Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki ce scumpic este vlad ce frumos a nins si la voi.

felicitas a mai crescut burtica

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

lalely dar ai intrebat in farmacii si n-ai gasit nicaieri? intreaba la toate farmaciile. si din strainatate are cine sa-ti faca rost? poate sunt burticute cu rude sau prieteni pe dincolo si ii roaga.
si alt tratament nu iti poate da?

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute

strumphitza da afara motanul si acolo sa-l lasi, nu te mai enerva din cauza lui. oooo...ce sut in c.r i-as daaaaa m-a si amuzat cum ai povestit

bb_yasmi am vazut si eu burtica dar parca este cam la fel ca data trecuta. ori sunt si pozele cam inchise si nu se vede prea bine.
eu cred ca +6 kg am. azi am zis ca ma cantaresc si am uitat, dar maine nu mai uit.

simona si anaxena nu va mai faceti probleme de kg ca n-aveti de ce. cum ati vrea sa fiti, ca batu'?

viss ai o burticuta superba, este asa mareee sa poarete sanatosi bebicii hainutele

toate burticutele.

AMR 8 sapt!!!

ce tare ai fost roxy!!!"ca batzu!" auzi cine ne cearta,"the batzu!"

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

tocmai mi-am verificat ticker-ul...azi se implinesc 200zile de sarcina,mai am maxim,maxim am zis,80 zile!!!aoleu ce mult pare!!
buun..sa ma apuc de papa

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

anaxena ce calcule faci tu acolo
mie mi se pare ca mai este putin.

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza!
Ce burtici frumoase am vazut!!!
Si niste puiuti foarte dragalasi!

24+

Mergi la inceput

Fetelor, acum vreau si eu sa ma documentez despre recoltare celule stem. Dintre cele care ati prospectat piata, care vi s-au parut mai ok? Cord Blood si Stem Sure? Sau care?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Am dormit pana la ora 9 cand a inceput motanul sa miaune afara ca vrea inauntru daca si asta incepe sa miaune ca matza pe care am dus-o la soacra atunci eu nu mai rezist... azi noapte la o bucata de noapte m-am dus in camera alaturata sa dorm ca Nick incepuse sa sforaie si eu voiam sa dorm bine ca eram obosita si camera asta are geamurile spre gradina, ar fi numa bine pentru mine, liniste si pace , daca nu ar fi motanul sa se miaune Aseara am plecat pe la 11 jumate in pat, ca am asteptatt sa se mai incalzeasca casa, de nu era sa astept mergeam mult mai devreme, dar imi era ca inghet sub plapuma, dar a fost cald si bine pana la urma ca doar a stat centrala toata noaptea la maxim de bubuiau caloriferele si numai bine ajung in pat si sting lumina, aud de jos miau miau...motanul mieuna la usa la living sa ii dea drumul acolo sa se joace sau naiba stie de ce mieuna si a miuenat motanul de cateva ori apoi liniste si pace si zic, ha... stai sa vezi ce mi ti-l prind eu pe Nick ca a bagat motanul in living si motanul are Interdictie in living si in orice alta camera care se inchide cu usa !!!! si ghici ce, ma dau jos din pat, cobor, ma duc mai intai in bucatarie sa vad daca e acolo si nu era si am stiut ca aveam dreptate ce gandisem, deschid usa la living, motanul inauntru si Nick se juca cu el, il scarpina intre coarne pe canapeaua unde stau eu de obicei sa fi vazut ce fata a facut Nick cand am deschis usa, nu i-a venit sa creada ca am coborat si l-am prins cu matza -n sac a incercat sa scoata scuze ca nu am vrut sa il las sa miaune ca vezi doamne ma trezeste pe mine si de aia l-a bagat in living si i-am spus ca daca vad vreun par de matza in living i-l bag pe gat lui!!! s-a ratzoit la mine de cateva ori ca ce as vrea eu sa faca si bla bla uri de alea de le are mereu cand vine vorba de vreo matza de-a lui si l-a dat afara atunci, iam spus ca-s satula de facut curat dupa matzele lui, ca pe el nu-l vad sa se omoare cu curatenia, ca daca ar fi dupa el as sta ca in cotetul de porci eu imi rup spinarea la frecat silustruit nu el, pe el il doare exact in pix

cam asta cu matzele, nu puteam sa ma duc si eu linistita la somn aseara ca am mai avut o repriza de certat pe tema matzelor !!! stau si ma gandesc, sunt eu asa nebuna cu curatenia si nu suport sa vad mizerie deloc in urma lor sau cum ca nu imi dau seama ca Nick sigur ma considera nebuan pe tema asta ??? voi ce spuneti? sunt eu cu pluta sau cum sa fac sa il dau pe brazda cand vine vorba de matze pe barbatu asta a meu ??? ce si cum sa ii spun sa il fac sa inteleaga? ca vad ca eu nu mai stiu cum sa ii spun si ce si sum sa il iau ca nu ma baga in seama?!!!

