***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

valentina te imbratisez strans imi esti tare aproape de suflet!!!esti o fire tare optimista,eu nu as da dovada de atata curajasa sunt eu.... gandeste pozitiv si sigur va fi bine!!!trebuie sa fii bine pt puii tai scumpiun brat de flori iti ofer

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

valentina sananate multa si multa putere curaj si optimism.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mady
Nu, nu ma refeream la tine, a fost o simpla coincidenta, un fel de exemplu cu 4-5 ani...faceam referire asa in general. Uite dau alt exemplu daca vrei: "Bluza masura S" buuuun. Din ce e facuta, groasa, subtire, eventual firma daca o are sau nu pentru ca este important in general, ca unele masuri S de la o firma reprezinta M de la o alta. Ma intereseaza pe mine cel putin, materialul din care sunt facute lucrurile. Mi-am umplut dulapurile cu haine care nu mi se potrivesc sau nu sunt dintr-un material care-mi place desi in poza produsul parea pe gustul meu. Cateodata mi-e lene sa mai intreb despre detalii si licitez, sau nu mai licitez ceea ce este mai rau pentru economia bazarului, zic eu.

Valentina . Citesc de ceva vreme prin ceea ce treci dar eu raman perplexa in fata bolii a altora sau a mea, pe urma incet incet imi revin...dupa ce asimiliez cum trebuie problema. Sanatate multa! Sper sa nu se confirme diagnosticul...nu-mi imaginez cum ar putea fi altfel. Inteleg atat de bine prin ceea ce treci si ma bucur ca tu esti optimista spre deosebire de mine. Eu inca astept tratamentul de la casa de sanatate si sper sa-mi vina aprobarea cat mai repede. Si cu toate ca mi-am pus toate sperantele in acest tratament paradoxal nu sunt optimista dar sigur sper sper sper. te pup si ma gandesc sa te sun sa vorbim mai in tihna.

Ah, in alta ordine de iedei: am vazut niste poze minunate si niste copii si mai si. Foarte foarte frumoase! Vreau si eu sa fac un calendar cu ai mei copii, mi se pare exceptionala ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dany, , in cazul meu e vorba de gateamiha. Crede-ma ca daca doar ar fi fost vorba ca ar fi murdare nu mi-ar fi pasat, le-as fi spalat si gata, nu as fi spus nimic. Dar starea lor nu e deloc cea descrisa. Lasa foarte mult de dorit. Nici nu stiu ce sa fac, as da negative dar nu vreau sa-i fac rau, ca din cate am inteles doreste sa intre la umanitare pt baietelul ei, dar nici nu as vrea sa mai pateasca cineva ca mine...

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana multumesc pentru detalii! Acum ca stiu mai multe am decis sa-l cumpar . dar cum am spus, de cele mai multe ori mi-e lene sa icer detalii....Imi pare rau pentru ca ai probleme, nu ti-am cerut sa te justifici. Mai ai cateva produse care m-ar interesa doar ca pozele sunt, hai sa le spunem: neclare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fericiti sarbatoritilor zilei de azi si multe pentru mamici.

Ca tot eram la capitolul asta si eu sunt dezamagita de un vanzator, care mai activa si la umanitare, am rugat-o frumos sa-mi puna si mie coletul sa ajunga pana la Craciunn, ca vroiam sa-l fac cadou si vad ca nu ajunge nici pana la Revelion si nici la mesaje nu-mi raspunde, daca aveam o explicatie era ok, intelegeam daca a intervenit ceva, sper pana la urma sa-l primesc si sa fie bine.

Valentina: multa putere iti doresc, sa treci cu bine peste toate

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna seara!

La multi ani sarbatoritilor:

Karina Nicole de ada_coman
Ariana Ioana de getik1
Carol de sdcristian

Apoi: am vazut poze tare frumoase cu puii Laurei25 (multumesc de link!) si cu ai lui pooh - frumosi copii aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Am mai vazut, zilele astea, multe produse noi si cumparabile la bazar. Inca ma uit ca la expozitie ("nu atingeti exponatele!"), dar mie imi plac expozitiile.

Eu - mai rarut pe aici, zilele astea. Pe langa ca a fost de munca, apoi am primit si am facut vizite si mi-am plimbat fata prin orasul inzapezit si prin ninsoare (foarte frumoasa plimbare, 4 ore!), imi e cam greu sa ajung la calculator. Traditional (ca de 3 ierni incoace), bradul imi blocheaza accesul spre coltul cu calculatorul. Ma mai strecor cumva intr-o parte, dar nu stau mult.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna dimineata,fetelor.

Confirm si eu o plata de la Madaiulia de 25 lei

Valentina,multa sanatate iti doresc,curaj si putere.Ai sa vezi ca pana la totul o sa fie bine,orice ar fi noi suntem alaturi de tine .
Te pupam si te imbratisam tare,tare

Saptamana viitoare voi trimite si eu pachete celor care au produse castigate de la mine.

Va pup si va doresc o zi cat mai placuta

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput