***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 29
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana11 tot aiurea arata mesajele mele, nu stiu ce am facut, sper ca ai inteles dodo-pui ce am vrut sa zic. |
daca platesti la banca cei 3 lei e fara ramburs,si mai ieftin
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diannaalex spune:
Buna fetele!!!!!Suntem si noi pe aici dar Alex tipa de 3 zile incontinuu. Nu mai pot nu mai rezist simt ca inebunesc. Nu stiu ce are nu stiu ce sa ii fac dar nu mai pot nici eu. E groaznic cand iti vezi copilul asa si sa nu stii ce sa ii faci. Offfffff
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alina99 spune:
Scuze, nu am prea mult timp la dispozitie pt ca am 2 copii mici, dar nu am prea inteles in totalitate , esential cum pot sa va ajut si eu.
Cumpar produsele oferite?
madaiulia spune:
Bine ai venit!
Poti ajuta cumparand produse de la bazar sau adaugand tu produse spre vanzare cu plata in conturile umanitare.
citat din mesajul lui alina99 Scuze, nu am prea mult timp la dispozitie pt ca am 2 copii mici, dar nu am prea inteles in totalitate , esential cum pot sa va ajut si eu. Cumpar produsele oferite? |
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
madyrizi spune:
buna,
am ridicat colete azi:
de la claudia.andrici, foarte frumoase hainutele. ii plac lui alex.
de la mikaeela, sunt foarte impresionata de bijuterii. sunt ca noi, impecabile. fara sa vreau mi-am facut si seturi . imi plac tare mult. abia astept sa platesc tot ce am de platit ca sa ma bag si la restul de bijuterii de la tine. multumesc si pentru bonus si pentru pijamale. cu presoul cam stam pe langa el ca nu stim cum functioneaza , dar ne dumirim noi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mihaela77O spune:
buna seara
am pus si eu azi colete pt
lumi_nag,geanina,ada_coman,anyvovcu si danyalo!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
diana11 spune:
Dodo-pui am platit si cei 3 lei pentru transport. Multumesc de informatii. Mai trebuie sa fac ceva?
danyalo spune:
Mady multumesc mult pt. detalii o sa i le transmit soramii.Ea decide!pana una alta am licitat pantalonasii de casa.
Am pus si eu cate ceva nu pun link individual ca ma apuca dimineata .Exceptati restul!
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=danyalo&searchtype=2
Mihaela -Multumesc !
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui diana11 Dodo-pui am platit si cei 3 lei pentru transport. Multumesc de informatii. Mai trebuie sa fac ceva? |
Anunt cand pun la posta multumim
PS: Sper ca adresa e corecta cea de pe factura
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!