Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gata miki a adormit vlad??

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

era si cazul mai ales ca am mai tras si azi o plimbare de vreo 2 ore prin zapada..noroc ca a fost si tati cu noi, sa vedem cum ma voi descurca dupa 3 ianuarie cand raman iar singura cu el..of, of..mi-e frica cum o sa fac fata

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki pai sigur o sa aibe peste 2 kg la 32 s. iasminica mea la 31s avea 2 kg. si eu merg sapt viitoare, sper sa imi spuna greutatea. eu ma astept sa aibe peste 2 kg daca la 28+4 avea 1300 gr...atunci voi avea 33 s.

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna fetelor,

am intrat sa va salut , sunt suparata ca bb face temperatura de la 3 noapteea offf nu stiu de la ce si nici nu prea scade
o sa merg maine la dr cu ea acum ii dau antitermice dar cam fara efect

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

Mergi la inceput

offf alina, cat ce temperatura face??

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

si ca s-o inveselesc pe strumph, va povestesc azi de tati lui vlad in parc care desi nu e minut sa nu regrete ca petrece prea putin timp cu el din cauza serviciului..acum cand are ocazia e plin de nervi de vreo 2 zile pe mine ma distreaza imi imaginez ce show ar fi fost sa stea el acasa cu vlad ...ca fisu' n-are rabdare, ca el construieste si ii arata cum sa se joace si el darama totul intr-o secunda..si tacsu isi ia jucariile si pleaca suparat ca in parc il striga si nu raspunde si etc etc..
daca ar stii cata imaginatie si cat inventez zilnic ca sa-l faca sa faca ca mine si nu asa direct, ci subtil ca sa nu-si dea seama..de la un simplu imbracart pana la mancat, spalat..o fi asa greu pt barbatii astia sa-si dea seama ca un copil de 1 an jumate face totul contra ( suntem la etapa de luat pe "nu" in brate ) si ca totul e o joaca pt ei si normal ca rabdarea lor e cat apuc sa beau un pahar cu apa..si ca, culmea,..e NORMAL copilul!!! stateam azi si ma uitam la ei in parc cum se enerva asta mare si alla mic faea numa contra..erau asa haiosi.. cred ca intr-o zi o sa fac unexperiment, cand va fi si bebelina..il las o zi cu ei amandoi si plec..dar as vrea sa filmez totul ca asa ceva mai rar vezi..nici in filmele alea de comedie nu te distrezi asa bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

buna fetelor,

am intrat sa va salut , sunt suparata ca bb face temperatura de la 3 noapteea offf nu stiu de la ce si nici nu prea scade
o sa merg maine la dr cu ea acum ii dau antitermice dar cam fara efect

off alina, sanatate multa..ai incercat sa te uiti in gatul ei ? incearca sa elimini cauzele..
stiu ca daca nu reusesti cu antitermice, poti da si algocalmin fiola, bine nu intreaga..dar cica are efect imediat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, ti-am vazut si eu flacaul, e tare scumpic, si seamana cu mami. Are aparenta de copil cuminte foc, dar nasucul cu personalitate il tradeaza. Te inteleg perfect...uneori si eu imi pun la incercare toata radarea si priceperea sa le dau lor sa aleaga varianta mea...arate-miu nu intelege, la el ori e alba ori neagra, rabdare nu prea are...Ce sa mai, complicat...
ALina, sanatate Nataliei, daca nu-i scade altfel citeva pic de algocalmin fiola sunt intr-adevar foarte bune. Urmareste-o si vezi exact ce simptome mai apar.
Roxy, Lavi, Miki...eu nu mai vreau, adica obosesc ingrozitor, mi-e greu, ma oboseste pana si gandul de a merge la control...Vreau primavara si bb in brate...
Ina, ce maricel e!Felicitari!
Eu cu greutatea lui nu-mi fac nici o grija, nici macar nu am stiut vreo greutate toata sarcina asta, nu mi-a spus nici dr mea si nici la 3 D Si nici eu n-am cerut sa afluSper si ma rog sa fie sanatos si voios!

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simo, eu cred ca vo spune asta pe la 36-37 s de atunci cred ca o sa imi fie mai greu....momentan nu prea simt ca sunt gravi....decat la "activitatile conjugale"

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, eu cred ca vo spune asta pe la 36-37 s de atunci cred ca o sa imi fie mai greu....momentan nu prea simt ca sunt gravi....decat la "activitatile conjugale"

AMR 8 s !!!

Hehe, la noi cam rarutze rarutze...Daca mi-ar fi greu doar atunci as zice ca-i ok, dar mie mi-e greu si sa merg

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelor multumesc pentru suport , nu am stiut cu algocalminul si cat/cum se da?

naty face in jur de 39C cu 3, dr mi-a zis sa-i dau la 4h panadol alternat cu nurofen cate 5ml

Mergi la inceput