Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)
Raspunsuri - Pagina 6
numeioana spune:
IRIS bulina![]()
mami de David si 39+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihatp spune:
ioana, te
, in curand vad si eu ce si cum va fi si poate putem sa ne sustinem reciproc.
scriu repede raspunsul ca nu stiu cat timp am, ca nu ma lasa Luca la aparat...
am patit si eu acelasi lucru cu Luca. nu a facut kk din spital, cateva zile. eliminase ... imi scapa termenul, kk-ul de bb in spital, in spital foarte bine a eliminat tot, dar acasa a schimbat foaia. am luat-o ca probleme de adaptare, doar ca de atunci tot rar face kk, chiar si acum. ce doctori am intrebat a zis ca e in regula, ca fiecare e cu ritmul lui. e mai mult un stres al nostru decat al lui. e drept ca mananca foarte putin si probabil si asimileaza bine alimentele, pentru ca desi mananca putin, nu e slab, si de aici nevoia mica de defecatie. habar n-am.
voiam numa' sa-ti zic c-am patit-o la adusul acasa, iar neonatologul a zis ca-i in regula.
deh, pana la urma i-am pus atunci supozitoare la vreo 3-4 zile ca eram prea stresati
va
pe toate, trebuie sa predau aparatul. n-am avut stare sa intru deloc zilele astea ca suntem cobza toti din casa. mai am un pic si fac cu capu'
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mimonix spune:

Si cu ce freza a venit pe lume
Sa-ti traiasca Irisuca, Ioana!
Si sa traiasca si toti Stefanutii 

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
numeioana spune:
Mimo
, am frezat-o eu, inainte de poza, doar nu era s-o lasa asa, necomerciala![]()
mami de David si 39+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Moulinex am si eu (d-aia mare, cu paine XXL). Retetele de painici le-am luat de pe bucataras.
- www.bucataras.ro/retete/4883/paine-cu-iaurt.html" target="_blank">paine cu iaurt a la Bubulina
- www.bucataras.ro/retete/266/paine-cu-cartofi.html" target="_blank">paine cu cartofi tot reteta lui Bubu, dar din pacate nu mi-a iesit asa bine. Ea zice ca se pune cartoful ne stors, dar la mine a fost prea mult lichid si prea putina faina. Painica a iesit gustoasa, dar data viitoare fie storc bine cartoful, fie pun mai multa faina.
- www.bucataras.ro/retete/12480/paine-cu-rosii-proaspete.html" target="_blank">paine cu rosii
Have fun! 
Acum am un aluat de cozonac pe care-l astept!
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Ooooo, ce bulinuta mica am vazut!!! 
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
luny spune:
cat de dulce e bucalata, sa va traiasca, Ioana!!
ma duc sa vad ce a mesterit Kya
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Bueyyy, sa-mi fi spus cineva ca din 600 g de faina fac mai mult decat 1 cozonac!!! L-am pus intr-o singura tava si deja dupa 10 minute da pe afara...

I-am luat copilului de la Ikea o masuta si un scaunel de pitici. Si acum si-o plimba singura dintr-un colt in altul al camerei ca cica "acolo" e mai frumoasa. Puteti sa va imaginati un copil un pic sasait cum zice cu limba intre dinti masusa? Sunt pe jos de ras 
O muta in functie de locul unde stau eu, ca cica stau cu masusa cu tine mami, aitzi e muos

Mami si
Kya spune:
Aaa, si mai nou, cand se supara, face cam cum facea Sophie! Pune botic, se arunca undeva pe jos (asa ostentativ, ca sa fie observata), isi incruciseaza mainile pe piept, se incrunta, pune barbia in piept si e suparata... rau de tot!
Nu plange, nu urla, dar iti arunca niste suliti de priviri vai mama! 
Mami si
mihatp spune:
fetelor, va ziceam ca fac cu capu'
de o saptamana aproape Luca e racit, cu fiecare zi mai tare. am sunat, maine la 9 mergem la medic, dar azi parca s-a agravat destul de tare. i-am dat nurofen pana acum, homeogene si influcid. ceaiuri si sirop de brad si patlagina
. febra trece dupa nurofen, apoi reapare. nu a trecut de 38,2 (rectal).
de azi a inceput sa tuseasca, dimineata rar, timid, acum tot mai urat. nu expectoreaza. vocea gatuita. haraie si uneori ramane fara aer.
ca stare generala e ok. aceeasi energie.
eu i-as da antibiotic, ca-mi pare ca azi s-a agravat alarmant, si deja dureaza. am ospamox 250 in casa.
ce ziceti? oare care e doza?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008