Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani de Sf. Stefan!!!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

La multi ani!!!

[sLA MULTI ANI,SOVI!!! SA FII SANATOASA SI MEREU CU ZAMBETUL TAU FRUMOS PE BUZE]

LA MULTI ANI,ARIEL!!LA MULTI ANI,ANDREEA!!

LA MULTI ANI,STEFANEI SI STEFANELE!!!

kyati-am vazut pisicuta cea frumoasa si vorbareata cat despre vorbit nu-mi spune ca zilele astea mi-a facut capul calendar,dar mor de dragul lui cum vorbeste

noi am petrecut in familie..in ajun au venit niste prieteni si fratele meu,in ziua de Craciun noi cu fratele iar seara ne-a vizitat un prieten de-a lui C cu viitoarea lui sotie si mamica si ne-au facut si o propunere:sa fim nasii lor!!!asa ca la anul in august o sa botezam iar nunta in 2012...sa fie intr-un ceas bun! nu avem cum sa-i refuzam pentru ca baiatul a fost coleg cu C clasele 1-12 iar ea imi este tare draga...o sa am inca un finut si o sa-l cheme Razvan Matei...ieri am fost pe la mami ,am fost rasfatata ,am mancat,am dormit ...am lenevit...acum sunt la munca cu o la nas....

la noi ninge ,vineri vrem sa plecam spre Bucuresti dar sper sa ne lase vremea..in rest va pe toate si va doresc numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

[/size=3]La multi ani Stefaneilor, cu sanatate si fericire![/size=3]

va salut din campul muncii...
am vazut Iana, am vazut-o si la serbare, e frumoasa pisicoasa abia astept pozele profi!
..de dimi mi-a cazut bradul, de unul singur, (Mate e la ai mei) noi ne imbracam sa plecam la munca, si aud poc! e greu, ff des si are putin curbat trunchiul... in afara ca s-a scuturat si am de aspirat cand ajung acasa, alte daune n-au fost inregistrat

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, STEFANI SI STEFANII! SA FITI SENINI!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI Stefaneilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII STEFANILOR SI STEFANIILOR!

Am si eu finutz-nepotel Stefan.

Am vazut-o pe Zana-pisicuta dulce dulce..
Am vazut toate pozicile dragute foc...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

si pentru ca nu am avut cum intra sava urez de Craciun, cu intarziere si scuzele de rigoare , va doresc sanatate si tot ce va face fericite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

si pentru ca nu am avut cum intra sava urez de Craciun, cu intarziere si scuzele de rigoare , va doresc sanatate si tot ce va face fericite

“Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.”

ce mai faci?ce mai face gargarita mica?imi era dor de tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

si mie imi e dor de voi, dar.....gargarita mica a tot fost bolnava....in rest, astept un am mai bun din toate punctele de vedere....sper...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

si mie imi e dor de voi, dar.....gargarita mica a tot fost bolnava....in rest, astept un am mai bun din toate punctele de vedere....sper...

“Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.”

si eu sper sa fie un an mai bun,din toate pct de vedere..doamne ajuta!!desi recunosc ca imi e frica de noul an..dar mergem inainte ,nu avem ce face..te si sa fie asa cum iti doresti! sanatate puiutei...

Mergi la inceput