***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 50
saryta spune:
claudia.andrici - am primit coletul, papucii imi vin f bine si rochia ii vine turnata mamei, multumim.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
anca16 spune:
mady ma bucur tare mult ca-ti place
carmina daca te pot ajuta cu ceva legat de atacuri de panica, putem vb pe pm. am facut si eu destule.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
simonapro spune:
A venit sotul meu, cu colete de la:
- luy: foarte incantata de produse, dar mai ales de bonus, in seara asta ne uitam toti la Tarzan, multumim mult
- nushulica: multumesc pentru geanta, foarte frumoasa
Fetelor, multa putere va doresc Nici eu nu am avut saptamana asta o stare prea buna, incerc sa-mi revin cate putin.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
danyalo spune:
Mady multumesc pt. incredere ca l-ai trimis anticipat platii!O sa platesc luni sau marti cand intra minunata indemnizatie la total cu ce am mai luat de la luy pt. David!
Fetelor nu disperati! Poate acum e totul negru dar o sa rasara si soarele! Trebuie sa fiti optimiste pt. copiii vostri!
Carmina-nepotelul meu si-a dat drumul la vorbit cam pe la 3 ani -pana atunci numai chestii de bebelusi vorbea! Apoi a descoperit vorbitul si sa te tii!De 1 an si ceva ne chiauneste pe toti .Am ajuns sa-i zicem sa se mai opreasca caci toaca non stop!Deci pana la 3 ani mai ai putina rabdare!
pisellino spune:
confirm 20 de lei de la G daniela
multumim
o seara frumoasa
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
diana2242 spune:
da de cele cu 50%vb eu si la noi e mare aglomeratie si pijamalele de care va zic erau f putine dar super de super deci cine le vede sa nu ma uite va implor.pupici
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
ancadragoman spune:
HELLO
SI EU sunt de acord sa confirm platile,chair daca intru cam la 3 zile nu cred ca este o problema.
Carmina noi avem niste prieteni care au un baitel nu a spus nimic pana aproape de 3 ani si jumatate cand astia il carasera la o armata de medici si intr-o zi s-a dus la ei in sufragerie si le-a spus"nu iesim si noi afara ca e soare"
Confirm plata pentru locin si valentina 22
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Am votat Ada, pooh, Laura, po,mamagiuliei. Mai este cineva? Nu vreau sa uit pe nimeni! Si daca nu cerem prea mult, vrem si noi un vot. celor care ne-au votat deja. Gata ma retrag! _ Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg BAZAR DC |
noi
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ancadragoman spune:
nu are nimeni pe acasa o scoica pentru bb si o poate pune la bazar?
poze si filmulete
povestea nasterii
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 da de cele cu 50%vb eu si la noi e mare aglomeratie si pijamalele de care va zic erau f putine dar super de super deci cine le vede sa nu ma uite va implor.pupici Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel |
Eu stiu de ce pijamale zici, diana, numai ca eu nu stiu daca ajung la Carrefour, cu toate reducerile lor, pentru ca ma costa 30 de lei un drum dus-intors, s-au scos toate mijloacele de transport in comun pana acolo.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii