si m-am cam oprit cu organizarea mea..imi trebuie ceva energizant...diseara ma duc la sala..mmm,abia ashtept,macar psihic sa zic ca fac ceva pt corpul meu daca fizic n-am succes

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetelor multumesc pentru suport , nu am stiut cu algocalminul si cat/cum se da?

naty face in jur de 39C cu 3, dr mi-a zis sa-i dau la 4h panadol alternat cu nurofen cate 5ml

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

eu in cazuri ca acesta,apelez cu succes la Novocalmin pt copii..e ca noua in 15-20min!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

legat de activitatile conjugale...abia ashtept sa fac ca acum doar stau si ma vad atat de mareeee si mereu sunt atenta cu burta

am o leneeee..am calcat rufele,mai am o tura la uscator si m-am cam oprit cu organizarea mea..imi trebuie ceva energizant...diseara ma duc la sala..mmm,abia ashtept,macar psihic sa zic ca fac ceva pt corpul meu daca fizic n-am succes

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

bravo! buna treaba cu sala asta...SIncer, mai repede de o sala as simti nevoia, o ora d-aia plina, sa fac febra musculara peste tot, sa simt ca au lucrat muschii toti, sa curga apele pe mine si sa ma simt bine dupa aia

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ALina, algocalmin dc vrei sa-i dai...ceva de genul 8-10 pic la virsta ei...poate i le pui in putina miere ca e foarte urit la gust, sau in putin ceiut dulce. Daca nu, novocalminul e supozitor si e acelasi lucru - tot algocalmin...EU supozitoarele astea i le pun peste noapte, dar dc vezi ca nu-i scade, pune-i acum.
SI raceste-o cu comprese reci, stoarse bine...fruntea, talpile si incheieturile, ai sa vezi ca-i scade imediat asa...daca si le acceptafetele sa va reveniti repede...

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetelor multumesc pentru suport , nu am stiut cu algocalminul si cat/cum se da?

naty face in jur de 39C cu 3, dr mi-a zis sa-i dau la 4h panadol alternat cu nurofen cate 5ml

alina, cate kg are naty ?
eu stiu ca nurofenul e parca 5 ml dar la panadol la vlad ii trebuia mai mult cf kg..vreo 8 ml ca sa-si faca efectul..
si scade pe parcursul celor 4 ore ? ca daca da, e ok ..mergi asa..doar daca nu reusesti sa o scazi cu aceasta metoda apelezi la altceva: poti incerca novocalmin supozitor cum zicea anaxena ( eu nu prea reuseam cu supozitoare la vlad ca mi-l dadea afara imediat ) sau cateva picaturi de fiola algocalmin ( eu stiu ca se da 1 pic/kg corp..dar totusi la 10 kg n-as da chiar 10 picaturi..vreo 6 cred ca ajung..au efect imediat ).
in paralel poti incerca impachetari la picioruse cu otet sau pe corp cu apa la temperatura camerei , deci mai calduta..
a, si inca ceva..algocalminul e indicat mai mult daca are si frisoane.
si multe lichide sa-i dai ..
ai grija la noapte, atunci de obicei creste mult..

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

alina.n sanatate multa nataliei, sper ca sfaturile fetelor sa te ajute

bb_yasmi nici nu-mi vine sa cred cat de putin mai este pana ne tinem puiutii in brate...maxim 7 saptamani

eu am fost la plimbarica si cand am venit m-a luat un somn, am motait la tv putin la caldurica, afara ninge, este asa frumos

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

LA MULTI ANI inca o data!!!! va pupacesc pe toate!
ce faceti?? cum va simtiti? ati terminat cu sarmalele si fripturile???
eu muncesc mulllllllt..de anu' nou nu voi avea liber...imi vine sa ii iau la bataie pe astia la munca,nu-i mai sufarsi hormonii nu ma ajuta deloc sa ma calmez
vreau sa multumesc din suflet tuturor pt urarile de ieri si sa urez si eu LA MULTI ANI,sanatate multa,noroc si tot ce va doriti la STEFANELELE si STEFANEII mari si mici de pe aici...
am vazut niste poze noi pe picassa...numai burtici sexoase si frumoase aici la noi...sunteti superbe toate..si am vazut si nici pui frumosi si bucurosi de cadourile aduse de mos

acum sa ma laud si eu...azi am fost sa luam tot ce comandasem.. caruciorul,cadita,parcul,lenjeriile si aparatoarele pt patut,balansoar,patutul(il aduc ei dupa boboteaza)...si cam atat, cred.. asa-s de mandra de ele si asa frumoase-s toate...nu am apucat sa fac poze decat la car seat si landou...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, la fel ca si anaxena si noi am folosit cu succes supozitoarele de novocalmin. e algolcamin pt copii sub forma de supozitor. multa sanatate!

eu astept sa vina mami sa o scoata pe iasmi la zapada....ca eu nu servesc .... e prea friggg...brrrr.... si eu ma pun sa fac putina curatenie....ca mi-a vent un chef de facut miscare!!! trebuie sa profit de el!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

naty are 10kg

da novocalmin i-am dat trece in 30min dar apare iar la ceva timp ....
panadol si nurofen nu prea au efect vad...mai astept ce sa fac

edit : defapt eu i-am dat doza prea mica de nurofen cred ca deasta nu are efect...
miky la voi cu maseaua cat timp a avut bb temperatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am pus pozici cu burtica de azi

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput