Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)
Raspunsuri - Pagina 3
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Fff misto! Tu l-ai facut? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Dap
eu l-am facut
larisel spune:
miremia Tu mai eshti la parintzi? Oricum nu ash ieshi sa nu cumva sa mai contaminam pe cineva...Ai vazut artificiile (dintre blocuri) din noaptea craciunului?
larisel spune:
Naty a intrat in a 3-a ora de somn. O fi de la cucui sau de la vreme (_a de betzie...)? Sa ma ingrijorez? Oricum ma ingrijorez...
ioana_fota spune:
Larisel imi pare rau de cucuiul Nataliei,cred ca vremea e de vina pt ca si Alexandra e la a 3-a repriza de nanii de azi dimineata ea care pe zi mai mult e 1 ora maxim o ora jumae nu dormea asa ca stai linistita zic eu.Incearca o felie de cartof sa pui la cucui sau o foaie de varza zdrobita bine daca ai proaspata.
lucia2000 spune:
Teo vrea si el sa va www.dancingsantacard.com/en/?santa=641892" target="_blank">colinde
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Teo vrea si el sa va www.dancingsantacard.com/en/?santa=641892" target="_blank">colinde Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
lucia superrrrrrrrrrrrrrr
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
larisel multe sanatate la fete toate trei adik si tie. cu somnul care crezi ca e de la cucui urmaresteo cand s etrezeste daca e molesita, apatica daca nu mananca atunci sa iti faci griji. asa cu somnicul poate e doar obosita.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Eleysa spune:
Vai fetelor pi unde umblati ????
Noi am fost la party...ne-am intors ...atat de frumos este afara k nu ne venea sa mai intram in casa
Lucia am la tortul tau ...atat de frumos arata
Larisel imi pare rau ca sunteti toate trei bolnavioare... sa treaca cucuiul lui Nati
Mire ...offf...hai sa fim optimiste ..poate in seara asta o sa fie mai bine
HO!HO!HO! Merry Christmas!!!