***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 49
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia.andrici confirm 65 lei de la ada coman multumim frumos maine o sa pun coletul http://raulandrici.blogspot.com |
Multumesc si eu!
Mihaela77o
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
diannaalex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
suntem doua... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Suntem 3 vin si eu in clubul vostru
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mari_paun spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui diannaalex
Suntem 3 vin si eu in clubul vostru mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
mi-as dori sa fie un club mai vesel...consider ca suntem pline de viata, si dornice de lucuri bune, pozitive...totusi avem de dus o povara care ne intristeaza sufletele
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui diana2242 Salutareeeeeeeee scuze pt absenta dar nu prea mai am timp liber.Fetele am o mare rugaminte la voi care are drum la Carefour zilele astea sunt reduceri de 50% si am vazut aseara la noi niste pijamale cu totul rosii cu miky mouse super din fleece dar nu avea si pt noi marime asa ca va rogggggggggg imi ia si mie una cine poate si va virez banii vreau pt 36 luni sau ceva mai mare de 24 luni.Va pup si va mai citesc dar printr-e randuri. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel |
diana, esti sigura? Ieri am fost in vizita la o mamica de bebe de 4 luni, a zis ca asteapta data de 15, cand vor fi reduceri de 75%. Tu zici ca deja au inceput reducerile?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
ada_coman spune:
Daaa Selene, cica de aseara, 50%...Acu sigur nu mai gasesc nimic... La Iasi cumapara toata lumea, care incotro...
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
madyrizi spune:
buna,
am pus la posta acum colete pentru danyalo, claudia.andrici si eseea .
si eu am cumparat zilele trecute de la Z, cu 50 % reducere. reducerea a fost pana marti, din cate stiu eu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
ada_coman spune:
citat din mesajul lui madyrizi buna, am pus la posta acum colete pentru danyalo, claudia.andrici si eseea . si eu am cumparat zilele trecute de la Z, cu 50 % reducere. reducerea a fost pana marti, din cate stiu eu. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Si eu am luat de la Z, cica toata saptamana e.
Daria
Karina
POZE
Jasmin012 spune:
Multe magazine au inceput reducerile imediat dupa sarbatori. Pana pe 15 cand incep oficial reducerile nu va mai fi mare lucru de cumparat.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
am ridicat colete de la:
- diannaalex, foarte frumos costumasul si maieul. multumim,
-anca16, superba rochita. cred ca toata vara voi sta in ea. multumesc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
suntem doua... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA |
Din pacate trei . Am atacuri de panica de cateva zile, sunt varza si asta tot de la copii se trage.
Mari, senzatia mea este ca Ema a facut progrese, nu stiu cate si cum s-or masura ele, dar uitandu-ma la pozele cu ea asa imi pare. O fi un moment greu si pentru ea acum ca are un fratior, si mami care este impartita...Poate dupa ce va creste Petru un pic sa devina copil nu bebelus va fi si Ema altfel. Plus ca ei parca au explozii...ma refer ca stagneaza ce stagneaza si o data intr-o saptamana zici ca au invatat tot.
In alta ordine de idei mai exista copii care la 2 ani si 5 luni nu vorbesc? Doar urla? Intreb si eu sa stiu ce sa cred despre Irina?
Vai de capul meu, tremur de azi dimineata, nu-mi gasesc locul prin casa si as vrea sa se inventeze o pastila minune cu care sa treaca toate bolile, macar ca ar fi valabila doar la copii si tot ar fi o fericire (si pentru durerile mele de dinti dar nemaiavand loc de bolile copiilor stau si rabd).
Scuze de off topic!
EDIT: vad ca ne inmultim din pacate