***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***
Raspunsuri - Pagina 14
carminabulina spune:
ramona-patra imi apare pe mail ca am un mesaj privat de la tine dar pe PM nu-i nici un mesaj . Poti explica fenomenul ?
Kid si Gianina multumesc!
ada_coman spune:
Multa sanatate Carmina, Valentina!
Carmina ce tratament astepti, ca am lipsit o bucata buna de vreme si nu am citit ce ai patit?
Nushule, iubita, zii despre cine e vorba, nu mi se pare normal sa ascundem/sa nu spunem de la cine primim hainute pt gunoi. Ca sa stim si noi sa ne ferim. Eu oricum nu licitez decat ce e in stare fff buna, excelenta, noi sau ca nou. M-am fript si eu de cateva ori.
Multumim tuturor pt urari!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
carminabulina spune:
Ada am scris asta vara cand am facut biopsia ficatului. Astept un tratament cu interferon. Dar stati linistite, deocamdata nu-i grav, peste vreo 8-10 ani daca nu fac tratamentul (asta-i maximum de optimism la mine ).
mari_paun spune:
confirm plata de la kokyi 12 lei multumim
lali_mete ma bucur ca a ajuns coletul cu bine...sper ca nu au fost lucrurile compromise confirm si plata 23 lei
simonapro ma bucur ca ai primit camasa si ca iti place multumim
mai am de facut confirmari la cineva?...pls ma anuntati pe PM ca nu am timp sa stau pe mes zilele astea, acum tst cu Petru in brate
valentina si de la mine si multa sanatate
La multi ani sarbatoritilor zilei
mikaeela spune:
Ptr ca eu dimineata voi pleca la mama mea,as vrea sa va urez si eu de pe acum ,un an nou fericit ,cu multe realizari si impliniriLa multi ani.
Va multumim din suflet ptr tot ce ati facut noi anul acesta ,poate ca niciodata nu va voi putea multumi indeajuns.......datorita voua am putut continua terapiile Ionelei si operatiile la ochisori.Daca nu erati voi ,chiar nici nu stiu ce am fi facut.
Fetelor,noi avem aroape 10 luni de cand suntem pe ac forum si la bazar.Eu consider ca Ionela a beneficiat f mult de ajutorul vostru ,asa ca daca voi hotarati ca de anul viitor,cazul Ionelei sa fie scos de la bazar ,eu nu ma supar,chiar daca avem nevoie de ajutor.....precum stiti avem foarte multe probleme ,poate vom gasii alte resurse ptr a putea continua toate tratamentele Ionelei,dar cred ca va trebui sa lasam locul altui copil care are nevoie de ajutor.Stiu ca va fi f greu sa gasesc alte resurse ptr a-i putea continua tratamentele,dar poate Dumnezeu ne va ajuta si nu ne va lasa.
Asa cum v-am mai spus,voi veti hotari ,dupa ce vor trece sarbatorile astea ,daca va mai ramane cazul Ionelei la bazar sau nu.
Va pupam si va dorim o seara frumoasa
Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Ada am scris asta vara cand am facut biopsia ficatului. Astept un tratament cu interferon. Dar stati linistite, deocamdata nu-i grav, peste vreo 8-10 ani daca nu fac tratamentul (asta-i maximum de optimism la mine ). Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
M-am gandit ca asta e. Mama mea a facut tratamentul cu interferon, are hep C. A asteptat aprope un an aprobarea tratamentul, insa prin CASAOPSNAJ. Acu e bine, a terminat tratamentul la sf de oct. Multa sanatate! Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
diannaalex spune:
Buna seara intru si eu in seara asta sa va urez La Multi Ani un an nou cu bucurii si fericire si fie ca noul an sa va aduca tot ceea ce va doriti voi. Vrem sa va multumim tuturor pentru ajutorul vostr. Alex a facut foarte multe progrese anul asta si asta nuai cu ajutorul vostru. Nu stiu ce ne-am fi facut fara voi. Niciodata nu voi putea sa va multumesc cu adevarat pentru tot. Maine eu plec la niste prieteni langa Vaslui sa fac revelionul si Alex o sa ramana cu bunicii acasa asa ca maine nu stiu daca o sa reusesc sa intru. Multi pupici si foarte multe pentru voi. Le meritati cu adevarat. Sunteti extarordinare.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Jasmin012 spune:
Eu, daca nu mai pot intra pe forum pana pe 3 ianuarie, va spun cateva lucruri de pe acum:
- anul acesta, la bazar, am cunoscut multe persoane cu inima de aur, persoane deosebite pe care le stimez si le iubesc. Simt ca sunt mai bogata sufleteste (si nu numai ) datorita tuturor celor de aici.
- imi doresc ca si in 2011 sa ne intalnim aici, cu forte noi, cu acceasi dorinta de a face un lucru atat de mic ce pt altcineva neajutorat e un lucru atat de mare.
-speram ca 2011 va fi anul in care ne vom depasi greutatile si vom trai mai bine; anul in care vom fi si mai buni; anul in care vom spune si mai des "te iubesc" sau "te apreciez"; anul in care ne vom putea permite sa cumparam mai mult, sa daruim mai mult, sa ajutam si mai mult.
- speram sa fie anul in care copiii nostri de aici vor face progrese uimitoare si se vor insanatosi vazand cu ochiii;
- sa ne revedem sanatosi si fericiti
La multi ani, dragele si dragii mei!
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
ramona_patra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina ramona-patra imi apare pe mail ca am un mesaj privat de la tine dar pe PM nu-i nici un mesaj . Poti explica fenomenul ? Kid si Gianina multumesc! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Buna seara,
Carminabulina nu pot sa-ti explic fenomenul, ca eu nu am trimis nimik. O fi vreo fantoma pe aci oare Singurul pm trimis azi a fost catre claudia.andrici.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
simonapro spune:
Buna!
Fetelor mi-au dat lacrimile cand am citit mesajele voastre, sunteti toate extraordinare si multumesc lui Dumnezeu ca v-am intalnit, ma simt extraordinar de bine in prezenta voastra, ca intr-o mare familie.
nushu: nu ne parasi, chiar daca o perioada nu mai cumperi de la bazar sau am o propunere, cumperi doar lucruri noi ca sa nu mai fie probleme
Azi am pus la posta colete pentru madaiulia si danyalo.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)