ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Missmj, nu m am uitat pe ceas...refuz sa cred ca ar insemna ceva...nu acum, nu ink
dar sa stii ca am avut multe, cateodata chiar incerc sa mi dau seama daca sunt si dureroase, ca sunt destul de puternice, mi se taie respiratia...

ma uit la fetele care aproape ca depasesc DPN ul...si vor sa nasca, iar eu vreau sa mai stea macar 2 sapt

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sunt in ultimul mail din inbox.

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Mayane, succes la morfo!! Apropo, tu cam esti o data cu mine...cum te simti? ca eu am impresia ca-mi cade uterul cu totul iar spatele ma doare ca la cm...tu pari ok...chiar esti sau nu spui?

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Eu stiu cat de ok sunt? E prima sarcina...
Ma doare spatele, pentru ca nu m-am obisnuit cu noul centru de greutate, ma ustura pielea de pe burta, mai ales buricul, pentru ca pe acolo danseaza bebe de obicei, iar daca merg prea repede am o senzatie ciudata, ca burta se balanseaza invers decat corpul (ca o masina de pompieri cu rezervorul plin care franeaza ). Si cate o data am arsuri (pe care de cateva zile le combat cu rennie).
Noaptea adorm pe o parte, dar la un moment dat amortesc si trebuie sa ma intorc pe cealalta parte, ceea ce necesita logistica avansata... De cateva nopti nu mai pot sa adorm decat greu dupa ce fac "marea rostogolire". Si m-am saturat total de servici. De luni sunt in prenatal

Deci, zic eu ca ma inscriu in "parametri"...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

31+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Super, am vazut o pe Elena, ce falcute are si ce bulanase
Felicitari Carmen Marieta

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Dangabriela, ms de mesaj, sper sa-l conving sa imi faca in picior de acum,cand a fost plecat si am apelat la asistente, toate fugeau de burtica, el fuge de maini si picioare cu toate ca strat de grasime este destul
Mie mi-a spus doctorita ca inca 6 sapt. dupa nastere mai trebuie sa le i-au... tu le iei si dupa nastere?

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Mayane oricum stai mai bine decat mine! Ma gandesc totusi la mine sa nu fie de rau ptr ca mi-a crescut presiunea pelviana si am durerile de spate ca la cm dintr-o data...iar pe net am citit ca nu e ok...Ma rog la DD sa fie totul ok...Vom vedeea!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BEBE ELENA SI BEBE IRIS SUNT DOUA PISICUTE MUMOASE MUMOASE...CU FALCUTE AMAN2..FELICITARI MAMICI

Angie;..stai cu barbatelul cat se poate...pe noi ne gasesti oricand

Mayane';succes cu carul la morfo!

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Da, sicuta, si eu trebuie sa mi le fac inca 6 saptamani dupa nastere!
Dar de ce nu ti le faci singurica? Nu e greu deloc, si asa nu mai depinzi de nimeni!

Shubulina : mie imi place Bogdan Alexandru

Chiar de Mirela nu mai stie nimeni nimic?

FVL heterozigot, 35 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hehe, felicitari pentru grasunici!!

Mai da' Ralu unde e? Parca n-am vazut-o azi, sper sa nu mi-o fi luat inainte...

Si Mirela da, oare ce-o face?

Roxx, tu cum mai stai cu contractiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ce liniste pe aici...
Am vazut doua buburuze dulci-foc, imi creste si mai tare nerabdarea sa ne vedem si noi gogosica!!

Eu am burta tapana aproape in continuu, ma strange destul de tare, zici ca a ajuns la limita pielea, a inceput sa ma doara si mijlocul. Din cand in cand (rar) contractia devine dureroasa. Nu am simtit nevoia sa cronometrez treaba asta inca

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput