***Bazar umanitar *** 58 ***La Multi Ani !***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
La multi ani sarbatoritilor de azi si petrecere frumoasa...minunata de fapt!

Am si eu o nelamurire: daca eu cumpar un produs de la bazar dar nu mi se expedieaza, ba nici macar nu sunt bifata ca am platit acel produs , nu mai zic ca nici bagata in seama , cam ce optiuni as avea, in afara de minunatul calificativ pe care-l pot da persoanei respective?
Multumesc anticipat cui imi raspunde!

Si o rugaminte acum: fetelor dati mai multe detalii ale produselor vandute. Eu ma uit ca mata in calendar, mai ales la acele anunturi care au comentariul de genul "pt 5-6 ani, cred"?!?!?!? Pai daca tu care ai produsul in fata nu esti sigura eu care trebuie sa-l cumpar cum procedez?
Ma intereseaza acest produs DianaAlex http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13449&n=termos
DAR, ce fel de termos este? Are scartaietoare in interior? sau pun direct lichidul in recipentul termosului (asta m-ar interesa), ce gramaj are si tot asa.
Si revin mai traziu ca acum ma doare o maea de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti...uite asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmina,, ar trebui sa scrii aici, mai ales daca este o persoana care activeaza.

Eu tot repet, daca nu scriem nemultumirile aici, lumea va crede ca e totul roz.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mamagiuliei, am castigat doua produse de la tine, anunt cand platesc.

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13204
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13199

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Carmina,, ar trebui sa scrii aici, mai ales daca este o persoana care activeaza.

Eu tot repet, daca nu scriem nemultumirile aici, lumea va crede ca e totul roz.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Asa imi vine cateodata sa intru si sa-mi vars naduful aici public, dar pe urma ma abtin ca na, cateodata poate nu-i cazul. dar acum a trecut deja o luna, am incercat prin diferite feluri sa abordez persoana, ba chiar am vb pe mess o perioada si mi-a spus/aratat cam ce bonus imi va trimite odata cu blugii...dar...dintr-o data a disparut. Ma gandesc sa nu se fi intamplat ceva grav si iremediabil altfel nu-mi explic acest fenomen. Nu-i o persoana foarte activa aici la bazar, dar nici asta nu cred ca-i un crietriu de seriozitate sau lipsa ei.
Nu-i prima ora cand mi se intampla...nu inteleg aceasta atitudine, pe bune. Mie mi-ar crapa obrazul de rusine sa fac asa ceva in cazuri umanitare...ceea ce le doresc si lor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Buna seara!
La multi ani sarbatoritilor de azi si petrecere frumoasa...minunata de fapt!

Am si eu o nelamurire: daca eu cumpar un produs de la bazar dar nu mi se expedieaza, ba nici macar nu sunt bifata ca am platit acel produs , nu mai zic ca nici bagata in seama , cam ce optiuni as avea, in afara de minunatul calificativ pe care-l pot da persoanei respective?
Multumesc anticipat cui imi raspunde!

Si o rugaminte acum: fetelor dati mai multe detalii ale produselor vandute. Eu ma uit ca mata in calendar, mai ales la acele anunturi care au comentariul de genul "pt 5-6 ani, cred"?!?!?!? Pai daca tu care ai produsul in fata nu esti sigura eu care trebuie sa-l cumpar cum procedez?
Ma intereseaza acest produs DianaAlex http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13449&n=termos
DAR, ce fel de termos este? Are scartaietoare in interior? sau pun direct lichidul in recipentul termosului (asta m-ar interesa), ce gramaj are si tot asa.
Si revin mai traziu ca acum ma doare o maea de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti...uite asa

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Se pune direct lichidul in ierior si merg pusi cam 300 de ml apa. Scuze ca nu am dat de data asta mai multe detalii dar am avut un copil mofturos care plangea si tipa si eram singura cu el.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Sunt foarte mihnita. Foarte. Am cumparat niste incaltaminte pt Lucas, e adevarat de la neumanitare. In anunturi scrie ca acele incaltari (4 perechi de diverse tipuri) se afla in stare foarte buna, dar acum a venit Dan cu pachetul si am avut o surpriza foarte neplacuta: nici o pereche nu se afla in starea descrisa, au talpa desfacuta pe alocuri, adidasii sunt macinati la varf.... plus ca sunt murdare toate de noroi

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Intru si eu pe fuga!

Inainte de toate, la multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimile zile!

Anca, am primit pantofii, sunt minunati, mai ca i-as fi luat eu! Abia astept ca sora-mea sa se plictiseasca de ei ca sa-i port eu!Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Mihaela, am primit rochita. Delicioasa! Multumim si pentru bonus, cumnata a fost foarte fericita, abia asteapta sa-si scoata fata la plimbare, la primavara. Sper ca maine sa reusesc sa ajung la banca si sa fac plata.

Imi cer scuze ca nu v-am raspuns mai devreme dar am tot alergat zilele astea. Ma tot agit ca in ianuarie iar ma internez si trebuie sa am toate actele pregatite.
Va ziceam zilele trecute ca a iesit rezultatul biopsiei. Vestile primite nu au fost prea imbucuratoare, dar le-am primit cu optimism. Maduva are probleme, a reiesit ca sufera de o amenie destul de urata, refractara, care mentine suspiciunea de sindrom mielodisplazic. Luna viitoare trebuie sa fac un ex tomograf, urmeaza iar in lunile urmatoare inca o punctie si undeva prin martie voi avea diagnosticul final: daca am sau nu leucemie.
Stiu ca-mi sunteti alaturi si vreau sa va multumesc inca de pe acum pentru urarile voastre de bine. Nu pot decat sa ma plec in fata voastra si sa va daruiesc mii de

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ChicAlexa – val-1.jpg

ChicAndrei – val-2.jpg

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

valentina, tu esti o luptatoare si o puternica, dar daca ai nevoie de un umar eu sunt aici, chiar daca ma mentin foarte pe margine .

carmina, daca te referi la mine cu "4-5 ani cred" atunci sa-ti explic: fiimiu e slabanog si mic de inaltime si a purtat unele hainute cand avea 5 ani, hainute care la un copil mai inalt, sa zicem, merg la 4 ani. masurile scrise te dezorienteaza mai mult. de aceea nu scriu varsta pt. care ar trebui sa fie, ca depinde de copil. eu sunt dispusa sa masor orice doresti . si in legatura cu varsatul nervilor pe forum... eu m-as abtine (de fapt asta si fac) .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Valentina, mentine-ti aoptimismul, orice ar fi. Vei vedea ca va fi totul bine.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Jasmin nu esti singura care ai patit-o cu incaltarile.Nu stiu de la cine le-ai luat eu am luat anul trecut de la o tipa (care vad ca vinde si acum diverse incaltari ale fetei ei scumpe de altfel si totusi purtate ) o pereche de sandalute SH pe care am dat 35 de lei. Ce o fi fost in capul meu D-zeu stie nici acum nu stie sotul i-am zis ca mi le-a dat o colega cadou.Erau cu nisip/ tarana pe ele de a trebuit sa le las la inmuiat in detergent o vreme ca sa le scot la o fata cat decat! Nu aveau alta problema in rest dar mi se pare lipsa de respect sa ceri si o caruta de bani pe niste sandale de plaja ( pe care copilul nu le-a purtat decat o data ca-l strangeau!!:(( ) si nici macar sa nu pui o carpa pe ele! Dar deh de aia suntem diferiti!Si eu sunt de acord ca sa spunem daca sunt probleme ca sa se clarifice si gata!

Mergi la inceput