Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya :)). Ce haioasa Zana!! Poze de la serbare nu ne arati?? Cu inceperea muncii maine... asta este... imediat vine Anul Nou!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI SI FERICITI ANI,CORINA DRAGA!SA-TI DEA DOMNUL NUMAI IMPLINIRI IN FAMILIA TA!

Va pup cu mare drag..am petrecut,am mancat la greu, noroc ca tot slabesc...am scapat de draga prietena numita "ula",in speta suzeta...
...ma lupt cu pishurile in continuare si nu stiu daca am nervi..sfaturi ceva??

Sa vad ce film ochesc pt diseara ca tot sunt libera si de maine incolo
...ridic paharul cu vin rosu din mana mea in cinstea voastra..
...Zile bune va doresc.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele???
eu sunt inca obossita, ieri nu am apucat sa intru, ca ne-am trezit tarziu si pana ce am desfacut cadourile de la Mos, am mancat de dimineata la pranz,pe seara am plecat la nasi ca au insistat sa ne ducem (a fost fain, am baut, am asculrata muzica,am ras, Anto nu am stiut de ea s-a jucat sus)si ne-am intors pe la 1 noaptea si am mai stat cu bitu la tacalale si ne-am culcat iar la trei

Antonia a fost in extaz cand a vazut cadourile sub brad......a luat prima data un joc Brains block si l-a desfacut si nu mai vroia sa se uite si la celelalte cadouri, pana la urma am convins-o si cand a vazut casutza(cort din ala tip casuta),piticii Albei ca zapada(care sunt haiosi rau de tot fluiera melodia din desen) tipa de bucurie.......si a mai primit si de la sor-mea o masina de spalat rufe care i-a palcut si aia mult....ne place si nou, d-apai ei...se invarte, "stoarce"....are apa in hublou si imi super bine una adevarat...si si-a facut casutza ei cu toate in ea.....

a fost foarte frumos si ieri si azi.....vorba Arielei este magic Craciunul!!!!!

Bubule nu am apucat sa raspund la mesaj..

La multi ani Corina draga, sa ai un an nou ca bucurii si belsug!!!!

Ioana sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii alaturi de cretzulin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

http://community.webshots.com/album/563167542AICVcV
Am pus cateva poze, destul de proaste, pentru ca din sala nu am avut lumina suficienta si nici blitz extern nu am avut.
Astept dupa vacanta DVD cu filmul si pozele profi, si atunci mai incarc.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kay, foarte faine pozele! Si Zana arata bestial in costumul de pisica!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Merci Nico!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
cu dragoste! au mai bine un digestiv?

Ieri am zacut....m-am jucat cu plastilina, cu trenuri, cu puzzle...am reusit sa si dorm la pranz...

Azi ma duc sa caut patine. Si cuptor cu microunde ca a facut ieri poc-poc si a scos fum!

Am vazut-o pe Iana mortala in costum de pisica! Cat despre vorbarie...va trebui sa te obisnuiesti! Eu o mai intreb pe Ilinca daca nu o doare limba....si mereu il compatimesc pe viitorul sot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

La multi ani tuturor Stefanilor!]

Si in special pentru viitorul meu ginere, Stefanul vienez! Sa-i zica muma-sa ca o sa-l pazesc de gura Ilincai!

Mergi la inceput

Tuchi, multumim! :))) Deci zici ca Ilinca e vorbareata... Stef e obisnuit de la mama-sa !

La multi ani cu bucurie si sanatate tuturor care isi sarbatoresc azi ziua de nume! La multi ani, Stefan de Bubu!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, STEFANEILOR!!!

Mergi la inceput