Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, o scumpica Iris!! Cu alaptatul, mult succes si rabdare iti doresc!

Kya, ce simpatica cred ca e Zana. Copiii sasaiti, mai ales fetitele, sunt scumpele rau!

Am mers la cumparaturi... cica au reduceri... aiurea! Doar la articolele naspa si marimi extreme...

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani Stefanilor, Stefaniilor
La multi ani,cu intarziere, Cristinelor
Sovi, Ariel si cate un pentru fiecare!
Va doresc Sarbatori binecuvantate, cu sanatate tuturor, liniste si pace sufleteasca!
Imi cer scuze,nu prea am apucat sa citesc,decat, ultimele pagini; mi-a prins putin net al meu, sa vorbesc cu voi , suntem plimbareti zilele astea. A fost mosul pe la noi, la Daria cu cele mai multe daruri, cum era normal! In rest sanatosi, si pe drumuri!
Nu am putut sa vad Zana, sunt draguti sasaitii, am o prietena, e haioasa rau, vorba ei, 'stiu, ca sunt mai sic'
Am vazut-o pe Iris , Ioana, sa-ti traiasca frumoasa, sa va bucure fiecare clipa din viata!
Va pe toate si mai intru, sper, zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ioana, cat este de frumoasa Iris, coafura m-a dat gata, dar mai ales poza in care sta cu manutza sub barbie.....Doamne cat este de scumpa...si-mi inchipui cum miroase a laptic
la problema cu kk nu stiu sa-ti raspund ca Antonia era o kkacioasa

Miha,nici la tine nu stiu sa raspund cu antibioticul...fetele care le-au dat la copii poatr se pricep ai bine...sau Naty...chiar asa nu a dat pe aici

Ralu painea cu iaurt ma tenteaza....si cea cu cartof dar aia cu rosii nu prea...sau o fi gustoasa..eu stiu???eu vroiam sa incerc una cu masline si cu una cu marar uscat
zilele astea ma duc sa-mi iau aparat de facut iarut, mi s-a pus pata rau pe elce sa-i faci omului cu pasarele la mansarda???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Miha, eu cred ca poate stiu si farmacistele cum se prepara/ se da antibioticul la copii. Sanatate multa sa aveti

Bitza, aparat de facut iaurt, sau am inteles gresit?

Mergi la inceput

Dudule, nu ai inteles gresit...de fapt se numeste iaurtiera..ia stai sa dau serach sa-ti arat....
stiu toate magazinele unde are si preturile,nu costa mult...cel mai ieftin l-am vazut la Selgros..75 de lei....oricum se invarte in jur la 1 mil...si iti faci in casa iaurt si in ce combinatii iti doreste inima
edit:http://www.decorix.ro/iaurtiera-electrica.html .....la astia costa 1,3 mil, dar nu are rost...imi iau ori de la selgors ori din carrfour..acolo este 1 mil.,desi la astia imi palc mult de tot borcanelele asa bombate...chair ca am pasarele la mansarda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Stefanilor!

Ioana sa va traiasca Iris![bis

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Mihule, de ce nu mai dai pe crengutza???

aaaa am uitat sa o pup si pe tiza mea, ce face creolina frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha sanatate lui Luca.. nici eu nu ma pricep delco cu antibioticele..
bitza ce tare, masina de facut iaurt.. eu am facut si fara, o lingura de iaurt pus in lapte si lasat pe calorifer, a iesit f ok... sunt curioasa cum e, sa pove cand o cumperi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Miha daca zici ca s-a agravat, probabil este deja vreo infectie pe undeva - de acolo si febra. E o idee buna sa intre pe antibiotic, dar trebuie sa vezi de care. Pentru infectiile cailor respiratorii pediatra mi-a spus ca cel mai bine merge claritromicina.
Ai putut sa te uiti in gatul lui sa vezi cum e pe acolo?
Raguseala inseamna laringita - deci antiinflamator + antibiotic.
Ai putea sa mai astepti pana la medic, sau sa mergeti mai repede, nu stiu ce sa zic. Macar sa-ti stabileasca corect doza.

Noi cand am fost in Turcia, in ultima zi, Sanziana a facut stomatita aftoasa foarte urata, combinata cu amigdalita. Medicul din resort i-a dat amoxicilina (cum e si Ospamoxul) dar a cam fost apa de ploaie. Cand am mers in Bucuresti la Medlife, mi-a spus si pediatra de acolo, ca intr-adevar era mult prea slaba amoxicilina.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, sanatate!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput