Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Ramo, draga mea, condoleante!
Nu pot decat sa te imbratisez si sa-ti zic ca sunt alaturi de tine!
clauclau spune:
Ramo, condoleante 
, imi pare atat de rau.
Dumnezeu sa-l odihneasca si pentru tine sa se duca toate cele rele si la anul sa fie bine, frumos si sa ai numai impliniri si bucurii.
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Pun imediat o poza cu ea, dar pana atunci, vreau sa va cer parerea. De sambata dupa-amiaza a stat in salon cu mine si de atunci nu a facut kk deloc. A supt numai de la mine in toata perioada colostrul ala galbui-transparent, azi vad ca e ca sucul de portocale. Doar azi de dimineata i-am dat completare 30 ml. Sa ma ingrijorez ca n-a facut kk atata timp? Stiu ca David facea la fiecare alaptat... mami de David si 39+ Iris ![]() Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Nu stiu daca ti-a raspuns cineva, ca n-am reusit sa citesc tot: Luca facea kk foarte greu in primele luni, la 4-5 zile, chiar mai rar. Matei facea , la fel cum zici tu de David, la fiecare alaptat.
De ce ii dai completare asa de devreme?
numeioana spune:
Ramo, imi pare f. rau! Condoleante!
Olgu, am vazut copiii frumosi! Sa fie sanatosi! Ieri a fost o zi buna cu david, iar azi la fel, desi am fost singura cu amandoi. S-a cumintit si bulinuta, in sensul ca plange doar cand ii e foame si apoi doarme f. bine. Sper sa nu apara deloc colicii... laptic am destul... E posibil sa fi luat in 3 zile 300g??
Kya, cred ca asta e problema lui David, inca nu vorbeste. Ce ma fac, fetelor, cu copilul asta care stie toate lucrurile pe lumea asta dar nu vorbeste?! Alfabetul il zice de la cap la coada, numara pana la 12, recunoaste toate marcile de masini si zice fiecare ce masina are... are o memorie incredibila, face niste asociatii de-ti sta mintea in loc... ca si ai vostri, nu e cu nimic in urma... dar vorbitul... Spune doar cuvinte, leaga cate doua substantive, dar verbe sau propozitii nu zice. Poate de-asta s-a manifestat asa, ca nu a stiut cum sa isi arate sentimentele... acum nu mai plange cand plange Iris, aseara s-a urcat in picioare in pat ca sa vada ce facem noi (o spalam in cadita pe masa de infasat) si radea... dar inca nu vrea sa interactioneze cu ea prea mult. Ii arata masinile lui, dar atat. Nici nu vrea sa stea in bratele mele cand alaptez, nici nu vrea sa suga sau sa ii fac si lui ce ii fac ei... Oricum, comportamentul lui e absolut cel normal, dinainte si cred ca asta e un semn ca totul e ok, ca nu sufera sau nu se simte neglijat.
numeioana spune:
Valen, nu ii dau completare. I-am dat doar in maternitate, pt ca asa le dadeau acolo, dar ea n-a vrut sa bea, a refuzat. Apoi acasa i-am dat pt ca inca nu venise lapticul si mi-era ca ii e fomica, dar a baut 30ml. Apoi mi-a venit laptele si nu mai e nevoie sa ii dau. Vreau sa alaptez exclusiv, cum am facut la dav si i-a mers excelent. Vad ca si ei ii merge, am cantarit-o si a luat f. mult in greutate. O fi si vreo marja de eroare la cantar, ca e altul decat cel cu care a fost cantarita cand am plecat acasa... dar totusi, e diferenta destul de mare si se si vede ca a crescut nitel...
numeioana spune:
Am uitat: cu kk s-a reglat. A facut in seara aia stimulata cu termometrul, cred ca avea un dop. Era verde negru si muuuult. Apoi a facut in noaptea aia de s-a murdarit pana in gat si de-atunci face singura cam de 3 ori pe zi de culoare normala, ca mustarul, cum tin minte ca facea si David. Deci la capitolul asta m-am linistit.
Kitzy, deci marti e ziua cea mare. Bafta si nastere usoara!
gudinde spune:
Ramo

Sincere condoleante!
Nici nu stiu ce sa-ti spun in afara de condoleante si putere sa poti trece cu bine peste acest moment.
Kya spune:
Ramo imi pare foarte foarte rau! Condoleante si Dumnezeu sa-l ierte.
Tie iti doresc putere sa treci peste toate 
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Ce vroiam sa va arat: www.onetruemedia.com/shared?p=d0951d90fd8627195fce1c&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">gospodina