Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)
Raspunsuri - Pagina 15
nyny spune:
LARISEL pt ajutor. De cateva zile zic sa imi fac curaj sa incerc sa incarc macar cateva poze.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Sa vad daca reusesc sa fac o redirectinare direct la poze. Imi fortez norocul la cat de atehnica sunt. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Nyny amandoi sunt dulci, dar Mara e o adevarata frumusete.
O sa faca o gramada de victime
Lillo spune:
Lorex, Xela Ele . Ma apuc de studiat pe IMDB
Inception l-am vazut acum 2 zile. Mi-a placut ideea...
ana_g spune:
lorex, mersi de intrebare...azi nu a facut kk.....eu oricum nu cred ca e diaree, ca are doar 2 episoade pe zi, e vioi, nu zace.....el oricum de mult face mai moale, carnaciori doar in primele 2 luni de diversificare, dup-aia...........il chinuie rau de tot dintii, o sa ii iau periuta de dinti, ioana.
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
Eleysa spune:
citat din mesajul lui ana_g lorex, mersi de intrebare...azi nu a facut kk.....eu oricum nu cred ca e diaree, ca are doar 2 episoade pe zi, e vioi, nu zace.....el oricum de mult face mai moale, carnaciori doar in primele 2 luni de diversificare, dup-aia...........il chinuie rau de tot dintii, o sa ii iau periuta de dinti, ioana. _ mama lui Stefan, pui scump asteptam |
sa ii treaca durerile de dintisori si sa nu mai aiba probleme cu burtica
Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"
Eleysa spune:
Fetelor, stiti reclama la Jacobs...aia cu baietelul care il ademeneste pe Mos Craciun cu aroma cafelei??? Ia iesiti dragele mele de dupa cortina la un ceai cu aroma de truffe..servit asa cu un pic de laptic ...
Spune anului ce vine,
tot ce vrea inima ta...
sorina_bz spune:
Woww, daca e asa bun cum suna..pe mine poti sa contezi(cu portie dubla)!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Nyny amandoi sunt dulci, dar Mara e o adevarata frumusete. O sa faca o gramada de victime Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
deja imi vine sa plang
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
Lillo spune:
citat din mesajul lui elefantica Fetelor, stiti reclama la Jacobs...aia cu baietelul care il ademeneste pe Mos Craciun cu aroma cafelei??? Ia iesiti dragele mele de dupa cortina la un ceai cu aroma de truffe..servit asa cu un pic de laptic ... Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine... si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta... fericire, sanatate si multi bani "La Anu'si La Multi Ani!" |
Eu ma bag la un ceai oricand. Din pacate eu mai rarut dupa cortina deci nu e nicio afacere
Eleysa spune:
Si pentru ca nu m-am exprimat prea bine mai devreme...lasati-ma sa reformulez...ceaiul este pentru toaaaaaaaaaaaaata lumea ...ma gandeam doar ca mirosul lui imbietor le-ar putea scoate la iveala pe cele mai timide dintre noi
Spune anului ce vine,
tot ce vrea inima ta...