Fluturasi de martie-aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

au plecat si musafirii mei....ce bine !!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

las ca vne roxy si ea sigur e de acord cu mine ca a crescut tareee burta!!!

fug ca mi-au ajuns musafirii....

AMR 8 s !!!

Da si eu vad ca burtica a crescut chiar bine fata de ultima poza.

Dar doar burtica sa stii

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Intr-un final, am ajuns si eu acasa...de pe la 6 jumate, dar o ora am avut de pus la loc hainele , la spalat, fiecare lucrusor la locul lui ... si singura ca domnu` Smith numa` o grija a avut, sa hraneasca motanul si sa vina in fata semineului sa isi dezghetze curu` si sa se uite la tv la prostiile lui de filme, focul tot eu l-am facut ib semineu ca el a avut de sunat pe mamitzu sa ii spuna ca a ajuns intreg sanatos acasa si motanul e bine merci... a uitat sa puna centrala cand am plecat asa cum l-am rugat, adica 2 ore seara si 2 dimineata, ca sa nu ardem gazul non stop cat nu suntem acasa ,el a oprit-o de tot plus ca era numai motanul , numai cat sa nu inghete tevile si sa nu gasesc motanul cu tzurtzuri

Sa nu mai spun ca am gasit toata bucataria si holul plin de ulei ca am avut si eu lasata din neatentie o canita cu ulei pe masa langa aragaz cu o periuta in ea de la clatite , am gasit periuta pe jos plina cu praf si murdara si canita sparta si peste tot ulei imi venea sa il fac bucati pe motan , pisica mamii lui de motan, nu a avut unde sa se cocoatze , pe masa la lins ce gaseste gata rasfatul, doarme non stop afara ... i-am spus lui Nick, nici 2 min sa nu il mai vad in casa ca-i tai coada cu adevarat !!! ce, eu sa spal si sa sterg dupa motan ??? sa nu mai spun ca era mudar de kk pe langa cutia cu nisip si mi-a lasat urme peste tot prin jur , sa nu ma mai gandesc ca mi-a sarit pe mese asa murdar ca ma apuca toti dracii am maine ce freca si dezinfecta peste tot prin bucatarie , in seara asta oricum nu gatesc, mi-am facut un ceai si asta e cina mea, domnu smith poata sa manance ce-o vrea daca o gasi ceva prin frigider, oricum mananca rece pana la Anul nou pentru fazele astea
Las` ca am dat si eu drumul la centrala la 80 grade, deci la maxim, fierb caloriferele , nu pot sa pun degetul pe ele ca ma frig, dar asa ii trebuie daca e gura casca si nu a programat centrala deloc si e rece bocna casa, asa o las pana maine la ora asta, sa plateasca la gaz sa ii iasa pe ochi de gura casca ce este, el numai o grija a avut cand am plecat , sa lase multa mancare la motan nu cumva sa moara motanul de foame
Sa nu mai spun ca i-am spus ca e nesimporc ca nu m-a ajutat sa pun la loc lucrurile din valiza ca atat a facut si el, mi-a dus valiza sus ca i-am spus eu, ca era in stare sa ma lase sa o car eu sus pe scari cred , plus ca stia ca imi era putin rau din tren si cand am ajuns acasa nu ma simteam excelent , si cand am mai vazut si mizeria din bucatarie , mi-a sarit si rau si tot, m-au luat altele

Uff gata , m-am descarcat, simteam ca pocnesc ori il pocnesc pe el ca mi-a sarit de tot mustarul cand am vazut ce si cum face si ce am gasit in bucatarie !!!

Ma duc sa mai imi iau o cana de ceai fierbinte ca inca e frig in casa cu tot cu centrala la 80 grade si foc in semineu

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput

strumf hai ia ceitul cald si mergi langa calorifer/semineu de te dezmorteste si linisteste

Mergi la inceput

nimeni in zona?

Mergi la inceput

eu incarc poze de la Craciun

revin

_

Mergi la inceput

Fug la nani ,v-am pupat,somnic pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

asa e alina. a crrscut vizibil burta. a ta cum mai e?? asa repede la nani???
eu savurez o portocala...

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Alina.n, somn usor si sa odihnesti bine burtica

yasmi, portocale ? ma gandeam ca spui o felie de panettone burtica e asa cum ar trebui sa fie la saptamanile pe care le ai nu ?

Am reusit sa pun cateva pozici de la Craciun, nu prea multe ca nu prea am apucat sa fac , ori am multe in care eu nu apar deloc ca am fost fotograful de serviciu si in care mai apar si eu a trebuit sa ma rog de unu, de altu` sa faca pozici

De Craciun la socri

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Buna seara si LA MULTI ANI !!!!! pentru totii Stefaneii de pe aici.
Abia am reusit si eu sa intru ca am avut un Craciun naspa si anul asta. Poate la anul va fii mai bine.
Andrei a facut varsat de vant cu temperatura mare si si-a rupt cateva bubite care s-au infectat. Sambata seara am ajuns cu el la urgente pentru ca nu puteam sa ii scad temperatura mai jos de 39.4. Pe langa toate zilele si noptile nedormite colac poeste pupaza sunt si eu cobza de racita si nu stiu de unde ca nu am mai iesit din casa de nu stiu cand.. Oricum partea buna a fost ca, copii au fost bucurosi in ajun si au primit multe cadouri si s-au bucurat nespus de mult..

MARIA ; ANDREI si STEFAN 26 s

Mergi la inceput