Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ba chiar mobilul meu nou luat in sept la trantit de vreo doua ori si are ecranul crapat in 2 locuri...
gata incepe filmul papa

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

lorex, super tare vocabularul vostru!

Kay spune si el una alta, dar nimic inteligibil, dar in schimb... s-a prins cum te joci cu mingea, eu i-o dau rostogolita si el mi-o paseaza trantita in podea, ne jucam cu masinutele - a primit una decapotabila careia ii spunem interlopul si ne luam la intrecere cu masina politist, cea politist, firesc este mai lenta, dar face coturi, pe cand interlopul se blocheaza la obstacol... sta copacel si mai sa faca pasi, in fiecare zi are tentative... azi a manifestat interes fata de cuburile Clemmy, a incercat sa puna un cub peste altul... de inele v-am zis deja, bifat... incerca sa bage un inel pe batz si batzul instabil ii tot aluneca, dupa 2 tentative, a apucat cu cealalta maina batzul ca sa-l tina sa nu-i tot alunece... alta faza, ii place sa ne inchida monitorul, adora sa faca treaba asta, dar nu ajunge la monitor, ii mai trebuie 2 degetele (de-ale lui) si intr-o zi si-a pus o cutie in dreptul monitorului, a inchis capacul si s-a urcat pe cutie ca sa ajunga la buton! a inteles la ce folosesc clantele de la usa, dar iarasi inca nu ajunge la ele, motiv de urlete...

I-am zis sotului sa cumpere cereale si a luat milupa cu bucatele de ciocolata (ati da asa ceva la copil?) am incercat sa-i dau in vreo 2 diminete si nu a manifestat niciun interese deosebit pentru cerealele delicioase (scrie pe cutie), ba chiar... i-am dat intr-o zi pe la 11 si am incercat zadarnic sa-l adorm 3 ore mai tarziu (desi era ora lui de somn demult), a fost zombilica de la cereala delicioasa...

larisel, pupam sa treaca cucuiul si noi azi unul... ca a dat cu capul in usa! am iesit o ora si jumatate din casa si o ora si jumatate a urlat pana a dat cu capul de usa... nu stiu ce ma fac cu el, e jale mare cand il las un minut cu taica-su si sora-sa... azi a trebuit sa stau pe buda cu el in brate ca nu era chip... OF!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Am adormit-o si eu pe pitica ...pfuuuu...greu s-a mai lasat convinsa

Myky
vizioanare placuta...si eu sunt fan "Grey" ....am vazut toate sezoanele ...sunt la zi k sa zic asa ...bafta maine la doftor...sa va zica numai de bine

Nikole ...ufff...imi pare tare rau ca e Isa bolnavioara ...sa ii treaca cat mai repejor

Lorex...felicitari bobitei pentru realizari ...iar tu stai cat mai departe de butoi ...nu de alta dar vine si Revelionul ...tre sa-ti aduni fortele sa te simti cat mai bine si atunci

Decenuela ...asemeni lui Myky...iti urez si eu sa ai parte de un drum dezapezit si un jiji linistit

Hai mai fetelor inca petreceti Craciunul ???

HO!HO!HO! Merry Christmas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

ba chiar mobilul meu nou luat in sept la trantit de vreo doua ori si are ecranul crapat in 2 locuri...
gata incepe filmul papa

_

mobilele mele sunt demult paradite... blackberry-ul e ros pe la colturi... iar de pe nokia imi tot trimite sms-uri si chiar a facut o poza (podeaua)... din fericire sunt incasabile!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Nu pot sa ratez ziua si sa nu spun:

LA MULTI ANI, MANDRUTA!
LA MULTI ANI, DRAGOS!
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor care se serbeaza azi!
LML pufilor de azi!

xela, promit ca incerc maine sa incarc niste poze noi cu fetele, multumesc frumos pentru interes!

lorex, felicitari pentru realizarile bobitei (si pentru luarea spectaculoasa in greutate...)!

haircut, ref la praji zic doar atat: Nici Irinei nu-i place zapada.

larisel, pup cucuiul Nataliei, sa-i treaca!

lucia, ce fructe ai pus pe tortul ala, pe langa portocale?

Io-s suparata ca am venit de la dr cu diagnostic de pneumonie (Isa). N-are febra, n-are stare generala alterata, dar... ia antibiotic. Daca tot eram acolo, dr a zis s-o cantarim si pe Irina, asa ca va pot spune ca la aproape 11 luni are... 6,880 kg. Nici macar 7 kg. Nici macar 6,900 kg.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Am pus portocale, minole si cirese(astea erau din compot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Nze pregatim si noi sa va punem pe blog pozele ed la craciun
Sunt insa cam multe vreo 200
Trebuie sa mai taiam din ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Seara buna de la noi!

