***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 45
diannaalex spune:
Vreau sa adaug pe lista neagra pe molo-anda cu produse casatigate dar nu raspunde la nici un mail. Din greseala am dat pozitiv. Si pe Jenyali ei i-am dat pozitiv ca a platit dar cand am trimis coletul nu l-a ridicat si cand s-a intors am platit mai mult decat am luat pe produs. Nu era o suma mare dar pentru noi orice banut conteaza. nu imi convine sa ii dau la posta aiurea.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
pooh spune:
Mamagiuliei,Valentina,am sfeclit-o un pic la voturile pt. pozele voastreNu stiu de ce am inteles ca se poate vota doar cateodata cu 5,4,3,2,respectiv 1 puncte.....se pare ca m-am inselat,soryyyyyyyyAm votat si restul pozelor.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
claudia.andrici spune:
Buna fetelor vreau sa impartasesc cu voi o mare bucuri deoarece voi sunteti familia mea de suflet .
Astazi ma sunat cumnata mea sa ma anunte ca sa inscris la dansez pt tine si au sunato cei de la pro tv sa o invite la preselectie in 16.01.pt cazul lui Raul si o sa se duca .
Sunt asa de bucuroasa si am emoti cred ca mai mari decat ea .
Sper sa ne ajute Dumnezeu sa reusim .Sa ne tineti pumni
ada_coman spune:
Sa fie intr-un ceas bun Claudia!!! Sa aiba bafta si noroc cumnata ta!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
pooh spune:
Claudia,superrr,atunci in datat de 16 ii tinem pumnii!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
danyalo spune:
Claudia -Doamne ajuta sa fie bine!Tinem pumnii atunci!
Ma apuc si eu de votat acum tot le studiez sa dau voturile asa cum consider eu!Desi si noi participam o facem asa sa vedem cum este prima data la un concurs!Deocamdata s-a votat pe prietenii din cate vad!
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Kid pt. cele 2 produse castigate de la mine platesti 12 lei nu 16 cum zice factura caci nu stiu inca cum sa pun cu transportul asta si am pus acolo 2 lei tot imi zicea sa selectez transport si pret... dar pe urma nu am putut sterge sau o fi vreun buton dar nu l-am reperat eu. Sper sa intelegi ceva din ce zic !Si ne intalnim undeva la mijl. drumului sa intri in posesia lor! Selene-talonetul asta e chestia de pe talpa de face o ridicatura inspre interior!Unele incaltari nu au asa ceva e talpa dreapta! Dany Stefan-Ioan |
Te anunt dupa ce le platesc, mai spre sfarsitul lunii cred. Multumesc ca m-ai lamurit cu transportul, nu stiu de ce aveam impresia ca nu esti din Bucuresti
Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank">Junior chic
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui danyalo Claudia -Doamne ajuta sa fie bine!Tinem pumnii atunci! Ma apuc si eu de votat acum tot le studiez sa dau voturile asa cum consider eu!Desi si noi participam o facem asa sa vedem cum este prima data la un concurs!Deocamdata s-a votat pe prietenii din cate vad! Dany Stefan-Ioan |
Si pentru ca imi place compania voastra, da-mi te rog numele pozicii ca sa-ti dau si votul meu!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
kid spune:
Eu zic ca ar fi bine, daca s-ar putea, sa putem alege:
primeste mail :
-zilnic, la 2 zile, saptamanal
-categoriile de interes (pe care si le seteaza fiecare dupa nevoi, dorinte)
- umanitar sau nu
Daca s-ar putea pune si linkuri la produsele nou adaugate ar fi f bine.
Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank">Junior chic
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ada_coman spune:
citat din mesajul lui danyalo Claudia -Doamne ajuta sa fie bine!Tinem pumnii atunci! Ma apuc si eu de votat acum tot le studiez sa dau voturile asa cum consider eu!Desi si noi participam o facem asa sa vedem cum este prima data la un concurs!Deocamdata s-a votat pe prietenii din cate vad! Dany Stefan-Ioan |
Care e poza ta din concurs?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic