Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)
Raspunsuri - Pagina 19
mimonix spune:
Ramo,condoleante
M-ai lasat fara cuvinte 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Ramo, condoleante
! Dumnezeu sa il odihneasca! Multa putere sa treceti peste necazul asta 
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
ariel_7000 spune:
Ramo, condoleante!
Biata de tine....nici nu stiu ce sa-ti zic sa te alin.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mstela spune:
Ramo draga,sincere condoleante.
Multa putere voua.Imi pare tare rau..Dea Domnul sa ai un an nou plin doar cu bucurii...

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
Ramo, offffofff... imi pare tare rau, condoleante...

blanka v-am vazut pozele, ce seamana baietii, sa va fie de bine vacanta
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Buna dragele mele!
Mi-e si rusine...n-am apucat sa deschid calculatorul de nici nu mai stiu cand :(, n-am urat, n-am facut nimic...
Si citesc acum de biata Ramo, condoleante din suflet, imi pare nespus de rau pt necazul vostru...Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ioana, felicitari pt. micuta, sa fie sanatoasa!
La multi ani Stefanilor, cu intarziere! La multi ani pentru anul care vine, sa fiti toti sanatosi, sa fie un an mai bun pentru toti!
Ce sa zic...am lucrat non-stop, n-am avut decat we liber, cand a fost Craciunul, parca nici n-am simtit ca a fost :(...noroc cu mama care mi-a pregatit de-ale gurii, ca nu am avut timp de nimic :(.
Dupa ce ca am fost si varza de racita am ramas si cu o tuse nasoala, de ieri m-a lasat vad, insa tot ma doare in gat si nu mai suport nici o pastila, nici un ceai...nu mai vreau 
Maine mi-am luat o zi din concediu, asta ca mi-a fost oferita de sefa cu riscul de a se imbufna cateva colege
si-uite asa...vineri lucrez pana la pranz...sper! Apoi avem musafiri, doua familii care au fost la noi si anul trecut...maine sper sa apuc sa fac un tort si o praji si ceva de mancare.
Asa sunt de obosita si multa de lucru la serviciu la sfarsit de an de nu mai ai timp de nimic 
Hai ca m-am lungit, m-am vaicarit..pana una-alta mi-e tare dor de voi si nici nu stiu care ce-ati facut...
De Craciun a venit Mosul, de fapt a venit de marti la noi
, tot mosul de anul trecut, l-a recunoscut Vlad si au fost tare emotionati amandoi, au primit multe cadouri, de Sf. Stefan la fel, am primit si noi, toti au fost fericiti, macar cu asta sa ne inseninam putin...
A, am vazut pozele Olgutei
, fug sa mai citesc din urma nitel 
blankar spune:
Sovi ,ne-am descurcat excelent cu baietii
au acelasi program de somn,de la 14-17 si seara de la 21 30
i-am pus impreuna intr-o camera,noi in cealalta
am si avut mic dejun si cina asa ca nu ne-am mai batut
capul cu gatitul
dimineata eram la zapada,dupa masa la piscina
dar Austria ramane nr.1(bine a zis Mimo)
dar nu ma plang ca a fost foarte bine per total
Luny 
Ioana sa va traiasca Iris!
e o scumpa
sa stii ca si Eric a fost gelos dar acum se inteleg
foarte bine(se mai haraie ei dar cred ca e normal)
Marc il striga pe Eric:" EI"
de doua zile a invatat sa spuna: aiho,aiho
si toata ziua asta spune
va pupez
http://community.webshots.com/user/blanka75
bubu05 spune:
Am vazut-o pe Irisuca
, ce dulce si bucalata e
aduce putin cu David, sigur seamana cu el 
Vad ca ati dezbatut masina de paine, eu tare am suferit cand mi s-a ars siguranta, vreo 2-3 luni a fost scoasa din functiune, pana s-a urnit Cata s-o duca la reparat, pana a sosoit comanda cu siguranta...dar de cand o am iar face paine la greu 
Naty, poate mai zici o data ce puneai in painea cu cascaval.
Bitzulina, ce interesanta iaurtiera aia, dar ce pui in ea si cum functioneaza?
Fetele, ce sa mai iau de gat ca mor
Deci, acum 2 saptamani cred am luat augmentin 5 zile, ca eram coapta rau, cu febra si secretii verzi, dureri in gat. Am luat nurofen si paracetamol, fervex, hexoralete si tantum verde, deci m-am oblojit bine...vitamina C si ceaiuri de nu mai stiu...eee, dupa-aia am ramas cu o tuse seaca vreo 4-5 zile si cu o raguseala dimineata si seara...de ieri ma doare iar in gat
cand inghit simt pe o amigdala cum ma doare...mi-am luat azi decasept, tantum, ceai, nurofen de raceala
...nu mai stiu!
mstela spune:
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-8165548-ultima-ora-cancan-serban-huidu-coma-dupa-suferit-grav-accident-schi.htm

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.