Am intrat sa pup sarbatoritii dragi! Ca zilele astea nu am apucat sa intru.

LML, Yannis, dulce pui de grec!
LML, Ariana de Simply!

LML, Tudor de Tomaca!
LML, Amaris Stefania de Gratiana!
LML, Maria Alexandra de Ioana_fota!
LMA, mamica draga, Adina_bulina!

LML, Delfita Mara de Miremia!
LMA, mamica optimista, Mandruta!

LMA, pufulete Dragos Andrei de DandanaG!
Sa ii bucuri pe ai tai cu norocul, sanatatea si desteptaciunea ta!!!

Si cum deja e 28...
LMA, Maria Isabela de Elefantica!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Nu pot sa ratez ziua si sa nu spun:

LA MULTI ANI, MANDRUTA!
LA MULTI ANI, DRAGOS!
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor care se serbeaza azi!
LML pufilor de azi!

xela, promit ca incerc maine sa incarc niste poze noi cu fetele, multumesc frumos pentru interes!

lorex, felicitari pentru realizarile bobitei (si pentru luarea spectaculoasa in greutate...)!

haircut, ref la praji zic doar atat: Nici Irinei nu-i place zapada.

larisel, pup cucuiul Nataliei, sa-i treaca!

lucia, ce fructe ai pus pe tortul ala, pe langa portocale?

Io-s suparata ca am venit de la dr cu diagnostic de pneumonie (Isa). N-are febra, n-are stare generala alterata, dar... ia antibiotic. Daca tot eram acolo, dr a zis s-o cantarim si pe Irina, asa ca va pot spune ca la aproape 11 luni are... 6,880 kg. Nici macar 7 kg. Nici macar 6,900 kg.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

MULTA MULTA SANATATE!

[Cuscra, sper sa ii treaca repede si nu iti mai fa probleme cu modeluta. Cand citesc ce scrii, ma gandesc la nasa. Fetita ei are 1 an si jumatate si acum a ajuns la 8300gr. Si la 1 an, avea 7800gr. Deci, 500 gr intr-o luna. Daca e vioaie, si toate celelalte semne sunt bune, de ce sa te mai agiti? Zic si eu, de incurajare...

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

nikole imi pare rau de isa. multa sanatate sa treaca cat mai rpd si sa nu ia si irina vreun crocobaur. voiam sa te reog sa mai pui odata linkul cu niste desen la care se uita isa . erau niste desene in franceza nu mai tin minte dar iau placut celui mare si nu am salvat linkul. msoricum pe cel cu broasca lam aratat la toata lumea, la nasi cand am fost, la parinti, la vecini. e super incredibil. a, de lapte nu scrie nimic pe prospect, daca stau bn si ma gandesc pe nici un prospect de antibio dat la copii nu am citit de lapte. nu am stiut ca scrie in prospect daca i se taie efectul de la lapte. ms

elefantica bn ca vati distrat la party.

maine ne ducem iar la dct sal consulte iar sa vedem ce si cum ca termina antibio.

cris d ce faci? cum esti? fetele mai sunt racite? petrecurati de craciun?

MP ce faci? cum mai este alex? ia mai trecut raceala?

micki mica voi ink va odihniti dupa sarbatori?bn sanatosi?

lucia faci niste torturi.....

decenuela drum bun maine sa aveti un drum dezapezit si fara probleme.

gata va urez NB ca o sa inceapa anatomia lui grey.

_

[b]Myky[/] bine, sanatosi!
Uite agitati, ca de la motz tot in mancaruri parca o tinem, si in vizite. Si cand avem o zi pt noi,gen azi, lenevm ca niste trantori veritabili (a se intelege mancam si dormim). Si picam lati de oboseala.

Sper sa va intoarceti cu vesti bune de la dr!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Seara buna de la noi!

Am intrat sa pup sarbatoritii dragi! Ca zilele astea nu am apucat sa intru.

LML, Yannis, dulce pui de grec!
LML, Ariana de Simply!

LML, Tudor de Tomaca!
LML, Amaris Stefania de Gratiana!
LML, Maria Alexandra de Ioana_fota!
LMA, mamica draga, Adina_bulina!

LML, Delfita Mara de Miremia!
LMA, mamica optimista, Mandruta!

LMA, pufulete Dragos Andrei de DandanaG!
Sa ii bucuri pe ai tai cu norocul, sanatatea si desteptaciunea ta!!!

Si cum deja e 28...
LMA, Maria Isabela de Elefantica!

Miki a lu' Kiti

subscriu! multa sanatate tuturor!

ca nu am mai intrat.curatenia de sarbatori,apoi raceala cu febra si tuse o saptamana si David si M, apoi cucalit, apoi mosu,cumparaturi, musafiri, filme si acum full time la lucru...ca e managerul in concediu....mi-e dor dor doe de voi!!!!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput