ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Carmen, noutati?

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tierry sunt aici
am bagat vreo 3 ore de somn si dupa am frecat duda. nu am ce sa zic...
o sa incerc sa o sun p mirela acu sa vad ce face. dar sigur e cu motaneii. aseara abia astepta sa o dea p salon sa ii vada

Ioana super frumusica mica Iris. sa va traiasca

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultimele 3 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Monica, tu spui de dureri de spate ca la CM ... cum sunt astea? Adica te doare spatele in partea de jos? Asta e o durere clasica de spate, perfect normala. Mai grav e daca te doare burta ca la CM, desi si dureri din-astea am avut cu toatele si nu am nascut. Grav e daca durerea din spate te invaluie si vine in fata si te sageata. Aia e o contracie dureroasa.
Eu zic sa stai cumintica in pat, sa iei No-Spa (ai voie pana la 5-6/zi dar nu in fiecare zi, doar in caz de dureri) si sa privesti lucrurile cu optimism! Tocmai tu iti faci griji? Viteaza noastra? Revino-ti!

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Madalinadin ce spui tu nu ar fi contractii...dar sunt chestii nemaisimtite pana acum si ma gandesc daca e ok sa doara asa ptr ca va vad pe toate bine, iesiti pe afara, aveti si alti copii...si aveti si mai multe saptamani de sarcina...Eh, sunt eu viteaza rau, in stare sa suport dureri mari atat timp cat stiu ca sunt normale si bebe e bine...altfel cred ca ma panichez mai rau decat voiOricum multumesc din suflet m-am mai linistit acu...voi vedea la noapte!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am vazut si pozele lui Carmen...super bebeline avem !!!
Eu am luat un no=spa si am facut o baie fierbinte,in ambele cazuri,daca trec contractiile inseamna ca e travaliu fals.astept sa vedem ce se intampla.
monica baga no-spa si stai in patut,vorba madalinei,tocmai tu,viteaza odiseei?
roxxcum mai stai cu contractiile?

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Lori multumesc mult ca m-ai lamurit, stiu ca e putin periculos sa nasc si sa am candida, desi mancarimi sau usturimi nu am , la analiza mi-a iesit candida..... nu mai stiu ce sa cred.

Apropo am aflat ca am asigurare medicala si de viata facuta de cei de la firma si m-au anuntat abia acum , dupa ce am cheltuit o multime de bani, dar foarte dragutz seful meu , mi-a spus ca pot sa fac cezariana ca este decontata de asigurare ..... am vrut sa-i spun sa se duca el la taiat ca pe mine nu ma pasioneaza. Cezariana este ultima pe lista mea de optiuni... aaaaa si tocmai la Sanador

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 32 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

am vb cu mirelus. era cat de cat bine... o doare rau operatia si de dim nu i-a facut nici un calmat. acu a zis k se duce sa ii faca ceva k numai poate sa stea pana la 10 cand au ele de gand sa vina sa ii faca.
bebeii sunt bine, ei inca nu i-a venit lapticu, dar ii curge ceva ceva.
inca nu stie cand ii da drumu, dar spera k de revelion sa fie acasa.
va pe toate si felicita si ea noile mamici

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ma scuzati,am disparut iar.Dar ce credeti?Cand ziceam c-am scapat,iar suna unii ca vin in vizita.De maine nu se mai raspunde la telefon,am zis .

Legat de nume,nush care-mi place mai mult,d-aia am si cerut pareri,poate ma ajuta sa ma hotarasc o data,altfel ramane copilu fara nume

35+ cu

Vineeeeee!!! +/- 21zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Breeeee dar voi unde ati vazut pozele cu buburuza?????k eu nu le gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Madalinadin ce spui tu nu ar fi contractii...dar sunt chestii nemaisimtite pana acum si ma gandesc daca e ok sa doara asa ptr ca va vad pe toate bine, iesiti pe afara, aveti si alti copii...si aveti si mai multe saptamani de sarcina...Eh, sunt eu viteaza rau, in stare sa suport dureri mari atat timp cat stiu ca sunt normale si bebe e bine...altfel cred ca ma panichez mai rau decat voiOricum multumesc din suflet m-am mai linistit acu...voi vedea la noapte!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Noi ne-am obisnuit deja cu durerile si le ignoram. E normal sa te sperii cand le experimentezi prima oara, dar stai linistita ca o sa treaca.

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput