Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

FELICITARI MIRELA!!!! SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI IAR TIE REFACERE RAPIDA SI SA FITI FERICITI CU TOTII!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramona, Mirela a inceput odiseea cu noi si a pierdut sarcina, iar acum a nascut 2 gemeni. E adevarat ce se spune, ca Dumnezeu ia cu o mana si da cu 2. De abia astept poze cu Razvan si Robert(parca asa ii cheama pe feciorasii ei!! )
Cand il mai plimb pe Raul in brate, se uita incruntat in jurul lui, parca cauta ceva cu privirea si eu intotdeauna imi imaginez ce va fi cand va umbla singurel...cum va tb sa imi adun tot de pe jos, ghivece de flori, sa-mi blochez toate sertarele, sa iau tot din calea lui...atunci ne vor tb noua nervi de otel. Deocamdata , tb sa am mare grija doar la el, sa nu cada in cap, sa nu se loveasca...atunci va tb sa fiu atenta la absolut tot ce face...mi-e groaza. Cred ca voi tine toate usile incuiate cu cheia. La baie, am detergenti peste tot, medicamentele deja le-am mutat in cel mai de sus sertar(nici eu nu mai ajung la ele). Of, of...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Mirela, felicitari mami!! sa ai parte numai de bucurii cu buburuzele tale scumpe... am citit in ziua de Craciun cateva pagini de la buburuze, am vazut ca te pregateai si aveai emotii , acuma are mama 3 feciori

PS: am vazut ca a nascut la ora 2.26, ieri, 2 motanei de 2.400 respectiv 2.500!!

o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mirela, felicitari!

paula, La multi ani cu intarziere!

Multumim de urarile de Cristina, 6 luni si de sf. Stefan (si sotul e Stefan). Uram si noi la fel.

Din pacate noua nu prea ne-au tihnit zilele astea, Elise a inceput cu febra in ajunul Craciunului, sambata mai ca am adus-o lesinata de febra de la bunici (locuim in aceeasi curte), avea 39.4 cand i-am scos termometrul dar nu-l tinuse bine ca l-am gasit cazut, cred ca a facut aproape 40 ca nici sa vb nu mai putea, doar gemea cand am infofolit-o in sosete si comprese cu otet. Azi se simte mai bine.

Constat si eu ca am ceva pb la "mansarda", am ajuns sa ma autopedepsesc. Sper sa ma dreg singura, ca nu am bani de psihiatru/psiholog (inca nu stiu care e dif. intre ei).

nela, nici mandra mea nu e prea interesata de jucarii, daca jucaria e aproape de mana, o agata. Daca o atarn deasupra fetei, nu ridica mana dupa ea. Nu prea isi foloseste mainile, deja imi fac fel si fel de scenarii... de cate ori o schimb ii arunc pantalonii pe fata, ea misca din cap pana ii cad si nu duce mainile sa-i traga de pe fata (asa cum ar face orice copil normal).

Sanatate bolnaviorilor!

anca, nu stiu ce sfat sa-ti dau... La fel era si Elise, papa putin si lua f. greu in greutate, chiar m-am imbolnavit din cauza stresului (boala autoimuna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

btz, voua ce ex. v-a dat de facut de la maternitate? cadoul de la Mos, sa le dea Dzeu sanatate parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua dragi mamici,

felicitam si noi pe toti delfinasii, mamicile, fratiorii/surioarele, taticii cu numele de Stefan/Stefania. La multi ani, sa aveti o onomastica frumoasa!
La multe lunite Mihnea Damian!

Vreau sa va intreb ce parere aveti de setulacesta de vase pt. bebe? Oare isi merita banii?

Roxana, nici eu n-am reusit sa-i dau lui Victor Eurespal, la fel s-a inecat si el si mai bine am renuntat. Vezi ca il link-ul postat ieri de eladea erau ceva homeopate pt. tuse, poate le incercati pe alea daca nu trece. Sanatate multa!

Dorim sanatate tuturor delfinasilor bolnaviori!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am pus pozici pe linkul nostru

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Hai ca am recuperat si eu. Uf! Mult mult de citit!

In primul rand va multumim pentru urari.
Pup si eu frumosi delfinasi sarbatoriri de Sf. Stefan, pup bebe Mihnea Damian, cu intarziere spun si eu La Multi Ani pentru paula!

paula, Raul Ionut e ... fara cuvinte. Cred ca cel mai spinten delfinas. De cate ori te citesc imi si imaginez si recunosc ca rad copios imaginandu-mi pozitiile lui. Bine ca nu se loveste!

Am citit si eu cu dermatita. Of! Chiar m-a speriat mamica respectiva; nici pediatrul si nici dermatologul nu ne-a speriat ca ar fi chiar atat de rau. Poate ca totusi bebele respectiv avea o forma severa. Eu i-am scos marul de la masa de fructe si pare ca nu mai apar pete noi, chiar s-au dus cele existente. Totusi pediatrul m-a sfatuit sa ii reintroduc marul sa fim siguri ca la mar are reactia asta - e posibil sa fie doar o coincidenta. Pe 30 ar fi trebuit sa mergem la analize dar cu ninsorile astea nu indraznesc sa plec singura cu ea, cu masina - Doamne Fereste de soferii din Bucuresti -

Felicitari pentru mirela! Refacere rapida si bebici sanatosi!

Va pupam

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

se pare ca noua nu ne trece maraiala cu una-cu doua, recuperam toate lunile in care am fost cuminti si incurajam alte mamici sa aiba rabdare si sa stea calme . a fost a treia noapte nedormita... si a patra zi de maraiala... raceala asta ne baga in pamant, ptr ea e tare greu ca n-a mai trecut prin asta, nici cu nasucul nu ma lasa sa i-l aspir cum trebuie , noroc ca mananca cu aceeasi pofta ca inainte. iar eu jumate timpul sunt cu degetele in gura ei, ii fac masaj si asa se linisteste... daca sunt dintii, pai sa iasa odata!!! ooofff, ce bine a fost la Maria, verificam gingia si mai iesea unul, fara nici o avertizare . asta e, trecem noi peste toate, momentul a fost destul de bine ales ca a fost si tati acasa si a mai luat-o in brate prin casa, a fost o iesire din rutina si i-a prins bine, a mai si adormit-o de cateva ori. dar eu tot n-am putut dormi, inca nu stiu cum ma cheama... si nu sunt semne de remediere curand...

intre timp, ma enerveaza musafirii care vin la noi! ca am facut cald in salon si stam acolo sa ne jucam, la tv, la calculator... iar cand vin musafiri noi trebuie sa ne mutam o perioada mai lunga in dormitor, ca se fumeaza si apoi tre sa deschid sa aerisesc . ca sa nu zic ca am mintit-o pe vecina ca Isa doarme, ca sa nu o las sa intre in casa cu copilul ei care iar e racit . noroc ca Isa a fost cuminte si nu m-a dat de gol . sa vedem cum scapam de raceala asta (de fapt nu e asa mare, ca doar ii e nasucul infundat, acuma nici nu mai tuseste, nici febra nu are, aceeasi pofta de mancare! doar ca e o maraiala continua...)...

_
luna cadourilor

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

vazut si pozele cu ANDREI de RACUSOR, ce curios se uita la zapada

_
luna cadourilor