Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)
Raspunsuri - Pagina 2
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Multumim de cinste distractie placuta.Nu am zis-o cu rautate numai ca nu se prea mai scrisese si m-am gandit ca poate azi nu se reuseste vreun capitol nou de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor Nici nu m-am gandit ca ai zis-o cu rautate, am vrut sa fie o incurajare pt viitor, cand nu suntem prin preajma...poate mai incearca si alte fete. Am scris un mesaj mai telegrafic din cauza ca ma bazaia delfitza. |
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
Azi are voie nu?e ziua ei
tomaca spune:
Am vazut multi pufuleti bolnaviori si muciosi. Uff sa treaca.
Ups ! Sunt mai multi sarbatoriti de nume astazi. Eu am urat din memorie, dar cu lista in fata, se mai adauga niste petrecareti.
Vlad Stefan deMcrissa
Amaris-Stefania de Gratiana77
Luca Stefan de SorinaF
Daria de dastefa
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
Lillo, eu am luat ceva homeopat pentru reglari hormonale. Se numeste Gynex (cam asa ceva). Mie mi-a facut bine pentru mai multe chestii, dar trebuie avut rabdare si nu poti bea cofeina, mentolat.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
lorex spune:
Cum de a trecut neobservata ziua DandaneiG?
Nu era in lista?
Multumim Tomaca ca ne-ai amintit!
LA MULTI ANI, DANA
Scuze de intarziere si totodata
LA MULTI ANI , DRAGOS!
Sa cresti mare, sanatos, frumos, voinic, sa-i faci lui mami viatza o poveste!
La multi ani Mandruta!
La multi ani, Daria!
La multe lunite pufilor care acusi fac 1 anishor, nu?
Si la multi ani Stefaneilor si Stefanelelor!
cheers]cheers]
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele. In sfarsit reusesc sa va arat si eu tortul de 11 luni. Aici Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Fff misto!
Tu l-ai facut?
larisel spune:
Noi tot cu muci (inclusiv eu) si cu maraieli si colac peste pupaza si cu un cucui groaznic in fruntea Nataliei... Nici macar n-am fost pe faza . Nici nu a urlat prea tare sau mai tare decat de obicei, asha ca nu mi-am dat seama decat cand deja era umflat si roshu. M-ash duce la un dr dar in afara de urgentze (unde nu ma duc decat daca arde tare de tot si sper sa nu se intample niciodata) unde gasesc pe vremea asta? (de sarbatoare)(sa nu mai zic de burnitza si bezna de afara)... Macar nu mai fac febra de aseara...