***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello
Am pus ieri coletele pentru
Ada_coman
rall
flory77
georgipuia
Si am ridicat caciulita de la Leditia,mersi mult
Azi vine marfa noua

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ziua

Azi mi-am inceput ziua cu calificative negative din pacatedoua pentru cele doua produse ajunse la Alex@sara de pe 28 noiembrie.Eu i-am trimis Pm la sfarsitul lunii decembrie,am sunat-o ...nu-mi raspunde.Sper sa nu fi patit nimic grav ea sau cineva apropiat....dar am cautat a intrat ultima data pe DC pe 15,12...in 2 saptamani putea sa-mi trimita un PM in care sa-mi spuna ca intarzie cu plata.Ieri i-a exprirat perioada pentru alt produs licitat si castigat de ea l-am repus la bazar -acesta
si am trimis pm si mail la inca o fata sa vad ce spune daca mai doreste prod a caror termenul de plata le-a "expirat" ieri

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Buna ziua

Azi mi-am inceput ziua cu calificative negative din pacatedoua pentru cele doua produse ajunse la Alex@sara de pe 28 noiembrie.Eu i-am trimis Pm la sfarsitul lunii decembrie,am sunat-o ...nu-mi raspunde.Sper sa nu fi patit nimic grav ea sau cineva apropiat....dar am cautat a intrat ultima data pe DC pe 15,12...in 2 saptamani putea sa-mi trimita un PM in care sa-mi spuna ca intarzie cu plata.Ieri i-a exprirat perioada pentru alt produs licitat si castigat de ea l-am repus la bazar -acesta
si am trimis pm si mail la inca o fata sa vad ce spune daca mai doreste prod a caror termenul de plata le-a "expirat" ieri

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Si eu am un produs de aproape 3 luni ,castigat de Alex@sara de la mine,mi-a promis luna trecuta ca va plati si ca isi doreste produsul ,dar vad ca de atunci nu mai da nici un semn de viata

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

am gasit cm :) masurile pt blugi acestia http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13736 sunt : Lungime=98cm de la betelie pana jos, talie =41*2, crac interior =76 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

claudia.andrici ti-am trimis pe PM confirmarea platii online, bifeaza platit la vesta merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am primit azi coletele de la simonapro, claudia.andrici si mikaeela. Sunt foarte frumoase produsele. Multumesc.
Simona super salopeta. Imi e un pic scurta, dar ma gandesc ca nu se vede din incaltaminte. Mai evaluez. Multumesc si pentru bonus, foarte frumoasa camasuta.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

madaiulia: ma bucur tare mult ca-ti plac produsele, sa le purtati sanatosi

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Simona iarta-ma am uitat sa scriu! Am ridicat rucsacul !Iti multumesc f. mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mady, astazi am reusit sa ajung la posta si sa ridic coletul de la tine. Multumec mult de tot pentru lucrusoare si pentru surpriza. Abia acum pe seara am reusit sa-l dezbrac pe Andrei de tricoul cu Ben-Ben. Fac tot posibilul sa rezolv cat mai repede ce am vorbit .

Mihaela, ai PM

In alta ordine de idei, astazi am reusit sa ajung si la medicul de familie pentru biletul de internate si sa obtin in sfarsit adeverinta de salatiat de la sot care imi da dreptul de coasigurat. Altfel nu stiu ce faceam, ca CT costa cateva milioane bune. Si asa imi cumpar singura substanta de contrast. Sunt un pic suparata, ca o analiza nu mi-a iesit buna, rezultatul fiind destul de important. Ar mai fi inca o bila neagra pentru mine, care ma apropie si mai mult de suspiciunea de care vorbeau doctorii.
Si... a facut cineva pana acum injectii cu vit.B12? Am auzit ca ar fi f dureroase, nu de alta, dar sa stiu daca merg pe mana lor sau incep sa iau comprimate.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ChicAlexa – val-1.jpg

ChicAndrei – val-2.jpg

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

valentina sper ca sa fie doar o eroare de ti-a iesit rezultatul prost la analiza.Noi suntem alaturi de tineAm facut eu injectii cu B12 si da,sunt dureroase tare..dar daca trebuiesc facute,nu da inapoi ..durerea trece,important e ca tu sa fi bine

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput