Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008 (470)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello!

Ce efervescenta aici, ce imi place !!!

Bestiala Zana pregatita de scufundari . Precum si masinile voastre de facut paine Kyaaa, mai pune pozele de la serbare, te ruuugaaaaam ( io si Mimo, adica

http://www.flickr.com/photos/olguselu/5302335063/ de aici incolo poze noi, de acasa si de la munte -tre' sa derulati pozele la dreapta, ca asa stie Flickr-ul Unde a fost tare bine si frumos, si ar fi fost si mai frumos daca ar fi nins mai devreme decat in ziua plecarii

Ma duc sa ii pregatesc pranzul caprei si revin

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

o sa mai pun o data pozele, dar cand ajung acasa, ca nu le am pe laptop-ul asta.
Bai mi se pare atat de mare Sophie!! Incredibil, parca are vreo 4 anisori! Draga de ea
Iar bebe "fratior" (ca nu m-am prins pana la urma cum ii spuneti ) are niste mocutze.. Delicios!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna dimi!
am ajuns acasa az noapte la 2.. Mateiul a fost fff in elementul lui, lume multa, tambalau, a dormit p-acolo, s-a jucat cu toata lumea, le-a aratat cum face Shakira cu burtica, si in final a decretat 'imi pace a Catain acasha'

va multumesc pentru raspunsuri, le-am citit pe toate si vad ca mai sunt copii care pocnesc, si la fel, vad ca si voi proicedati la fel ca noi, lasam criza sa se consume si discutam cu calm cand e calm... Kya, sunt perfect de acord cu tine si exact la fel am gandit si eu intamplarea cu ai mei. stiu ca el nu intelege explicatiile si nici ca-i pasa de ele la varsta asta! asa ca asteptam sa treaca faza asta iar maia si taia, saracii.. ce sa zic.. asta e, si ei trebuie sa-i gaseasca singuri cheita si sa inteleaga!.. noroc ca nu face d-astea de fiecare data!
sovi masina mea de paine e dreptunghiulara si are 2 palete de framantat, si raman mai mereu ambele palete in paine,zic si eu sa ma bag in seama
nicoleta vacanta placuta, sa vii cu poze multe!
zozel
vreau si eu inot pt Matei, musai!! Naty, unde zici tu? care pe unde mai stiti sa-i primeasca asa mici?
ariel eu si Kya sigur nu ne-am facut planuri de Rev
clau e bine acasa, nu? eu intru DE NOAPTE! iar Rebe, numai baietel nu poate fi, are niste trasaturi atat de feminine, ca zau nu stiu cum o confunda lumea... by the way, stii ca Mate a fost si el fetita pana asta vara inclusiv
kya eu nu am gasit nicio poza, de ce ma rog???!!
olgule f tari pozele!! copiii seamana tot mai mult, costumul de baie turcoaz ma face invidioasa, jacuzzi-ul ala arata super sa va fie de bine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Kya, da, ma, a crescut mult Sophie De regula, ma bucur pentru asta Iar EL va fi strigat Vlad/Vladut/etc. Mi-e tare drag de el, asa dulce e cand rade , a inceput sa si gangureasca Mi se pare ca le face prea devreme, trece timpul extrem de repede..peste o saptamana face 2 luni, nu stiu cand au trecut. D-apai trei ani aproape ai Sofiei..

Kitzy, nastere usoara si refacere rapida!!!

Tuchi, Cami, cum fu "lunecarea" ?

Ioana, cum a fost cu picii ieri?

Zoze, cat sunt eu de alaptatoare...alaptatul Sofiei la varsta asta, in tandem cu frate-sau , zau ca mi-a repugnat Daca vrei, dezvolt, dar pe foarte scurt...sunt atatea alte moduri de a le arata dragostea acum

Si din ziua de Craciun, cand ne-a cantat mult si frumos Mircea Vintila, am cap melodiuca asta :

Si asa un chef de viata am ! Culc plozii, byeeee

Mergi la inceput

Luny, si voua sa va fie de bine . Despre crize, asa frumos a explicat Kya ! Explica-le alor tai ca Matei e absolut in regula , ei au pretentii prea mari de la un pui de nici trei anisori

Chiar ca ma car acum! Cu tot Mircea Vintila de pe Youtube

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, am vazut pozele cu piticii tai! Tare frumoasa este Sophie, foarte expresiva, iar de bebe mic ce sa zic, e un dulce!

Ce inghetat era totul azi afara, ma mir ca nu am cazut deloc, abia ma tineam oricum pe picioare....dar copiii n-am avut nici-o treaba, sunt in forma maxima la zapada. O sa incerc sa pun poze mai tarziu daca am vreme. Acum mandra doarme si Razvi face ceva lectii de vacanta.

Ariel , sigur o sa vreau si eu un TUTU in curand, la anul intentionez sa dau mandra la balet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

hellou randunime!
am ajuns si noi acasa
a fost super
incerc sa pun niste poze
Olga sunt minunati copiii!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Olgu, m-am pierdut in pozele voastre bai ce inseamna hormonii :))) ma uitam la Vladut si ma luase un dor sa strang la piept un bebelus asa mic... Sof pare f matura in poze. si ravisanta

Kya, sper sa prind runda a 2-a de poze.
Blanka, bine ati revenit! cum v-ati descurcat cu trupa fara ajutor?

Naty, de fapt painea mea integrala nu iese mai indesata, iese... de consistenta sapunului :)) nici daca pun juma-juma cu faina alba nu e departe de dezastru. am aruncat cateava pana acum, chiar si din cele pe care le-am facut exact dupa retetele lor.
Probabil ca si no-name-ul e devina (severin)

Stela tre sa ne trimitem fetele la grupul nemancacioaselor anonime

Gudinde, in sfarsit mai e cineva care nu e 100% multumit de masina de paine. Eu ma cam gandesc sa o marit si sa imi iau un mixer care framanta coca, ca de restul (dospit, copt) ma ocup eu.

Tuchi, Luny, deci concluzia se contureaza... mai bune sunt masinile pe orizontala, cu 2 palete.

revin, mi-a venit Omu de la cumparaturi.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Un sfarsit de an crunt,maine imi inmormantez tatal bun -rau ,cum era -era tatal meu si aveam atatea sa-i spun..nu mai am cui...de sf.stefan l-am gasit decedat in casa-eu ,singura-...un sfarsit de an cum nu mi-l inchipuiam niciodata.......

va doresc numai bine..sa aveti UN AN NOU CU TOT CE VA DORITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ramo, draga mea, sunt fara cuvinte...Iti trimit doar o MARE si, stii bine...aici suntem o gramada de suflete alaturi de tine si de mami a ta. Domnul sa-i aduca odihna vesnica!
Eu intrasem sa va inveselesc cu un filmulet cu Iulia...revin mai tarziu....

Mergi la inceput