Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:

Tratatie cu bauturica, muzica si dans (mai putina mancare, ca ajungeti ca mine!! m-am cantarit de dimineata si am o zi... grea tare!). Multumim de urari!
-----------------------
A venit Craciunul! 
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Liana ![]() |
..... inca o data sanatate si noroc lui Stefan! frumos si destept este 
numeioana spune:
La multi ani Stefanei si Stefanite! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Noi suntem acasa de ieri si incercam sa ne adaptam vietii in 4. Nu stiu cum a fost la voi, cele care aveti deja 2 copii, dar mie prima zi mi s-a parut un cosmar. David a reactionat bine, nici nu ma asteptam altfel din partea lui, a pupat-o, a mangaiat-o, i-a oferit din laptele lui de la "muu", mingea lui, masinuta... Dar cand a inceput Iris sa planga a inceput calvarul. David a dat cu pumnii in masa, in pereti, a aruncat cu ce a gasit la indemana, a inceput si el sa planga si sa ma ia de gat... s-o traga de picioare si sa-mi arate s-o pun jos... n-a vrut sa faca baie... Intr-un final s-a linistit. Azi-noapte cand a inceput Iris sa planga iar mi-a zis randunoiul ca s-a ridicat in fund si a zis "bebe, bebe" ingrijorat, apoi a inteles ca sunt eu la ea si s-a culcat la loc... Azi l-au luat ai mei la ei si m-am mai acomodat si eu cu printesa... incepem sa ne cunoastem mai bine... Are alte preferinte decat David, nu vrea suzi, care poate m-ar fi ajutat cand ma solicita David si eu o tin in brate sa nu planga...dar sper incet-incet sa ne descurcam mai bine...
M-ar ajuta din experienta voastra, Zoze, Olgu, Valen...
mami de David si 39+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Nu vrea careva paine?
Am venit Mosu cu o masine de facut paine, si de sambata tot coc paine, in diverse combinatii - cu iaurt, cu cartofi, cu rosii si cascaval, simpla, cu sare, fara sare, cu seminte, cu faina neagra, cu tarate... Ufff!
![]()
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
liana
mi-era dor de voi! ce face Teo, ce-a patit?... e bine acum?..
ioana wau! nu stiu ce sa zic, caci nu am experienta.. offf..
.. cum papa picea, merge alaptatul?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
ioananu stiu ce sa zic,poate te ajuta fetele
ralu
eu dar esti prea departe...si eu imi doresc o masina de facut paine dar nu stiu cand o sa am una
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Nu vrea careva paine? Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">Copiii au nevoie de ajutor God didn't bring me this far, to leave me here! |

eu tot de Craciun am primit-o! buna inventie, cea mai tare chestie masina asta de paine!!:))retetele din carte?.. eu nu am d-astea asa interesante, cu rosii, iaurt...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele???
noi am dormit toti trei dupa amiaza ca ursii
, acum suntem in forma
ls muLti ani tuturor STEFANILOR

Nico sa-ti traiasca Stefanul

Ioana
si eu vreau sa o vad pe Iris,ca nu am reusit sa o vad pe link-ul pus de Tuchi(parca)
Ralu, ia baga aici retetele alea de paine cu cascavl, cartof, rosii....ca asa nu am facut, decat cu seminte....de fapt, ce masina ai primit??se pot face retete chiar daca nu sunt acelasi tip de masini???eu am Moulinex.....eu o fac des pe aia cu faina integrala ca ne palce mult, si pun semintenii de care nimeresc
numeioana spune:
Pun imediat o poza cu ea, dar pana atunci, vreau sa va cer parerea. De sambata dupa-amiaza a stat in salon cu mine si de atunci nu a facut kk deloc. A supt numai de la mine in toata perioada colostrul ala galbui-transparent, azi vad ca e ca sucul de portocale. Doar azi de dimineata i-am dat completare 30 ml. Sa ma ingrijorez ca n-a facut kk atata timp? Stiu ca David facea la fiecare alaptat...
mami de David si 39+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.