ppfff iar ma vaicar cu prostiile mele, dar pentru mine este un stres mare , vorbesc serios, eu azi trebuie sa fac curat in toata casa si mi-e teama de ce urmeaza dupa, dureri si restu tacamului si el nu ma ajuta mai cu nimic, o sa dea cu aspiratorul si cam atat, poate si sters praful dar retsul eu fac , eu lustruiesc baile si bucataria ca daca il las pe el degeaba , ca nu face cum trebuie, exact ca matza cu laba face , alb peste negru, ca stapanu-i chior , nu vede !!!

Uff parca il vad ca se trezeste cu o falca in cer , alta-n pamant si tuna si fulgera si eu azi am de facut curat si mers la cumparaturi ca mi-e frigiderul cam gol si nu am chef de nici una din astea, sa nu mai spun ca nu am chef sa ii fac nimic de mancare, l-as lasa sa manance rece ce isi gateste sau gaseste si sa vada cum e , ca prea i-am suflat in coarne si vad ca nu e bine si se mai spune ca, cum il cresti si educi asa il ai

Ma duc sa imis cot un iaurtel de la frigider sa pap cu niste biscuiti, mi-e foame, revin.

Scuze inca odata fetele cama plang iar despre matze, dar sincer am nevoie de niste sfaturi ca eu nu mai pot, nu mai suport sa vad matza in fata ochilor

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Strumphy, ce m-am mai distrat de povestea ta!
Imi pare rau ca esti asa suparata, dar mie imi plac foarte mult matzele si cainii!
La Bucuresti nu am animale in casa, dar cand ajung la mama, abia astept sa-mi aduca pisica in casa sa o smotocesc! Cat stau eu la mama, o lasa in casa, cand plec, o da afara. Noroc cu tata, care e la fel de innebunit dupa animale ca mine, care o mai baga in casa. Cateodata tata ne mai aduce (mie si sora-mii) in casa si cainele (un ciobanesc german imens )
Pana sa ma cunoasca, sotul meu nu suporta pisicile. Acum s-a obisnuit si cand mergem la socri, imi aduce pisica in casa. Si socrul meu la fel In schimb, soacra cand o vede in casa, tuna si fulgera ! Si noi mustacim si spunem ca nu stim cum a intrat pisica in casa
Eu il inteleg pe dl Smith . Mai bine ii faceti un program motanului: sa stea in casa cat e si el si sa-l supravegheze sa nu strice ceva, cand esti numai tu, afara! Si sa-i construiasca afara o casutza.
Cand ati fost plecati, de ce nu l-ati inchis in baie sau intr-o camara? Nici eu nu suport sa se urce pe masa, dar in rest, pisicile au voie peste tot!
Nu te mai supara cu prostiile astea! Si las-o mai moale cu smotrul !
Cand o sa vina Sophia, o sa vezi tu ce patesti!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

A plecat toata lumea? V-am speriat cu povestile mele?

Fetele care ati intrebat de poze, le-am pus aseara , nu stiu cum nu vedeti voi poze... e la pagina 10 la ultimul meu mesaj de pe pagina 10, e un link , scrie boldit De craciun la socri.

Pfff stau si imi frec creierii ce sa fac, motanul a venits a imi miaune la usa de la living care da spre gradina, si o zgaraie , ca asa l-a invatat Nick, el miauna si zgarie usile si stie ca ii da drumul in casa ... eu o sa ii dau cateva pe spinare cred!!!

Astept sa se trezeasca domnu smith sa vedem ce face si cum, cat e de suparat pe mine sa vezi ce mi ti-l bag eu in curatenie si ii pun intredictie de tot la motan in casa !!!

ufff cred ca asa citit de la departare pare amuzant si comic si radeti de mine la cat si cum povestesc eu, dar sincer mie imi vine sa ma dau cu capu de pereti si sa plang de nervi ca eu nu mai suport matzele astea

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput