Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Repede repede, pana nu trece ziua!
La mutli ani de sf. Stefan!

Va multumesc mult pentru urarile de la multi ani!

Kya, pup vorbareata mica :) delicioasa Kat-lady in poze!
si sa stapanesti sanatoasa masina de paine! m-ai facut curioasa tare cu painea aceea cu rosii... oare merge si cu suc de rosii?

Ioana, cat e de frumoasa Iris!! Cu David, optimism si rabdarica, s-o obisnui el...

Miha, sanatate lui Luca! si sa nu iei si tu

Monix, sa iti spun cum e cu adunarile generale la unchiu. Daca e o adunare mai fara ocazie, contribuim cu totii, deja cam stim fiecare cu ce "felie" de meniu contribuie.
Daca ne invita unchiul strict pe cheltuiala lui, rutina e cam asa: el se pregateste din timp cu aperitivele -salate si toate cele. cam astea-s cea mai grea treaba. cand noi deja ne adunam, se apuca si arunca mirodenii pe carnea de gratar si o pune la rece. Noi ne imbuibam cu ce e pe masa, cu beuturicile ne servim si singuri daca gazdoiul e prins in altceva, ca stim unde-s. Astea cu toate la locul lor si gazda pieptanata cand ajungem noi acolo nu se pune, ca mai ajutam la pusul mesei, mai ales ca unchiul se ocupa singur de tot. El nu e pieptanat niciodata, si nici tzol festiv nu prea isi pune. Dupa ce "rezolvam" aperitivele, culcam puradeii, urmeaza siesta. Apoi toti barbatii ies in curte la gratar, urmati de puradei pe masura ce se trezesc. Mai pe inserat intra toti in casa, mai mult sau mai putin "afumati". Si apoi toate merg unse, friptane, muraturi, deserturi, chiraiala-imbulzeala de prunci, pana la ora 8-9 cand vrem, nu vrem, urmeaza baita si parcarea copiilor. Ce m-am intins! dar na, ziceai ca vrei sa stii :)

muah! noapte buna tuturor!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va multumesc

kya, stiu ca-i mai slab ca altele, de aia ma gandesc ca nu fac rau daca pana maine la medic ii dau asta, ca simt ca nu trebuie sa mai astept. la noi la urgenta nu-i de mers si variante cu plata n-am. asta e, provincie...
doctora lui e chiar apa de ploaie, acum vreau s-o schimb cu ocazia "dublarii" puilor din dotare. cand a fost nevoie am mers la o doctorita care e doar pe sectie la spital. acolo mergem si dimineata ca e de serviciu.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tortul de Craciun, pentru Cristianul meu mic

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ancule, super,super tort....tocmai vroiam sa ma bag sa caut ce praji/tort sa fac de Rev/...chiar daca plecam sa aiba tata si Anto,si noi a doua zi.....si pe asta il fac ca mi se pare ca nu cere mult timp,nu-i asa???si arat demential...si pe deasupra si racoros

am uitat sa zic ca am vazut-o pe iana pisicutza...ce bine o prinde costumul!!!!

Ancule, cu iaurtiera treaba sta cam asa(la concluzia asta am ajuns):este adevarat ce zici ca se poate face si asa cum l-ai facut tu, desi am citit ca trebuie sa stea la o temperatura constanta de 40grade(aparatul asta face, la calorifer temperatura oscileaza) ca sa iasa un iaurt de calitate si in plus pe mine ma incanta foarte tare ideea cu borcanelele care se sigileaza cu capacul din dotare si le bagi la frigi ,poti sa combini in fiecare dintre borcane cu ce vrei..fructe, arome,sarat etc., in schimb daca faci intr-un vas mai mare ca doar nu insiri borcanele pe calorifer, trebuie sa umblii in el si sa-l manaci destul de repede(zic eu)...si eu am facut o data sau de doua ori intr-un borcan si m-am lasat pagubasa.....
aaaaa si din ce am citit am inteles ca se gaseste pe la plafar/mag naturiste,gen Naturalia cred..un fel de cheg sa-l faci fara nici un fel de iaurt de cumparat.....ma enerveaza astia ca baga gelatina in el......si ma mai oftic ca nu m-am mobilizat sa-l fi luat pana acum de cand tot zic

ia uite ce retete faine aici(bine cu exceptia celor care au coloranti)dar poti sa-ti pui imaginatia la incercare

http://invatsagatesc.blogspot.com/2009/06/iaurt-de-casa.html

Mergi la inceput

ce bine arata tortul

sovi, io-s gata virusata, sper numa' sa-mi treaca pana nasc. nu stiu de ce-mi amintesc ca si tu erai virusata la nastere. de gecko-mi amintesc sigur ca era.

raportez intrat in saptamana 38. se apropie...

i-am dat antibioticul pana la urma. i-am luat temperatura inainte de culcare. are vreo 5 zile de nurofen si temperatura tot peste 38.

sughite asta mica la greu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza da, se face f repede tortul, si a fost un real succes
am inteles cu aparatul de iaurt, e o idee... si eu tot de catvea ori am facut si m-am lasat, asa ca il cumpar...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, ce frumos o fi cu atata lume, la unchiul tau! Si mie-mi plac adunarile de rude de suflet!!

Miha, va trece, dimineata mergeti la medic... sanatate si tie!

Bitza, super-idee cu iaurtiera! Ma batea si pe mine gandul intr-o vreme... si masina de facut paine vreau sa-mi iau...

Luny, daa, tare fain arata tortul!

La noi de o vreme e un chiloman seara!! Nu stim cum sa.i mai linistim sa se culce mai repede! Si Matei asa miorlau e! Uf! Mai are o masea care sta sa iasa, de aici or fi si racelile astea in lant (asta+gradi, fireste!). Abia astept sa aiba 8 si sa terminam odata adunarea asta!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Miha, nu ne pui si noua o poza cu tine 2 in 1???pleaseeeeeeeeeee

Mergi la inceput

bitza... n-am...

sper sa apuc sa fac una prin clinica cand o fi de nascut. si ar fi bine sa cumpar ceva baterii ca nici d'alea n-am si ma tem sa nu ratam primele momente ale Ilincai.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

va
ma bag la pat. am luat si un paracetamol, sper sa faca ceva treaba

sa aveti noapte buna!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput